Burtici de mai-iunie 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua!
Ma bag si eu in discutia despre sutien.
Eu am inceput sa am dureri de sani ,nici sutienul nu-l mai suport ,asa ca mi-am luat bustiera pe care am purtat-o la greu data trecuta.
Am purtat-o si cand alaptam ,eu una nu suportam sutienul ,ma deranjau sarmele ,si trebuia sa am un suport la sani ca erau mari si plini cu lapte ,si curgeau non-stop si trebuia tampoane.La a doua sarcina tot am avut canalele infundate desi nu purtam sutien ,pana nu mi-am facut masaj(f.f.dureros) nu a inceput sa curga laptele ,desi bebe tragea tare.

V-am zis ca fime-a deabia acum vrea sa doarma singura ,cand era mica nu se putea nici macar sa o las singura in camera ziua ,daramite noaptea ,se temea sa stea singura si macar 1 minut asa ca pentru confortul ei si linistea noastra am hotarat sa doarma cu noi in camera ,pana a aparut fratiorul si m-am mutat eu cu ei in camera.
Daca ea nu vroia sa doarma singura continuam sa dorm cu ei,si daca se trezeste de 10 ori pe noapte sa zica ca i-e teama ,tot iti deranjeaza somnul.

Sunt copii si copii ,unii se simt mai bine daca dorm singuri.La noi ,eu ,nu ma simteam bine daca nu-i vedeam noaptea cum dorm ,si sotul a fost de acord ,lucrul asta nu ne-a afectat viata intima ,dupa ce adormeau copiii ne faceam de cap ,oricum daca-i stiam treji chiar daca erau in alta camera eu nu puteam sa fac nimic.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Pai... in primul rand gand gandul bun aduce si fapte bune: puteti in cap ca vei alapta... asta in primul rand.
Apoi, citeste despre alaptare si pregateste sanii: eu in prima sarcina am masat sanii de la baza la aureola... uneori chiar curgea colostru. Asa mi-a desfundat canalele. Am nascut cu cezariana si am avut lapte din prima zi.
Propune-ti sa alaptezi si apoi chiar se va intampla. Toate mamicile care au insistat au reusit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

neata fetelor
mie ieri dupamiaza mi-a facut eco si iar s-a vazut doar sacul embrionul inca nu, asa ca mi-a facut bilet sa plec acasa si sa ma intorc vineri dimineata pentru alata eco si control sper ca vineri sa se vada si bebe.dimineata m-am trezit ce niste sani asa durerosi cand m-am dat jos din pat am avut o senzatie ciudata tare de parca imi cadeau asa grei i-am simtit.
sa aveti o zi buna va pupacesc

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Semne bune draga mea ,inseamna ca bebe creste ,in curand se va vedea si embrionul ,esti pe drumul cel bun.
Te pup!

si acum10+

Mergi la inceput

Eu una nu m-am atins de sani in timpul sarcinii ,pentru ca stiam ca masajul la sani provoaca contractii.La prima sarcina nu am avut canale infundate ,ciudat lucru la a2a mi s-a intamplat lucrul acesta.

si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Nu stiam ca daca masezi sanii provoci contractii...
Oricum la mine n-a fost cazul pentru ca copilul era in pozitie pelviana, foarte sus... si practic eu n-am simtit contractii deloc deloc.

Am deschis edit sa mai adaug ceva... dar zau daca mai stiu ce voiam sa spun. scuze :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Eu am alaptat 1 an si 3 luni si in afara de ranile provocate de pompa nu am avut nimic, si nu am suportat sutienul in nici o clipa ( nici nu am sanii mari sa ma deranjeze greutate lor). am nascut prin cezariana dar laptele a venit repede chiar de nu am avut gaza langa mine sa suga. am scos cu pompa fiecare picatura de colostru si numai bine cand mi-au adus-o aveam laptic destul .
mi-am pus in cap sa alaptez cat de mult rezist si am reusit, mi s-a intarcat singurica.
spre sfarsitul sarcinii am dat cu garmastan pe sani, cica pentru a nu face rani cand va incepe copilul sa suga , si intradevar de cate ori aplicam crema simteam cum incep si contractiile.

mami de Andra si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Bine v-am gasit si Felicitari din sufletul tuturor burticilor.

Sunt si eu o mica burtica cam 5 saptamani, speram sa trecem hopurile din aceste zile si cu voia lui Dumnezeu sa crestem si noi mari, ne-am bucura daca ne-ati primi in comunitatea voastra, pe mine si burtica :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Bine v-am gasit si Felicitari din sufletul tuturor burticilor.

Sunt si eu o mica burtica cam 5 saptamani, speram sa trecem hopurile din aceste zile si cu voia lui Dumnezeu sa crestem si noi mari, ne-am bucura daca ne-ati primi in comunitatea voastra, pe mine si burtica :)

Esti bine venita simcri si tu si burtica!
Sarcina usoara si bebic sanatos!
Treceti voi peste tot si va faceti mari.

si acum10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Multumim multumim sa vedem ce ne spune doctora maine, deja sunt cu inima ca un purice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetili

Haideti sa ne continuam discutiile la CAPITOL NOU

simcri, bine ai venit la odiseea mai-iunie 2013, si felicitari pt sarcina.
Stai linistita si ai incredere ca totul va fi bine . Si eu eram cu 1001 de griji cand eram in primele zile de intarziere de CM, si in fiecare zi ma uitam ca obsedata pe slip sa nu cumva sa apara vreo pata colorata, dar mi-am impus sa am incredere ca totul va fi bine de data asta. Stiu ca e fff greu. O sa fie bine!
Da-ne mai multe date despre tine, UM, DPN.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput