Burtici de mai-iunie 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca1109 Cocutza, la mine e insesizabila burtica, e adevarat ca e prima sarcina si poate din cauza asta. Astept sa creasca DenyAnd, cu placere , da, mesajele apar mai greu, sper ca am scapat de moderare. Raluca [ gravi ] S 11+ |
Raluco, vad ca nu ti-a iesit de la semnatura
Scoate spatiile libere din interiorul parantezelor patrate, sa ramana doar cuvantul gravi
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
mcoca spune:
BUna, am modificat listuta. Bine ati venit fetelor!
Doctorita mea nu recomanda vitamine, acid folic. Acidul folic cica daca nu se ia cu minim 3 luni inainte de a ramane degeaba il ei. Eu totusi iau. Vitamine nu o sa iau ca in sarcina trecuta m-am elefantit de la ele.
Vicky si Printzesone
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocutza2011 Am vazut ca vb de acid folic, imi amintesc ca am luat la sarcina Andreea dar aicea nu mi-a dat, doar Elevit una pe zi si a zis ca e suficient. Fetele care nu sunteti in Ro, voua v-a dat acid folic? Am intrebat la farmacie si a vrut sa imi dea ceva ptr gaze :)))). Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 + |
bine ai venit si felicitari pt bebica! sa ai o sarcina usoara!
da,mie mi-a dat acid folic.
eu mi-am cumparat de dinainte de a merge la control , stiam de la prima sarcina ca e important sa iei inca de la inceput si am cerut de la farmacie folio.
doctorita mi-a zis ca e o posibiliate si femibionul dar de il aveam cumparat deja pe asta nu am mai schimbat.
si eu am burta, destul de vizibila . vom vedea noi pe urma cum om dao jos, acum sa creasca bebe mare si sanatos ca de restul ne-om ocupa dupa.
aici acidul folic se recomanda si pe cand alaptezi, nu stiu de ce .
sa aveti o duminica frumoasa
mami de Andra si 9+
VIOIKA76 spune:
Oana felicitari!
Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatosi copilasii!
Eu burta am dar burta de grasime ,parca daca ma pipai simt ceva dar inca nu sunt sigura ca e bebe ,eu din ce mi-aduc aminte la sarcina trecuta aveam burta pe la 10 saptamani ,acum cred ca nu se cunoaste de la grasime
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum10+
VIOIKA76 spune:
duduta parca tu intrebai de costul analizelor,eu am platit 960 de lei dar am avut si torch si cateva analize generale de sange(hemoleucograma,bilirubina ,tgo,tgp)plus pachet pentru trombofilie.A fost cam mult dar anumite analize nu le voi repeta data viitoare.
Vitamine am hotarat ca o sa iau doar in primul si al doilea trimestru ,in trim 3 renunt la ele de frica ca nu cumva sa fie bebe prea mare.
Vicky pana la urma ,cum ti-au iesit analizele si mai ales, cum te mai simti?
Oana daca iei elevit e suficient nu mai trebuie suplimentat cu acid folic separat .
O seara buna!
si acum10+
mcoca spune:
Vio, analizele mi-au iesit f bine. Deci e numai oboseala specifica sarcinii. Oricum ma simt mult mai bine. Sa vedem maine acum ...
Gata, nu ma mai incape nici un pantalon, nici macar aia de grasa de acum 5 luni :). MAine merg in rochie si fac un mic shoping in pauza de pranz, sper sa gasesc un pantalon ceva.
Vicky si Printzesone
VIOIKA76 spune:
Vicky ma bucur tare ca esti mult mai bine.
Eu m-am hotarat ,maine imi fac programare la noi in oras la un eco ,am inceput iar sa am pitici pe creier ,mi se pare ca mie nu-mi creste burta.
Am bagat un ochi pe la aspirante si am vazut ca Ankylia a fost internata in spital ,sa speram ca e totul bine .
Ankylia te asteptam sa ne spui ca e totul in regula.
Si am mai vazut ceva ca mrenescu (Maria) are test pozitiv.Ea a pierdut sarcina in acelas timp cu mine.Ii tin pumnii si sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie bine si pentru ea.
Fetele de la aspirante, va asteptam sa ingrosati randurile aici!
Noapte buna fetele!
si acum10+
kzm spune:
buna dimineatza
multumesc de primire
si sper sa avem toate o sarcina cat mai usoara
ieri nu m-am simtit prea in forma si in consecinta am lenevit in pat
promit sa va tin la curent cu evolutia bebelinei
multumesc