Burtici de mai-iunie 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
VIOIKA76 spune:
mony mersi de sfat! Bine ca ai terminat cu examenele!
flafi chiar daca ai mai putine kg. apar modificari in organism:creste volumul de sange ,cresc sanii ,creste bebe ,cred ca daca esti foarte slaba se cunoaste imediat orice modificare in organism ,mai ales o sarcina.Cand stai intinsa cu fata in sus si te pipai la burtica nu simti nimic?
La mine parca-parca se simte un pic mai tare zona de deasupra osului pubian(cred ca asa se numeste) dar eu am mai spus ca nu sunt la masura S.Cred ca la cele slabe se cunoaste mai repede burtica.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum9+
mcoca spune:
Flafi, pai daca bluzele s-au scurtat inseamana ca ti-au crescut sanii.
Mie sanii nu mi s-au marit nici acum nici data trecuta.
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
La prima sarcina am slabit 5 kilograme la inceput dar am recuperat pe urma nu am luat multe , 15 kg in total, dar acum sper numai la 10. acum pot manca si inca chiar bine.... cred ca deja am luat 1 kg in plus cu toate ca fac sport , burtica a crescut si e vizibila.la prima sarcina abia la 4 luni sa vazut cum mi se vede acum
eu nici nu aveam deloc burta si sa vazut orice modificare, parca v-am scris ca inca de la 6 saptamani am observat cand stateam intinsa un ghiont .
hainele imi vin toate, pantalonii mei sunt cu talie scurta si imi ajung sa ii inchei dar voi vedea eu pt cat timp
mami de Andra si 9+
DenyAnd spune:
Buna seara burtici.
Mai primiti o burtica cu DPN 25mai2013?
Azi seara ni s-a confirmat sarcina la eco, avem 7saptamani si 2 zile dupa eco, 11 mm embrionul.
UM 23/08.
Pana la eco, avem 2 teste de sarcina, primul sa pozitivat slabut la 1 zi de intarziere (trebuia sa-mi vina pe 20/09, pe 19/09 am avut doar o pata cafenie si atat), si apoi am repetat testul peste o saptamana si s-a pozitivat clar. Linia test este exact ca si cea de control.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
La eco, din pacate, nu am inteles daca se auzea si inimioara, atat de rapid a fost controlul, maxim 5-10minute, mi-a luat doar frotiu, si la revedere.
M-a trimis la o alta asistenta care sa ma lamureasca despre nutritie si ce vitamine sa iau. Imi facea reclama la niste vitamine, care prima data le vedeam in viata mea. Eu deja iau Femibion1, duphaston, si aspenter preventiv(il iau dinainte de sarcina), si mi-a zis ca nu sunt asa de bune, aspenterul nu e voie sa-l iau, duphastonul nu prea.
Ufff m-am enervat rau. Mai ales sotul. Ne-a programat la acest medic o prietena (mai mult amica) cica vorbeste si engleza, cand colo, trebuie sa ne traduca asistenta totul, din germana in engleza. Nu am putut sa vb deloc cu medicul, si eu cate intrebari aveam
A hotarat cu sotul sa nu ne mai ducem la acest medic, si acum caut alt medic. Or sa mai asteptam vreo 2-3 saptamani cand ajung in tara si ma duc la un medic bun in Romania, cu care sa pot comunica usor, pe romaneste.
Cam nasol a fost azi seara, ne-am enervat rau, mi-e nu mi-a placut deloc consulatia la acest medic, nu mi-a luat sange pt analize, macar bHCG, doar frotiu si atat.
Sotului nu i-a placut faptul ca a trebuit sa platim consultatia, pe cand prietenii nostri de aici ne-a zis ca nu vom plati nimic pt ca avem e-card. Cand colo, ne cere bani exact ca si cum nu ai avea e-card. Ufff Nu mai intelegeam nimic.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
duduta190578 spune:
Multumesc ca m-ati bagat in lista!
Eu deja m-am ingrasat,ce-i drept parca mi-e foame continuu...of,tre sa ma abtin!
mcoca spune:
Deni, bine ai venit!!!
Tu de cat timp esti in austria? Ai de gand sa ramai acolo, acolo vei naste? Ca sa te integrezi intr-o tara trebuie sa o cunosti, sa cunosti sistemul, sa intelegi sa-i intelegi pe oamenii aia de acolo. O gramada de romani merg sa se trateze la Viena, deci cred ca nu degeaba ... La odiseea de iulie-august este o fata (balanta_tm) care toata sarcina a mers acolo la controale.
Cred ca e ok sarcina ta, ca ii bate inimioara la pui, ca altfel iti spunea. Ecografiile aste intermediare sunt f rapide. La cel de 12, 20, 32s se sta si se masoara tot ce se poate.
Cu plata, in FR de ex, eu platesc peste tot, iar apoi sunt rambursata. E posibil sa fie la fel si acolo.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Mycya tu ma distrezi ma cu simtitu bb-ului la 6 sapt . Gandeste-te ca la varsta asta de sarcina, embrionul are o dimensiune de 4-6 MM, de greutate nu se poate vorbi. Deci orice ar fi fost, nu era bb, era vre-un gaz ratacit.
Vicky si Printzesone