Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25
Raspunsuri - Pagina 10
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Vroiam sa va multumesc pentru voturi acordate. Fi-mea a castigat la concursul Johnson. Multumim frumos. cu 23+ ... si am intrat in luna VI |
felicitari!!! pai merita sa castige ca e un copil f reusit
lui Matei (15.12.2010) si 26+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Blue_sea spune:
Mys, eu ii mai pun muzica clasica, dar de vorbit cu el nu. Nu stiu...imi pare ridicol sa vorbesc asa... ma rog...
26+
simina_kin spune:
citat din mesajul lui dankutza Vroiam sa va multumesc pentru voturi acordate. Fi-mea a castigat la concursul Johnson. Multumim frumos. cu 23+ ... si am intrat in luna VI |
Bravo
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 20+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
denisamada spune:
Felicitari!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 22+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
carmen_76 spune:
Felicitari Danku pentru victorie; pitica chiar merita sa castige
Si nu mai spune ca esti purcica,esti o mamica foarte frumoasa
Carmen cu 24 s :)
Mys spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Mys, eu ii mai pun muzica clasica, dar de vorbit cu el nu. Nu stiu...imi pare ridicol sa vorbesc asa... ma rog... 26+ |
De ce sa fie ridicol?? Eu ii povesteam cate-n luna si-n stele lui Matei; acum cu bebelina.. nu vb prea mult cu ea dar ma aude cand ii cert pe fracsu sau tacsu
lui Matei (15.12.2010) si 26+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
xtraordinary spune:
citat din mesajul lui dankutza In ce saptamana se intra in trimestrul 3? 28??? cu 23+ ... si am intrat in luna VI |
Eu asa stiu, cand termini sapt 27 intri in trim 3
Blue_sea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mys
De ce sa fie ridicol?? Eu ii povesteam cate-n luna si-n stele lui Matei; acum cu bebelina.. nu vb prea mult cu ea dar ma aude cand ii cert pe fracsu sau tacsu lui Matei (15.12.2010) si 26+ cu Amelia Neata frumoaselor! Mys, eu ma simt cam aiurea sa vorbesc de una singura. Chiar daca stiu ca Cineva ma aude...nu stiu...Poate mai incolo ma apuc de citit povesti http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
26+
majia spune:
Buna burtici
V-a fost dor de mine ? Am fost in vacanta si acum din nou la munca .
Multumesc (cu intarziere) petru urarile de ziua mea : Mena, ioana, dankutza, blue, laura, katy, carmen, mami papatot, xtra.
Citesc din urma...
lui Tudor si 24+ cu
ralu_15 spune:
dragelor, salutare tuturor! N-am mai dat nici un semn de fooarte multa vreme, dar v-am citit cat de des am putut :).
am avut o perioada foarte aglomerata: trei saptamani in tara - concediu si nu prea - si dupa aceea doua saptamani pline la birou plus alergatura in weekend. in tara, in trei saptamani n-a fost nici macar o zi in care sa ma gandesc ca ma plictisesc si ce as avea chef sa fac.. :D toate au fost ca pe banda, in fiecare zi program clar si pe ore :D. am facut cununia civila (analizele dinainte, casatoria, iesit la baut cu prietenii, facut cunostinta parintilor unii cu altii, din nou iesit cu prietenii, schimbat buletin.. o intreaga nebunie). dupa care aici am inceput de noi si proaspeti cu munca multa si cu alergatura in weekend pentru cautat carutz pentru bebe, patutz, saltea, haina groasa pentru mine..
si finalul a fost ca am stat doua zile in spital cu dureri de burta de nu ma puteam misca... partea cea mai importanta e ca bebe e bine, se joaca si da din picioare toata ziua :). acum sunt acasa, dar n-am voie sa fac nimic. nu ca daca as avea voie as putea sa fac ceva:D. mi-au facut tot felul de analize, se pare ca e din cauza chistului (de care stiam) si care nu prea mai are loc, partea proasta e ca asta inseamna ca o sa fie din ce in ce mai rau.. sper sa imi mai treaca dupa inca cateva zile de stat.. pana acum am fost foarte ok si activa, am mers cu bicicleta, am mers la bazin... sper sa nu fie nevoie sa stau mai mult in pat urmatoarele trei luni..
voi ati mai avut dureri de burta, jos, deasupra bazinului - ceva intre durere ca de ciclu si durere de muschi - de sa nu puteti sa stati in picioare?...
Ralu 27+ cu