Burtici de mai-iunie 2013 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Multumesc de raspunsuri!

Voika, da, de dosar mi-a zis gineco. Mersi!

O seara frumoasa!

Raluca

S 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

La prima sarcina am avut dosar: in el erau toate rezultatele de la analize, ecografii... se mai uita medicul gineco pe el, ma mai uitam si eu inainte de consulturi pentru a-mi aduna intrebarile.
Intrebarile si "dilemele" mi le scriam mereu pe hartiuta pentru ca acolo la locul "faptei" ma apuca emotiile si nu mai stiu nimic. (de fapt nu stiu cum sa dispar mai repede)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor
mie ieri dupamiaza mi-a facut eco si iar s-a vazut doar sacul embrionul inca nu, asa ca mi-a facut bilet sa plec acasa si sa ma intorc vineri dimineata pentru alata eco si control sper ca vineri sa se vada si bebe.dimineata m-am trezit ce niste sani asa durerosi cand m-am dat jos din pat am avut o senzatie ciudata tare de parca imi cadeau asa grei i-am simtit.
sa aveti o zi buna va pupacesc

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Of doamne cum ii tine sufletul sa faca asta?
Pai nici cainii nu ii dau jos din pat cand vin peste noapte uneori sa se bage in pat la noi ca le e frig, frica, urat stiu eu ce ii apuca.

Sa aveti o saptamna frumoasa!

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Barfa mica despre francezi. O fetita de la bona, se scoala la 12 noaptea si vrea in patul parintilor (are 2,5 ani). Parintii, nu, nu, ea incepe sa planga, scandal mare, o pun la colt, intr-un final copilul adoarme la 3 epuizat. Pai astia sunt normali?

azi noapte eu ma intind, simt ceva la piciorul drept, il intind mai tare : miauuu, era Maya care dormea acolo. Giiz, o iau langa noi sus. I-am spus de 1001 de ori sa nu se mai puna acolo, dar cred ca nu isi da seama ce face. Ca are si momente cand ne trezim cu ea direct intre noi, dimineata :).

Vicky si Printzesone

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Oameni si oameni...
Al meu a dormit in patutul lui (din camera noastra, e adevarat) pana la 1 an. Apoi a inceput sa planga ca vrea langa noi. Se trezea noaptea si nu-l mai potoleam, a cazut chiar din patut de nervi (rostogolindu-se peste bare). Eu n-am rezistat si l-am luat cu noi in pat. Acum practicam co-sleepingul la greu desi are 4 ani si un fratior/surioara pe drum.
Nu stiu, e dificil de judecat din afara... mai ales din povestirile altora. Am invatat pe propria piele sa nu mai judec repede si din afara. Cine stie care a fost situatia de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare.
La noi plooooouaaaa si nasoala e vremea afara si rece. Dar eu stau ca lenoasa in pat, in casa la caldurica, focul arde in semineu si e cald si bineee, iti da asa stare de zici ca deja au venit sarbaotrile de iarna

Azi imi vad burtica inca un pic bombata
Sa nu uit sa-mi fac poze si eu, ca amintire, de cand imi zic sa-mi fac si uit

Greturile, foamea, isi fac prezenta, mai ales somnolenta , citesc si adorm cu laptopul in brate

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deny, ti-am vazut intrebarea legata de sutien. Aia cu sutienu si infundatul canalelor e un basm. Eu port sutien cu sarma, ca am sanii mari si trebuie sa tine.
Cat am alaptat, 1 an, am dormit cu sutienul pe mine. In plus purtam si tampoane de sani, ca imi cugea laptele garla.
La spital, mie mi-a venit laptele a 3 zi (asa e normal, la 72h dupa nastere). Ei pana sa vina, nu imi pusesem sutien. Wow, m-a vazut moasa, m-a certat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Ankylya, ai rabdarici.
Acum esti in saptamana 5 dupa conceptie, asa am inteles, atunci mai asteapta o saptamana si o sa-ti vezi si embrionashul care creste frumos in saculetul din burtica ta, poate chiar vei auzi si inimioara cum bate.

Eu am facut primul eco la 6 saptamani si 4 zile (dupa UM), si se vazu embrionul de 11mm, si pe poza de eco scrie 7sapt si 2 zile.

Acum stau si ma gandesc si ma intreb . Dupa eco scria 7sapt si 2 zile, asta ar insemna ca e mai mare decat de UM, si a fost conceput inainte de UM, ca si tine undeva in z26, sau z23? si am avut ciclu peste sarcina? . Dilema pt mine.

In fine, nu ma stresez si cu asta, important e ca e bine bebiztul si creste

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Vicky
Interesant ce scrii despre sutieni si sani, in timpul sarcinii si alaptat.
Eu nu am nik experienta. Mi-e frica de surprize neplacute cand va veni momentul sa alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deny, totul o sa fie ok, ai sa vezi. E normal sa nu stii nimic :), nimeni nu s-a nascut invatat. Eu am fost la un curs despre alaptat si am urmat cu sfintenie ce mi s-a zis (destul de diferit de ce se vehiculeaza pe forum ....). O sa va pove eu mai incolo ce si cum :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput