Sarcina dupa ce am facut Histeroscopie
Raspunsuri - Pagina 3
catam76 spune:
buna iubitoiule, cum stai cu testul? bine?
la mine tot nimic, in schimb azi ma simt groaznic:ma doare capul, am stare de ameteli si restul...
sper sa fie si la mine bine!
te pup si-ti doresc multa sanatate si rezultate bune!!!
Costi spune:
Draga Iubitoiu, Cat este foarte trista.
Au sosit rushii...
Sint la fel de trista pentru ea...
Eu astept, azi sint 31 de sile de la ultima menstra si
testul a iesit negativ dimineata, nu am simpome doar
aseara ma simteam ciudat fara sa-ti post explica cum
lenesa, ma scurgeam daca stateam in picioare, o stare generala
proasta neexplicabila
iubitoiu spune:
cat,
burtica mea face bine...am emotii maiene voi merge la eco...Te tin la curent..tine-mi pumnii pt maine..
kamiska spune:
Iubitoiu, spune-mi te rog cand a inceput sa ai durerea surda de burta? Eu am avut ultima menstruatie pe 3 nov si de obicei imi venea chiar in aceeasi zi luna urmatoare, nu a venit, nici nu vreau sa vina, dar ma cam sperie durerile de burta. Cam de vreo 3-4 zile am niste dureri ( mai mult cand stau pe scaun ca eu lucrez la birou si stau numai pe scaun ) si mai am ceva intepaturi cand merg mai repede.
Spune-mi tu ce simptome mai aveai? Sanii ( sfarcurile ) pe mine ma dor cam de 2 sapt. Test nu mi-am facut inca.
Multa sanatate tie si lui bb din burtica.
iubitoiu spune:
kmy, fa-ti repede un test(daca se poate clear blue, e cel mai sigur)..imi sunt foarte cunoscute simoptomele tale..
Inca mai am dureri in burtica , ca niste intepaturi(sau crampe) de mi se taie picioarele de durere..dar sunt mai rare..Azi pe la 6.30 ajung la Dr ..sper ca totul sa fie ok...Nu ar avea de ce sa nu fie.. dar asa sunt eu mai prapastioasa..
Cat,
multumesc..te tin la curent cu intamplarile...Tu ai grija..mas Craciun vine anul asta cu ceva mic si dulce, dar pt asta trebuie sa prestezi cum trebuie..asa ca spor la treaba
catam76 spune:
dragele mele, ma bucur sa aud ca sunteti bine si sper ca in curand sa ma alatur voua si eu!!!
iubitoiule, sa ma tii la curent cu starea ta si sa stii ca trebuie sa fii optimista si increzatoare in tine!!!
eu ma pregatesc sa-l intampin pe mosu' si cred eu ca o sa-mi aduca darul pe care-l doresc mult de tot.anul trecut mi-a adus acelasi dar de Craciun insa nu stiu cu ce l-am suparat de mi l-a luat!!!Anul acesta am fost fff cuminte asa ca sunt sigura ca va fi totul bine!
va pup
iubitoiu spune:
BUna dimineata,
Ce va adus mosu'?? Sa va povestesc ce am facut vineri la dr...
ajung la spital seara, la camera de garda, fricoasa si inghetata, cand acolo o doamna bortosica care povestea de zor cum a pierdut o sarcina...eu m-am speriat..imi venea s-o sterg de acolo..in cele din urma raman singura la usa cabinetului camerei de garda( unde era cam frig si o lumina ciudata)..Mi-a fost o frica..Pana la urma se deschide usa cabinetului si medicul ma invita inauntru..de frica nici nu am putut sa-i spun ceva..am schitat un zambet..Dr si-a dat seama ca-s speriata si ma luat usor cu tot felul de intrebari pana mi-am revenit..Apoi sa uitat la eco s la vazut pe BB(mic ca un banut , o pata inchisa la culoare)..E... nici eco nu era prea nou..si oricum bb e inca micut..Dar totul in final s-a terminat cu bine cand mi-a spus ca totul e Ok ,sa vin pe 18.12 pentru analize..
Asta e poveste de vineri..
Garofitza spune:
Iubitoiu, ce-ai facut pe 18/12?
Cum te simti? Ca si noi vrem sa mai micsoram lista asta de aspirante!!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Luanna spune:
La fel ca si tine, draguta,la sf. lunii noiembrie, am facut histeroscopie, dupa care am facut 10 zile de polidin,la recomandarea medicului.Am facut de pe 17 dec. pana pe 27 dec. polidinul, dupa care ...am ramas insarcinata!!!ziua fertila la mine a fost pe 31 dec.In fine...ieri mi-am facut 3 teste si toate au iesit cu una dintre liniute mai subreda-cum spui tu.Dr. mi-a zis ca e pozitiv testul.Se numeste NARCIS si e la fel de eficient ca CLEAR BLUE.Cu durerile astea surde in burta, si de ovare si eu am de furca, si ma cam sperie si pe mine, dar sunt normale!Asa mi-a zis dr.!!!
Numai bine tie, mie, si la toata lumea...pupici mici si multi!
Corban Nicoleta
Luanna spune:
Multumesc Tia!Histeroscopia am facut-o ptr a depista cauza ingrosarii anormale a endometrului.Din aceasta cauza aveam sangerari la raport sexual, si asta numai inainte de menstruatie!Deci, pe fond de stres, si a unei dereglari hormonale, endometrul meu a luat-o razna, se ingrosa dincolo de normal, era mai pe scurt...f.generos.Si atunci medicul mi-a zis sa facem o histero, mi-a trimis o proba la lab. de anatomie patologica,(biopsie) si mi-a dat rezultatul la o saptamana.Adica proces inflamator!De cand am inceput trat din prima zi, nu am mai avut probleme.Cam asta e
Pupici,si numai bine!!!
Corban Nicoleta