Sarcina dupa ce am facut Histeroscopie
Raspunsuri - Pagina 2
iubitoiu spune:
crinuta,
spune-mi te rog ar trebui sa ma doara tot sanul..e vreo pb ca ma dor doar sfarcurile??
Eu am facut test Clear blue..E singurul ca mi-a iesit pozitiv din ziua 27..slab +...apoi l-am repetat si culoarea e mai intensa la cea dea doua liniuta..
anis spune:
Iubitoiu,
Sunt cazuri, exact cum ai zis si tu, ca nu ai simptome deloc, inclusiv sanii. Eu zic sa stai linistita, o sa vina ele si semnele...
Stii cum e, fiecare femeie e diferita.
Un test de sange de sarcina, ti-ai facut?
AniS
catam76 spune:
BUNA IUBITOIU!
ce faci? cum te simti?
azi sunt in ziua 33 si parca ma incearca niste dureri de burta ca atunci cand vin rusii.
sper sa fie doar niste simptome false!!
sa ma tii la curent cu starea ta!
ps: pe tine te tinea un ciclu?
iubitoiu spune:
Buna si tie cat,
Eu sunt bine, un pic nelamurita.Am repetat un test de sarcina care a iesit + , dar a doau liniuta nu este la fel de accentuata ca prima,cea de control...In rest sunt si eu in ziua 33, Intepaturile din burtica sunt mai rare, doar cand ma ridic de pe scaun sau din pat, sanii(sfarcurile) ma dor .Dar atat..astept cu nerabdare ziua de 5 dec cand merg la eco..Tu cum te simti?
catam76 spune:
eu ma simt groaznic deoarece am senzatia ca vin rusii! senzatia de salivare puternica a disparut, doar sanii ma dor putin de tot. sper totusi sa am si eu in burtica un bebe.
In ceea ce priveste a doua linie nu-ti fa nici o problema.Cand am ramas insarcinatat anul trecut si mie mi s-a intamplat la fel si am avut o sarcina ok.problema la mine a fost ca am avut doi feti siamezi si a tb. sa renunt la sarcina.
te pup si multa bafta
catam76 spune:
mi-am facut un test narcis luni si a iesit negativ. asa am patit si data trecuta. primul a iesit negativ, urmatorul l-am facut dupa o saptamana si a iesit pozitiv.
sper sa fie la fel si acum: sa ma fi inselat testul!!
iubitoiu spune:
Cat
Cumpara un test clear blue.e mult mai sigur in prima perioada...tine-ma la curent cu intamplarile...Iti tin pumnii stransi..sa fie bine...Speranta moare ultima...
catam76 spune:
buna iubitoiu!
Doamne e ziua 34 si inca nu s-a intamplat nimic. sper sa am o veste mare la sf. acestei saptamani.
tu cum te simti? sa nu-ti faci probleme ca totul o sa fie ok!
te pup
iubitoiu spune:
Cat ,
sa dea Dumnezeu sa fie bine..sa ne impartasim experienta nasterii peste 36 de saptamani...Iti doresc ca aceasta mini vacanta sa-ti aduca numai bucurii..Aveti grija de voi...Sa ne auzim cu bine.
camy bus spune:
Salut "Iubitoiele"
In primul rind vreau sa-ti spun ca iti tin pumnii...sa dea Dumnezeu ca "rushii" sa uite drumul.
Daca ai putin timp te rog sa ma lamuresti si pe mine...eu urmeaza sa fac Marti 2 Dec. HISTEROSCOPIE..si sunt cam in ceata....
Tie ti-i s-a dat vre un tratament inainte de aceasta procedura????
Mie mi-a dat un tratament cu antibiotice si polidin din prima zi de ciclu iar din a cincea zi..anticonceptionale???????????
Acum m-am derutat de tot cind am citit ca dupa histeroscopie medicul ti-a spus sa "prestezi"...
Si te mai rog daca esti draguta sa-mi spui si mie in ce consta acesta procedura??? necesita internare???
Iti multumesc anticipat...
Sa auzim de multi