Strugurasi de sept-oct 2011 *71* LMA !!!!
Raspunsuri - Pagina 20
mikka11 spune:
Lena, eu am un Omron, cam galagios dar isi face treaba. si mie mi s-a parut ca se termina cam repede substanta la tine...
mikka11 spune:
dar poate nu este relevant timpul in are se evapora substanta, am stat eu acum si am mai meditat
LenaC spune:
nu stiu... sa ne mai spuna si alte mamici, eu am joycare cu ultrasunete.
PS: Sunt happy as i can be, pentru ca am castigat o Boba
oanaiasi spune:
Bravo lena!!!
acum poti pastra si manduca pt bb2
Intrebare pt celelalte fete(pt ca stiu ca Maia sta in manduca ,sling ..and co):
Ai vostri mai stau in slinguri, mei tai si ce mai e?..pe mine fii mea ma cam face la psihic ca nu mai vrea..:(
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
raluca050 spune:
Neata fetelor,
Scuze ca nu am mai intrat zilele acestea insa am fost atat de apatica incat nu am vrut sa va stric cheful cu starea mea. M-a luat o raceala nasoala,am amigdalita,febra,ieri mi-a fost rau la munca...... Sper sa nu ia si piciul meu ca e nasol.
Am vazut ca ati discutat de aparatul de aerosoli. Eu cand mi-am cumparat am intrebat pedriatra ce-mi recomanda intrucat nu cunosteam niciunul si am luat Omron, e cam galagios cum spuneati si voi insa super bun, nu mi s-a parut ca se evapora prea repede substanta
Pupici
mami de Eduard
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Bravo lena!!! acum poti pastra si manduca pt bb2 Intrebare pt celelalte fete(pt ca stiu ca Maia sta in manduca ,sling ..and co): Ai vostri mai stau in slinguri, mei tai si ce mai e?..pe mine fii mea ma cam face la psihic ca nu mai vrea..:( Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
Neatza...
LENA felicitari! .. nicidata nu am castigat nimic :( .. te cred ca esti happy
Oana a mea nu mai stA in purtator de la 6 luni , nici mei tai, nici wrap , nici cariier banal
zubi spune:
Neatza dragele mele
azi noapte am avut insomnie:(
fetele, nu mai vine nimeni cu doua liniute?
Sept-Oct2011 spune:
capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175119&nm=Strugurasi-de-SeptOct-2011-72-LMA