Tuse, muci, tot tacamul...
Raspunsuri - Pagina 16
ina.click spune:
Dar cu mucii care se opresc undeva intre gat si nas ce facem? aia care se tot plimba in sus si in jos pe tractul respirator :/
De cate ori deschid fereastra...
moni_iulia spune:
Stiti cate zile poate fi dat Sinupret?
Noi l-am luat 10 zile pt otita care a durat 7 zile iar in ziua a 9-a(ieri) s-a infundat iar. Asta dupa ce ii luasem avizul pt gradi vineri. L-am dus totusi azi ca sa nu pierd avizul dar, maine cred ca-l tin acasa.
Mi-e frica sa nu ajungem iar la otita si antibiotic...
Sanatate!
ina.click spune:
Alexandru al meu nu mai are muci, cel putin nu curgatori. Totusi sforaie si horcaie cand doarme, ceva ceva mai e pe undeva. mai si tuseste cand si cand si mai si expectoreaza cate un muc. De aia intrebam, mai sunt vreo doi muci UNDEVA! da nu ajungem la ei :)
tuseste maxim de 2-3 ori la culcare.
Pana la urma se pare ca (virgula) Colargolul l-a rezolvat.
Sinupret n-a avut mare efect. Scria pe el ca amestecul cu alimente nu influenteaza si fiind facut din plante i l-am pus in ceai / apa. Poate de-aia.
In rst suntem ok'ish more or less, adica nu mai e racit per se da nici sanatos tun nu e. Exista niste muci partizani care s-au refugiat in munti si rezista asediului. Medicul cresei zicea ca se gandea sa-i mai puna un pic de ser.
De cate ori deschid fereastra...
ingridnen spune:
acum ca s-a racit brusc vremea probabil ca se vor "reactiva" mucii.
Si-al meu e din nou racit, noroc ca e mare de-acum, inghite pastile (am scapat de siropuri), isi pune singur picaturi la scoala...
Ingrid si Cristi 9 ani
lady22 spune:
fetita mea are 3 luni si tuseste,sambata am avut botezu si mi-a racit.doctoru mi-a recomandat eurepal si agumentin.de mucisori nu mai zico chinui saracuta zilnic!mama de printesa
Maya
MadalinaM spune:
A fost la gradi 3 zile, dupa ce a stat 3 sapt acasa racit, din raceala si muci a dat-o in otita(eu exagerez cu curatatul nasului, dar tb sa mai coopereze si el si de data asta nu am putut evita otita).
Buuun, dupa 3 zile acum stranuta si ii curg muci lichizi-aposi. Asta e prima etapa :(, cunosc asa bine scenariul asta...As vrea sa opresc raceala in faza asta: sa nu se mai transforme mucisori in varianta galben-verzui, sa nu-i mai inghita, etc-etc.
Eu curat nasul cu Sterimar si aspirator dar nu e suficient, sau poate nu e mereu, ultima data nu a fost!
Ii dau ceai cu lamaie si diseara fac frectie
Ce sa mai fac? Sa treaca in 2-3 zile...