ajutati ma (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am o singura intrebare, care nu are legatura cu legea. Daca punem copilul intre tine si familia lui din Spania, la care va alege sa mearga? Nu stie sa spuna, dar simte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marumiha

"m-am culcat cu doi barbati si nu stiu sigur care dintre ei este tatal copilului."
Cum demonstrezi ca spaniolul sa culcat cu tine si ca a fost in tara inainte ca tu sa ramii insarcinata?
Probabil ca nici nu va cunosteati.
Sper ca te gindesti (daca aceasta poveste e adevarata)la binele copilului ,si la viitorul lui si sper ca aceasta greseala o sa te faca sa intelegi ca nimeni nu-ti ofera nimic gratis ,in viata totul ,absolut totul are un pret pe care mai devreme sau mai tirziu trebuie sa-l platim.
Nu poti sa stresezi un copil si sa te joci cu viata lui chiar daca l-ai nascut tu ,nu ai dreptul sa o faci.

el cum dovedeste? ca si el a acceptat jocul, daca nu chiar propus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Ma gindeam ca este inutil sa spuna ca sa culcat cu el pt.ca o sa fie acuzata de minciuna ,reiese clar ca a fost totul calculat si aranjat sa dea copilul fam.din Spania ,fam.care nu avea copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Eu am o singura intrebare, care nu are legatura cu legea. Daca punem copilul intre tine si familia lui din Spania, la care va alege sa mearga? Nu stie sa spuna, dar simte.

Anya

o va alege pe ea si fratii (sau surorile)....ca el doar pe ei stie

Mergi la inceput

Citat:
el cum dovedeste? ca si el a acceptat jocul, daca nu chiar propus....

Asta e problema lui ,trebuia sa se intereseze despre legea adoptiei din Ro si daca nu a facut-o trebuie sa traga consecintele.
Copii nu sint de vinzare indiferent unde sint nascuti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

buna sint lolo am 25 si am 3 copii acum 2 ani l am nascut pe alex are 2anisori la acel moment am fost singura si fara sprijin datorita fostului meu sot am avut dosar penal de inselaciune si am primit cu suspendare avind si 3 copii atunci fiind singura am fost deacord sa trec pe numele copilului meu pe un barbat care nu este tatal lui biologic amfostla notar si am semnat ca sint deacord sa creasca la el ,el fiind casatorit si traieste cu sotia in spania nu au copii a tinut copilul la el 6 luni si dupa l a adus iar in tara pt ca am doris sa stea si la mine acum dupa 2 ani el a inaintat aici in tara proces de incredintare copilul este tot la mine eu nu am posibilitate sa platesc advocat si nici sa platesc testul adn ce pot face sa nu pierd copilul el are bani eu nuva rog ajutati ma cu un sfat

Cineva scria ca banuieste ca lolo este mai batrina de 25 de ani, si eu cred pentru ca asta nu este felul in care a invatat sa scrie o tinara de 25 de ani.
Ei au invatat cu sunt si a in loc de i (adica avand)

Eu cred ca ne tocim tastele de pomana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu remarc altceva: are pasaje scrise foarte corect, si pasaje pline de greseli .... ca si cum ar scrie intentionat gresit .... si varsta nu se pupa cu cei 3 copii, ex-casnicia si cam toata situatia

Undeva cineva se joaca cu noi...

Mergi la inceput

Si eu la fel ,nu prea cred ca aceasta poveste este adevarata ,accept si cred ca sint persoane ingenui ,sarace dar cine are bani si vrea sa aiba un copil nu recurge la aceste ilegalitati.
Spania este una dintre tarile unde poti face fiv si gratis asa ca nu prea cred ca venea un spaniol sa se bage in rahat la noi in tara pina nu incerca alte tipuri de adoptie legale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Cineva scria ca banuieste ca lolo este mai batrina de 25 de ani...

Mai in virsta, ab5174, mai in virsta...
Sa fim politicosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

incurcate sunt caile Tale Doamne ,dar povestea asta e si mai si:)

m-am luminat si eu eu credeam ca in mesajul acela "mincinos" ea spune adevarul...
deci concluzia e ca amandoi mint
scopul lor :
lolo-sa castige copilul si minte ca el e tatal ptr ca sa primeasca pensie alimentara ,sau poate ca se teme sa nu piarda copilul ptr ce a facut..si e sigura ca si tipul va minti;
tipul din spania-minte ca sa castige copilul stiind ca altfel nu poate sa-l pastreze si ptr ca ceea ce a facut e ilegal...
[dar cred ca se gandeste totusi ca exista posibilitatea sa fie obligat sa-si faca testul de paternitate avand in vedere ca mai exista un tata ..si cum ea e sigura ca nu este el tatal, nu pe spaniol il obliga legea sa-si faca testul?

dar daca lolo se razgandeste si va spune adevarul ,ca nu a avut relatii intime cu tipul,el pierde ,iar copilul va ajunge fie la ea,dar neprimind pensia alimentara,fie la un orfelinat gasind-o pe ea vinovata,iresponsabila si necapabila sa-si creasca copilul ..

-daca tipul a facut o intelegere cu ea ca si cum i-ar ceda copilul, de ce nu a facut totul legal?
sau a vrut sa faca si intre timp lolo s-a razgandit?
-daca ea a fost de acord sa dea copilul familiei de ce s-a razgandit?
si-a dat seama ca nu poate sta fara copil sau nu au cazut la "intelegere"?
in cazul in care se dovedeste ca el nu este tatal copilului iar lolo il pierde ptr ce a facut.. el mai poate sa-l adopte apoi?
dar daca apare si tatal celalalt in schema?banuiesc ca tre sa confirme si celalalt ca e asa cum spune lolo,ca au avut relatii in acea perioada..

lolo tu gandeste-te bine ce spui la proces daca mergi,s-ar putea ca mintind sa -ti faci mai mult rau
mai bine spui adevarul,ca nu ai avut relatii cu el si atunci ai trecut printr-o perioada grea si ai crezut ca faci cea mai buna alegere trecand numele lui pe certificatul copilului mai ales ca el s-a oferit sa te ajute ..bla,bla
eu una cred ca ai sanse mari sa "castigi" acest copil (in cazul in care nu el e tatal)dar gandeste-te ce vrei tu cu adevarat:copilul sau bani?

nu fugi dupa 2 iepuri ca s-ar putea sa nu prinzi nici unul,nu poti sa vrei si copilul si pensia alimntara cand stii ca nu el e tatal
mai bine cere-i pensia alimentara adevaratului tata...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput