ajutati ma (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pai e simplu de ce au venit aia : ca sa infieze spanioloaica copilul. Ca asta ar fi etapa a doua.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lolo-lolo spune:

deci mai spun odata nu pot sa inteleg cine a spus ca am loat bani sau ca miau dat vorbiti numai prosti si serios aveti o imaginatie destul de bogata nimeni pe lume nu poate nega ca eu cu spaniolul nu am facut sex sexul se face in 2 nu in 20 odata daca eu la acel moment am lucrat ca prostituata si a fost un client deal meu si am avut sex cu el cit timp a fost in tara ca si turist este ceva intrezis cred ca nu si dupa am continuat sa ne vedem de 2 ori si am ramas insarcinata le stind ca sa culcat cu mine eu fiind singura si el crezind ca este tatal a fost trecut pe certificat dorind sa isi creasca copilul dece sinteti asa de siguri ca ar putea sa imi faca vreun rau ,am vorbit azi cu un advocat si a zis ca el ca tata este normal sa se intereseze cum traieste alex si sa ceara sa stea la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

gresit eu ca femeie ma culc paralel cu 2 barbati la momentul acela nu pot sa imi dau seama care poate fi tatal biologic avind cu ei doar o scurta aventura de 2 saptamini dupa de am ramas insarcinata unul dispare si nu mai vrea sa auda deloc de mine iar celalalt doreste sa fie trecut ca tata de buna voie si nesilit de nimeni duap nastere sint deacord sa locuiasca la tata dupacare ma rasgindesc la un timp tatal doreste sa ceara in instanta stabilirea minorului nimeni pe lumea asta nu poate sa spuna contrariul ca nu m am culcat cu tatal de de certificat ori cit ar nega el la actul sexual am loat doar noi doi parte nu 20 de oameni acum daca el vrea stabilirea minorului la el eu spun ca dupa un anumit timp miama dat seama ca copilul nu seamana deloc cu el si poate nu este el tatal biologic poate cineva sa nege lucrul asta pentru ca vreau claritate doresc testul daca tot am inceput cu presupusul si ma condamnati de un lucru care nu este adevarat nu a vindut nimeni pe nimeni asta este adevarul singura mea frica este ca ei au bani si isi pot permite advocati buni pe cind eu nu am aceeasta posibilitate la noi bani vorbesc stiu dealtfel ca daca cistiga in instanta incredintarea copilul va avea tot ce nu pot eu sa ii ofer stiu acest

eu asta am inteles din mesajul asta
imi cer scuze daca am inteles gresit

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Asta era justificarea pe care ar fi pregatita s-o aduca in instanta in cazul in care dupa testul ADN ar aparea acuzatia ca a declarat fals tatal copilului pe un nene cu care n-a a avut niciodata de-a face.
Actul sexual e intre 2 persoane, chiar daca el ajunge sa conteste e cuvantul lui impotriva cuvantului ei, ca doar nu sunt martori :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui mami_stefi

Lolo,cand ti s-a nazarit tie ca il vrei inapoi pe micut,de ce nu le-ai spus frumos ca iti doresti sa petreaca un timp si cu tine(nu 2 zile ci,6 luni-1 an,2,3,7-cat vroiai tu)? Daca atunci iti negau acest drept,ii puteai da in judecata si atunci puteau sa il oblige pe tata sa iti aduca copilul,sa iti acorde dreptul de a petrece timp cu el.Nu stiu de ce te-ai complicat atat,chiar nu inteleg.

Fara suparare, dar cred ca nici unul din voi (ca de mine stiu sigur) n-ar face asa. Daca voia copilul si s-a gandit ca nu mai vrea sa-l dea inapoi (nu discutam motive, morala, etc), era normal sa aleaga solutia asta si sa nu riste vreun proces. Pai voi stiti cat dureaza numai citarea internationala? Sa nu vorbim ca nici atunci nu cred ca-si permitea vreun avocat...
Eu sunt curios de ce au venit aia cu copilul...da, e ceva mai mult in ecuatie.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ca-si permitea sau nu 'advocat' conteaza cel mai putin.Sunt sigura ca daca aducea in discutie intentia de a-l creste/de a petrece si ea un timp cu cel mic,nu putea fi refuzata,pentru ca e si copilul ei(vorbesc strict de ceea ce scrie in acte) si cred ca erau si 'spaniolii' clar convinsi ca daca ii refuza acest drept ea ii poate da in judecata.Chiar daca ei poate mizau pe resursele ei financiare limitate sau chiar inexisitente,sunt sigura ca se gasea cine sa o ajute(Protectia Copilului,de exemplu,eventual un avocat impresionat de o mama ce traieste drama de a nu-si putea vedea copilul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu am citit decat ultima postare si m-am lamurit

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:

deci mai spun odata nu pot sa inteleg cine a spus ca am loat bani sau ca miau dat vorbiti numai prosti si serios aveti o imaginatie destul de bogata nimeni pe lume nu poate nega ca eu cu spaniolul nu am facut sex sexul se face in 2 nu in 20 odata daca eu la acel moment am lucrat ca prostituata si a fost un client deal meu si am avut sex cu el cit timp a fost in tara ca si turist este ceva intrezis cred ca nu si dupa am continuat sa ne vedem de 2 ori si am ramas insarcinata le stind ca sa culcat cu mine eu fiind singura si el crezind ca este tatal a fost trecut pe certificat dorind sa isi creasca copilul dece sinteti asa de siguri ca ar putea sa imi faca vreun rau ,am vorbit azi cu un advocat si a zis ca el ca tata este normal sa se intereseze cum traieste alex si sa ceara sa stea la el

Eu, sincer, ma mir de ce dureaza discutia asta de 24 de pagini incoace...
Povestea e fake... ori cineva se distreaza bine pe seama voastra si rade de nu mai poate cum dezbateti o problema inexistenta, ori e genul ala de subiect plasat strategic pe un forum, doar de dragul "audientei" ( a se citi " traficului")
Povestea e plina de inadvertente... de la motivul abracadabrant pentru care si-a lasat copilul in Spania, pana la treaba cu procura si, in final, pana la modul studiat de a scrie cu greseli. Asta din urma ma si amuza... Draga Lolo, las-o mai moale, ca ai inceput sa bagi greseli si in locuri unde nici un om cu scoala putina nu baga , dar in schimb stii sa scrii " deal"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

nu am citit decat ultima postare si m-am lamurit

Ingrid si Cristi 9 ani

vezi daca citesti printre randuri... vina ta!
si era asa de interesanta telenovela! trebuia sa o strice ea! :P

& +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:

O Doamne,ai grija ce pasarele mai scoti pe gura ca nu cred ca e tocmai ok sa spui in fata unui judecator ca ai practicat prostitutia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

sincer, mie mi se pare din ce in ce mai mult ca povestea e o facatura si lolo un troll...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

Si eu la fel ,nu prea cred ca aceasta poveste este adevarata ,accept si cred ca sint persoane ingenui ,sarace dar cine are bani si vrea sa aiba un copil nu recurge la aceste ilegalitati.
Spania este una dintre tarile unde poti face fiv si gratis asa ca nu prea cred ca venea un spaniol sa se bage in rahat la noi in tara pina nu incerca alte tipuri de adoptie legale.

hm, s-ar zice ca il cunosti si pe el si pe sotia lui, de vreme ce nu iti pui problema si ca or fi facut toate alea fara un rezultat pozitiv...

am o cunostinta stabilita in italia care s-a decis pentru adoptie, pentru ca in romania adoptiile internationale sunt blocate s-a reorientat catre ucraina, a urmat calea legala si tot s-a ales santajata si de tala copilului ales dar si de copil cu acceptul tacit al asistentei sociale, ca deh "doar ati semnat un contract si stiati ce aveti de facut, ati bani pentru ca asa ati vrut"..si cu asta li s-a inchis gura... adoptia s-a finalizat cand copilul avea 13 si ceva maruntis...mi se pare foarte mult si pentru parinti un gest ce se poate dovedi inutil, nici nu apuca sa se dumireasca de ce si cum e sa fi parinte si copilul e gata dus...dar in fine nu stii ce iti rezerva viata

ps. nu stiu cati ani a durat procedura

Mergi la inceput