Burtici de mai-iunie 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca1109 Buna fetelor! Citeam pe net, pe forumuri, ca exista un asa-numit carnet de gravida, pe care ti-l da medicul de familie. Eu am fost luata in evidenta de medicul de familie ca gravida, dar nu mi-a dat un astfel de carnet. O sa il intreb daca se mai da carnet de gravida. Voi aveti? Stiti ceva de carnetul de gravida? Am inteles ca la internarea in spital, in momentul nasterii, e nevoie de el. Multumesc! O zi buna! Raluca S 11+ |
Raluca eu am primit de la medicul de fam.Am avut si la sarcina trecuta.Medicul gineco mi-a trecut in el concluziile de la fiecare vizita si medicamentele pe care mi l-ea dat dea lungul sarcinii ,analize ,etc
La nastere mie nu mi l-a cerut nimeni dar eu l-am avut pentru orice eventualitate.Eu am nascut la un spital mic dintr-un oras mic si probabil nimeni nu dadea doi bani pe carnetul meu.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
raluca1109 spune:
Multumesc, Vioika!
La urmatoarea intalnire cu medicul de familie, o sa aduc in discutie acest aspect.
Raluca
S 11+
cocutza2011 spune:
Neatza la amiaz si de la noi.
Sper ca ati avut un wkd frumos, ca la noi a fost foarte frumos. Mai ales vremea a tinut cu noi deci ne-am bucurat din plin de zile caldutze. Noi ne pregatim de concediu intr-o saptamana, inca nu ne-am hotarat unde, dar mai avem o saptamana :).
Din pacate, Andreea s-a trezit cu muci azi, deci vom avea niste zile si mai ales nopti mai grele.
Ce frumos era la prima sarcina, ai veai timp sa te dezfati in a fi gravida. Nu stiu cum simti-ti voi, mamicile la bebe 2 &3, dar eu cateodata uit ca sunt gravida.
Vio, am vazut ca tu vei fi de 3xmamica. Ce frumos, am inteles ca este numar ideal de copiii atat ptr parinti cat si ptr dezvoltarea lor.
Raluca, eu nu am avut carnet de asta cand eram in Ro, gravida. O fi ceva mai nou.
Denyand, lasa zilele astea negre, fi vesela, o sa fi mamica. Mai scrie-mi daca mai e ceva, cu ce sa te ajut :). Pupici. Iti scriu pm, mi-am amintit ceva.
O zi frumoasa fetele!
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
Mycya spune:
ziua buna burtici!
eu am racit asa ca sunt ...varza
aseara abia abia am reusit sa adorm de durere de cap si greata, imi era si foame tare dar nu am reusit sa mananc nimic ca imi venea prea tare a varsa asa ca am adormit cu stomacul gol si m-am trezit cu foame de lup
acum sunt mai ok...umblu cu ochii dupa bec sa pot stranuta dar tot nu reusesc
eu pe 30 oct am din nou intlanire cu bebe abia astept sa il vad mai bine, la 4 saptamani se fac controale si nu cred ca mi-ar face mai devreme daca as cere eu. daca ar fi dupa mine saptamanal m-as duce sa-l vad
greturile vad ca dispar incet incet, starile de somn l fel iar burtica creste de la saptamana la saptamana; am inceput sa imi fac poze inca din saptamana a 7-a si se vad asa tare diferentele
abia astept sa vad poze si cu voi ,care mai de care cu burtica la purtator
mami de Andra si 9+
mcoca spune:
Deny, Maya are 4 ani.
Aici nu exista carnet de gravida, exista dosar de gravida :). Toate analizele, eco, etc se pun intr-un dosar, pe care il cari peste tot cu tine. Nu imi aduc deloc aminte daca s-a uitat cineva in el sau nu ...
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
si aici se face carnet de gravida dar de catre doctorul ginecolog, nu e nevoie de medic de familie.
acum il folosesc pe cel de la prima sarcina.
mami de Andra si 9+
mcoca spune:
Azi mi-am luat o pereche de pantaloni de gravi . In plus, sunt marimea 38 . Nu-mi venea sa cred. Gata, maine ii imbrac. asa de comonzi sunt, o placere sa ii imbraci.
Vicky si Printzesone
DenyAnd spune:
fetele
Acuma s-a innourat si la noi, vine ploaia
Las'ca imi trece starea asta de "nam chef de nik". Imediat ma pun sa vad o comedie
Cred l-am simtit pe sot, ca azi dimineata a fost tare nervos la job(iar), si a venit acasa la masa de pranz si si-a descarcat nervii, bietul de el. L-am linistit nitel cat am putut, dar tot nu poate uita ca prea multe s-au adunat. Nervii din cauza colegilor de munca care nu au facut si nici nu se staruie sa faca munca cum trebuie, uffff. Iti vine sa le dai cu ceva in cap de nu inteleg omeneste. Ai impresia ca ei intentionat se joaca cu tine. Nu iau munca in serios si cu asta basta. Si eu m-a enervam pe ei cand eram la munca. De multe ori le intorceam de la capat sa o ia ca sa faca ca lumea treaba, dar de unde ca ei se fac "neauziti". Las'ca se rezolva treaba pe loc. Direct la sef de anuntat si gata, aduce alti oameni mai seriosi cu munca.
Mi-am descarcat si eu off-ul
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
VIOIKA76 spune:
Apropo de carnet de gravida :gineco de la Bucuresti nici nu m-a intrebat de carnetul de gravida ,mi-a zis sa-mi fac un dosar unde sa pun toate investigatiile din sarcina.Cred ca vrea sa se alinieze medicilor din afara.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
mcoca spune:
Barfa mica despre francezi. O fetita de la bona, se scoala la 12 noaptea si vrea in patul parintilor (are 2,5 ani). Parintii, nu, nu, ea incepe sa planga, scandal mare, o pun la colt, intr-un final copilul adoarme la 3 epuizat. Pai astia sunt normali?
azi noapte eu ma intind, simt ceva la piciorul drept, il intind mai tare : miauuu, era Maya care dormea acolo. Giiz, o iau langa noi sus. I-am spus de 1001 de ori sa nu se mai puna acolo, dar cred ca nu isi da seama ce face. Ca are si momente cand ne trezim cu ea direct intre noi, dimineata :).
Vicky si Printzesone