Sarcina dupa ce am facut Histeroscopie
Raspunsuri - Pagina 4
mel_g spune:
Pupici si felicitari Luanna pt bb mic din burtica. Spune-mi si mie te rog ai facut cate 2 Polidine odata sau unul pe zi?
Pupici
Mel
iubitoiu spune:
Felicitari Nicoleta...
Cat ce faci??
eu am facut histero pentru a vedea dr uterul si dr a spus ca aeasta procedura stimuleaza putin..ovulatia si face loc(lubrefiaza ) pentru...
si inca ceva am urmat in luna respectiva tratamentul Liviei(ca la carte)...
Va pup si va astept pe toate pe Interzis Barbatilor..
Iubitoiu
Luanna spune:
Multumesc Iubitoiu! Tu cum te mai simti?Ce-ti face bebicul?Sper sa auzim numai de bine, si-cum ti-au iesit analizele?
pupici...
Corban Nicoleta
iubitoiu spune:
Nicoleta,
Eu sunt bine , BB are 12 saptamani si 3 zile ..creste ..e putin cam lenes(asa a spus tantila ecografie) In rest totul e OK..greturile parca nu mai sunt asa de rele...Vreau noutati despre voi...
Cine mai urmeaza tratamentul Liviei??
coco spune:
Draga fetelor,
va urez sarcina usoara si bb sanatosi!!
Mi-ati dat si mie sperante,imi mai vine inima la loc. Eu vineri o sa am o histeroscopie (trebuie sa-mi vada dr. uterul - la HSG mi-a iesit o pata-un fibrom ceva..destul de mare 2cm).
Se pare ca acesta e cauza infertilitatii mele.
Si ne-am ''chinuit'' de 1 an si 3 luni degeaba.
va pupici pe toate,
Coco
gogomi spune:
Pentru incurajarea tuturor fetelor care urmeza sa faca HSG, si eu am ramas insarcinata in luna in care am facut histeroscopie.
Gogomi, 12 sapt.
alina25 spune:
eu trebuie sa fac histeroscopie dar inainre dr. mi-a dat un tratament:
7 zile sa i-au medicamentul vioxx in timpul menstruatiei
Ai luat acest medicament inainte de a face histero?
MadalinaM spune:
Alina,
cind dr-ul ti-a recomandat vioxx ti-a mai dat si alte explicatii? tu ai probleme cu anexite, ceva?
alina25 spune:
dr.mi-a spus ca am trompele inflamate dupa ce mi-a facut o ecografie
transvaginala si una abdominala.
Eu incerc de aproape nu an sa fac un bebe si acum am mers la nu control sa vad ce se intampla.