Burtici de mai-iunie 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Irene, ce caine ai? Presupun ca il tii in casa. Evident ca nu e nevoie sa renunti la el daca toti sunteti sanatosi si beben nu are nici o problema (Doamne ajuta!). Tu duci sarcina in acel mediu, copilul va fi deja obisnuit cu mediul si cu zgomotele cainelui.
Asta ma enerva si pe mine... TOATA lumea ma intreba ce fac cu cainele... pai daca mi l-am luat inainte... mi-am asumat intreaga responsabilitate a lui, inclusiv cand voi avea copii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna seara burtici.

Mai primiti o burtica cu DPN 25mai2013?

Azi seara ni s-a confirmat sarcina la eco, avem 7saptamani si 2 zile dupa eco, 11 mm embrionul.

UM 23/08.
Pana la eco, avem 2 teste de sarcina, primul sa pozitivat slabut la 1 zi de intarziere (trebuia sa-mi vina pe 20/09, pe 19/09 am avut doar o pata cafenie si atat), si apoi am repetat testul peste o saptamana si s-a pozitivat clar. Linia test este exact ca si cea de control.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Buna Deny !
Bine ai venit!
Faptul ca ne-ai vizitat putin mai devreme ,ti-a purtat noroc ,si uite ca ai venit sa ramai cu noi aici.Ce ma bucur!
Sarcina usoara!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum9+

Mergi la inceput

Fetele ,bucurie mare si pe mine !
M-am cantarit si nu am luat nici un kg pana acum.Hai ca au fost bune si greturile la ceva.V-am zis ca eu am in plus 5 kg fata de cat cantaream eu normal ,si trebuie sa am grija cat iau in sarcina.Sper sa ma limitez la 12 kg maxim.
Mai fetelor ,eu nu prea simt nici o burtica la mine in afara de burta de grasime.Hainele nu ma strang ,bine ca eu nici nu am haine asa mulate ,incap in toti pantalonii.
Nici sanii nu mi s-au marit ,doar la sfarcuri parca simt o senzatie.Cred ca trebuie sa mai fac si eu un eco sa ma linistesc ,ca a trecut cam mult.
Analizele nu mi-au iesit toate ,nici nu stiu daca ma primeste d-na doctor fara ele.
Va pup!

si acum9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bravo Vio! Ai fost cumintica cu mancarea :).

Eu de azi sunt in medical pana la sf saptamanii. yupiii, sunt sa de happy de nu va zic.

Cu animalele de casa nu ma bag ca nu am :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!!

Mcoca, nici nu am spus vreodata ca am simtit bebelu, sunt constienta ca nu se poate simti de la o varsta asa de frageda, daca pe primul copil l-am simtit la 20 de saptamani nu ma astept sa il simt pe acesta mai devreme de 16-17 saptamani ( la a doua sarcina se simte mai devreme).
eu m-am referit ca am vazut un "ghiont"- umflatura, cand am mai povestit prima data chiar am zis umflatura ....nu am simtit. las si o poza ca sa vezi la ce ma refeream, si nu e bebe ci e uterul care se vede asa, fiind la o a doua sarcina uterul e mult mai mare si creste si mai repede ca la prima.

Vioika ma bucur pentru bucuria ta mie imi e teama sa ma urc pe cantar la cat mai putine kg si sanatate multa

Irenesi mie mi se pare mare tampenie sa intrebi unde dai catelul? ce faci cu el dupa ce vine bebe? si asa mai departe... e ca si un copilut, face parte din familie si nu se poate sa te debarasezi de el cum isi imagineaza cei din jur, pana nu cresti un animalut nu stii ce inseamna sa ai unul oricat ai spune ca stii de fapt nu e asa...
nici nu te mai stresa cu asta si atat timp cat ii faci vaccinurile la zi si deparazitarile nu e nici o problema.

Deny bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si la termen
eu nu stiu ce e ala e-card dar aici nu se platesc consultatiile daca ai asigurare medicala, se dau 10 euro pe trimestru si atat.
stiau ca vrei sa nasti in Austria? ca vrei sa iti monitorizeze ea sarcina? intreb ca poate de aia nu ti s-au facut analize acolo, crezand ca urmeaza sa pleci in tara ta. cel mai bine e sa cauti un alt medic cu- care sa poti comunica mult mai usor ca altfel vei pleca mereu nelamurita.

sa aveti o zi frumoasa!
la noi se pare ca va fi urat si frig dar ce sa facem... ne adaptam :(

mami de Andra si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mycya, cred ca m-a incurcat cuvantul "ghiont" !). Pentru mine, a-ti da un ghiont inseamna a-ti sa un pumn, asa mai soft, sa te impung. Deci daca bb imi da un ghiont, inseamna ca mi-a dat un picior :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Felicitari si bine ai venit!

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna seara burtici.

Mai primiti o burtica cu DPN 25mai2013?

Azi seara ni s-a confirmat sarcina la eco, avem 7saptamani si 2 zile dupa eco, 11 mm embrionul.

UM 23/08.
Pana la eco, avem 2 teste de sarcina, primul sa pozitivat slabut la 1 zi de intarziere (trebuia sa-mi vina pe 20/09, pe 19/09 am avut doar o pata cafenie si atat), si apoi am repetat testul peste o saptamana si s-a pozitivat clar. Linia test este exact ca si cea de control.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Asa este, dar foarte multi oameni nu inteleg acest lucru si sunt foarte dispusi sa renunte la caine. Parintii mei nu au vorbit cu mine un an jumate pt ca m-au informat ca trebuie sa dau cainii cand voi avea copil, ceea ce mie mi s-a parut revoltator, lor si mai si :)
Este un angajament pe care il faci pe durata vietii, a ta sau a cainilor, altfel.. este un moft.

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

Irene, ce caine ai? Presupun ca il tii in casa. Evident ca nu e nevoie sa renunti la el daca toti sunteti sanatosi si beben nu are nici o problema (Doamne ajuta!). Tu duci sarcina in acel mediu, copilul va fi deja obisnuit cu mediul si cu zgomotele cainelui.
Asta ma enerva si pe mine... TOATA lumea ma intreba ce fac cu cainele... pai daca mi l-am luat inainte... mi-am asumat intreaga responsabilitate a lui, inclusiv cand voi avea copii, nu?

9+

Mergi la inceput

Despre animale ,fiecare face cum vrea cu ele ,presupun ca daca le ai ar trebui sa le tii in continuare,dar totusi un plus de atentie nu strica ,adica sa nu le cureti tu cutia unde fac nevoile si sa nu iei contact cu excrementele.Chiar daca animalul e vaccinat tot iese afara si ia contact cu alti microbi si asa cum la mancare trebuie avut grija ce bagam in gura tot asa cu animalele cred ca nu ar mai trebuii sa stam chiar ''bot in bot''.Eu sunt si cam scarboasa de fel si cand ma gandesc ca animalele se ling pe colo-colo cand isi fac nevoile ma cam apuca greata.Sa nu va suparati pe mine ,fetele cu animale.Stiti voi mai bine ce ve-ti face.
In sfarsit analizele mele sunt gata ,joi cred ca ma duc la control.
Vicky ,dar de ce in medical ,te simti rau sau ai reusit sa faci rost de o 'pauza'?

si acum9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Vreau si eu pe lista, va rog.
U.M.: 25.07.2012
D.P.N.: 01.05.2013

Multumesc!

Raluca

Mergi la inceput