Burtici de mai-iunie 2013 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
cocutza2011 spune:
Salutari viitoare mamicutze!
Ma alatur si eu grupului vostru de samburei in crestere si viitoare mamici. Ma numesc Oana, am o fetitza Andreea de 1an si 8 luni si un samburel mic cu o inimioara hotarata de 9+ saptamani.
In comparatie cu prima sarcina, acuma ma simt super ametita si cu greturi, si cel mai ciudat insomnii, care mi se pare cel mai rau, avand si fetitza de alergat prin parc.
Am facut primul eco deja, care a fost ok, ne fiind prea multe de urmarit la 8 saptamani. Analizele sunt in lucru le ridic marti. Speram sa fie bine, ca eram fara imunitate la toxo, la rubeola si imi amintesc ca la prima sarcina tot faceam citomegalovirusul des. Aicea, nu m-am uitat daca mi le-a dat sa le fac, offf, le facem luna viitoare daca lipsesc.
Pe Andreea am nascut-o in Ro la privat si a fost foarte foarte bine, dar in Tm nu in Buc. Al doilea cred ca aicea in Vienna, la stat ca e ok si spitalul e la 10 min de unde stam, om vedea cum evolueaza lucrurile.
Sper sa avem o odiseee plina de bucurii, si numai cu vesti bune!
Incerc sa va citesc sa recuperez din urma!
O duminica frumoasa!
Oana si bebelina Andreea
raluca1109 spune:
Buna!
Bun venit noilor gravidute!
Kzm, eu la 7 saptamani, am fost la prima ecografie, si de atunci am inceput sa iau acid folic, in rest, nu mi-a dat alte vitamine de luat. Acelasi lucru l-am patit si eu cu cafeaua, numai ca eu beam inainte cam o cana de cafea, dar dupa ce am ramas insarcinata, nu am mai suportat nici mirosul.
cocutza2011 spune:
Si ptr listutza, UM 08.08.2012, DPN : 14.05.2013.
Vroiam sa va intreb, voi aveti deja burtici? Eu la prima sarcina nu am avut pana pe la 4 luni nimica, doar asa o mica urma. Dar acuma zici ca am 4 luni, burtica de burtica nu asa. Parca vad ca trebuie sa rup sala de sport sa scap de burtica cu care raman. Eu am o obsesia sa nu am burta, deci multi greierasi in capsorul meu :).
Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 9 +
raluca1109 spune:
Duduta, pe mine m-au costat analizele (setul Torsch) la privat: 550 lei.
Raluca
S 11+
MaiIunie2013 spune:
Bine ati venit fetelor! Sunteti toate pe listita. Aruncati un ochi sa vedeti daca totul e ok :).
raluca1109 spune:
Cocutza, la mine e insesizabila burtica, e adevarat ca e prima sarcina si poate din cauza asta. Astept sa creasca
DenyAnd, cu placere , da, mesajele apar mai greu, sper ca am scapat de moderare.
Raluca
[ gravi ]
S 11+
cocutza2011 spune:
Am vazut ca vb de acid folic, imi amintesc ca am luat la sarcina Andreea dar aicea nu mi-a dat, doar Elevit una pe zi si a zis ca e suficient.
Fetele care nu sunteti in Ro, voua v-a dat acid folic? Am intrebat la farmacie si a vrut sa imi dea ceva ptr gaze :)))).
DenyAnd spune:
Cocutza, bine ai venit si sedere placuta aici cu noi. Felicitari pt al doilea bebe.
Ce ma bucura sa vad aici o graviduta din Viena, la fel ca si mine
Eu iau Femibion 1. El are folati. Am cerut de la farmacie fara reteta.
Ti-am lasat PM
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
cocutza2011 spune:
Am vazut ca vb de acid folic, imi amintesc ca am luat la sarcina Andreea dar aicea nu mi-a dat, doar Elevit una pe zi si a zis ca e suficient.
Fetele care nu sunteti in Ro, voua v-a dat acid folic? Am intrebat la farmacie si a vrut sa imi dea ceva ptr gaze :)))).
DenyAnd spune:
Eu am burtica dinainte sa raman insarcinata , cu grasime, dar mai jos de ea se vede nitel-nitel bombat. Cred ca e bebe
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".