Strugurasi de sept-oct 2011 *71* LMA !!!!
Raspunsuri - Pagina 9
alayna spune:
Gand la gand si eu am intrat sa intreb daca e vreun puseu afurisit la 1 an de zile
A mea nu mai mananca mancare de cateva zile ,si mai nou isi face greata cum spuneati si voi de strugurasii vostri ,scoate un limbete afara si scuipa chiar daca mancarea respectiva e preferata ei scuipa pe jos sau rade cu degetele de pe limba si arunca prin camera
E plangacioasa,vrea numai plimbata in brate ,arata cu degetul prin camere,vrea totul sa atinga si sa ia in mana si bineinteles vrea numai lapte sa pape
Ma gandeam azi sa-i intrerup solidele cateva zile ,poate va manca mai cu pofta mai incolo
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
raluca050 spune:
LA MULTI ANI CALIN
Am intrat sa va salut de dimineata pentru ca astazi am o zi plina la birou. Ca deobicei sunt zombi de somn, s-a trezit Edi la 1, al 3, la 5, nu stiu daca sunt puseuri de crestere la varsta asta ca al meu asa e de cateva luni bune. Am vazut ca nu i-au iesit inca maselutele desi are gingia inflamata in doua locuri de vreo luna. Cred ca-l doare saracutul noaptea pentru ca tot maraie in somn insa nu-i pot da mereu calmante. Noroc pentru voi fetelor care inca alaptati pentru ca aveti o alinare pentru puiutii vostrii, asa ca nu renuntati indiferent ce spun cei din jur.
Astazi e ziua de nastere a sefului asa ca e rost de prajituri bune
Pupici
mami de Eduard
michella78 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Revenim dupa o lunga pauza! imi pare rau ca citesc de bebei bolnaviori. saptamana trecuta si eu i-am avut pe amandoi muciti si Teodora cu tuse. asa ca am amanat vaccinul de 1 an pentru sfarsitul saptamanii viitoare. in rest e ok, 11 kg si 78 cm. e vesel nevoie mare, scotoceste peste tot si asteptam maselele. asta il face un pic mai nervos decat de obicei dar ... in limitele normale.
cu Teodora am inceput scoala, clasa I. e foarte incantata, si eu la fel! in week-end sper sa pun si eu poze noi in album!
pupici tuturor!
seidana spune:
Neatza...
daca ar fi sa ma ghidez dup cat de dessuge cand unt acasa, at de es se trezeste noaptea .. as zice ca a mea e la puseu dintotdeauna
RALUCA.. pai trei treziri noaptea e lux
LA noi sunt minim 5....
Bujo. of , prin cate trece o mama... cand iti citeam mesajul imi ciocanea strident in minte vorba batranilor :"lasal sa plag sa se invete in patutul lui".. si ma gandesc oare cate mame isi lasa puii sa planga in patul lor? offf ce ciuda imi e ....
Recunosc ca o las sa planga in situati de genul (ca aseara) cand ma prindea de titi in baie si dupa baie ca voia sa pape, si ea era dezbracata si uda.. am lasa-o sa planga pana am sters-o si imbracat-o, ca voia sa doarma si nu am rut sa-i deranjez somnul... sau cand ii dadeam medicamentul.. in rest... de ce am vrut sa fiu mama? sa dorm bine? sa am timp de plimbari?
raluca050 spune:
Multumesc pentru primirea in grup .
M-am delectat cu privitul bebelusilor vostrii, sunt minunati si frumosi. A
Am pus in fuga cateva poze cu nazdravanul meu. Cand am timp o sa revin cu mai multe.
Pupici
mami de Eduard
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Neatza... daca ar fi sa ma ghidez dup cat de dessuge cand unt acasa, at de es se trezeste noaptea .. as zice ca a mea e la puseu dintotdeauna RALUCA.. pai trei treziri noaptea e lux LA noi sunt minim 5.... Bujo. of , prin cate trece o mama... cand iti citeam mesajul imi ciocanea strident in minte vorba batranilor :"lasal sa plag sa se invete in patutul lui".. si ma gandesc oare cate mame isi lasa puii sa planga in patul lor? offf ce ciuda imi e .... Recunosc ca o las sa planga in situati de genul (ca aseara) cand ma prindea de titi in baie si dupa baie ca voia sa pape, si ea era dezbracata si uda.. am lasa-o sa planga pana am sters-o si imbracat-o, ca voia sa doarma si nu am rut sa-i deranjez somnul... sau cand ii dadeam medicamentul.. in rest... de ce am vrut sa fiu mama? sa dorm bine? sa am timp de plimbari? Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Sei sunt perfect de acord cu tine. Trebuie sa si poti sa-si lasi copilul sa planga la ideea ca poate intelege ceva din asta, dar ce D-zeu sa inteleaga un bebe la varsta asta. Bineinteles ca si eu il las sa mai planga cand are excese de nervi sau cand il imbrac si nu vrea. In rest fac naveta noaptea la el in camera de cate ori il aud ca maraie putin decat sa-l las sa planga pana adoarme singur.
Chiar daca este greu nu am sufletul sa procedez altfel. L-as lua si cu noi in pat insa avem un program atat de dereglat inca il deranjam, in plus dimineata amandoi plecam la munca devreme si nu-l putem lasa singur in pat,ne suna si ceasurile si-l trezim....
Hai ca am vorbit destul asa de dimineata
mami de Eduard
oanaiasi spune:
Neata,
am trecut si noi prin puseul de 1 an care s a soldat cu 300 de gr in plus in 2 sapt. in perioada asta a supt fff mult, solide mai putin pt ca s a suprapus cu eruptia a 2 dinti. mai avem inca unul de asteptat si vor fi 4 sus 4 jos. :)
Sei, app de chestia asta..."de ce sunt mama?"ii povesteam nasei mele cat de des se trezeste eca noaptea. mi a zis instant sa ii dau lp . lumea nu prea intelege ca prefer sa renunt la odihna mea pt binele copilului...
mai mult...mi a zis ca sunt nebuna ca dorm cu ea..ca n o sa o mai scot din patul meu. i am zs ca nici nu intentionez . a ramas blocata.
vezi...fiecare vede fericirea si implinirea in felul lui. eu nu mi imaginez cum as pute sa imi petrec ziua fara ea agata de titica, cu mainile mangaindu ma si imbratisandu ma si noptile fara sa o simt lipita de mine, cum respira, fara sa o invelesc si sa ii am grija.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Neata, am trecut si noi prin puseul de 1 an care s a soldat cu 300 de gr in plus in 2 sapt. in perioada asta a supt fff mult, solide mai putin pt ca s a suprapus cu eruptia a 2 dinti. mai avem inca unul de asteptat si vor fi 4 sus 4 jos. :) Sei, app de chestia asta..."de ce sunt mama?"ii povesteam nasei mele cat de des se trezeste eca noaptea. mi a zis instant sa ii dau lp . lumea nu prea intelege ca prefer sa renunt la odihna mea pt binele copilului... mai mult...mi a zis ca sunt nebuna ca dorm cu ea..ca n o sa o mai scot din patul meu. i am zs ca nici nu intentionez . a ramas blocata. vezi...fiecare vede fericirea si implinirea in felul lui. eu nu mi imaginez cum as pute sa imi petrec ziua fara ea agata de titica, cu mainile mangaindu ma si imbratisandu ma si noptile fara sa o simt lipita de mine, cum respira, fara sa o invelesc si sa ii am grija. Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
OANA...daaaa... eu ma trezesc noaptea si o iau in brate si o miros... nu exista parfum mai fin ... nici eu nu imi iaginez patul fara ea.. desi imi doresc uneori sa ma imbratiseze noaptea sotul... si se pare ca nici sotul nu vrea sa ne mutam, daca ii zic: ma mut cu ELa in camera ei , ma intreaba:"da acum ce ti-am facut de te razbuni?"
oanaiasi spune:
Sei, buna asta cu razbunarea.
dimineata, cand s a trezit fii mea, s a dus calare pe ta su si au intrat intr o faza de iubeala de eram aproape invidioasa.
si seara cand vine ii trage cate o iubeala de acum, daca il intrebi pe al meu, zice clar sa plec eu din pat ca ramane el cu fata.
azi mi am propus sa vizitez tarabele de la doamna paraschiva. sper numai sa nu ploua.
fetele, ati inceput sa dati drumul la caldura in casa? La noi se face cam racoare noaptea...ma bate gandul sa bag ceva in priza macar spre dimineata.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!