Motivele Corinei ...
Raspunsuri - Pagina 6
Marox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Edip Aia cu nevoi spirituale si poporul roman trebuia sa i-o spui lui Cioran... Cand cineva imi vorbeste de patrotism, imi aduc aminte de ce a zis Tutea cand a iesit din puscarie dupa ce a laudat neamul romanesc o viata si s-a certat cu Cioran tot timpul pe tema asta:) |
Pai, si ce a zis Tutea?
Tilia spune:
citat din mesajul lui Edip Mai exista un trend in industrie la mine... pleaca unul la o firma si apoi isi face echipa din oamenii cu care a lucrat in trecut la alte firme... de ce? pai a lucrat cu ei, ii stie si stie ca va avea succes daca isi face o echipa de genul ala |
Adica networking.
Nu pune anuntu', ia deja oameni pe care-i cunoaste.
PCR - pile, relatii, cunostinte.
Sotul meu cand a trebuit sa faca angajari, intai s-a uitat in jur si a sortat cunostintele/prietenii/rudele care aveau nevoie de un job. De-abia dupa ce a angajat din ei, a pus anuntul in media.
E acelasi lucru, diferenta e ca aici se cere si sa fii competent, nu doar cunostinta lui X.
ab5174 spune:
Si aici se recomanda , chiar si in invatamint.
Daca nu trece la interviu asta e.
Agentiile de recrutare chiar iti trimi email-uri daca nu cunosti pe cineva - si daca il angajeaza mai primesti si £100 sau pe acolo.
Cricor spune:
Corina Dragotescu pleaca in USA. Bravo Corina!
Voua chiar va pasa?? Va pasa de 6 pagini?
Azi m-am intalnit cu o prietena care este medic de urgenta la Floreasca...povestind noi de una alta i-am spus si de campania de donare de sange de marti...asa s-a bucurat...parca donam sange pentru ea "ce bine, e asa putin sange in spital, parca nu mai doneaza nimeni in ultima vreme."
Habar nu avea de Corina Dragotescu.
Edit: campania de donare de sange - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174886&whichpage=1
bird70 spune:
citat din mesajul lui leistra Fiecare are motivele lui, dar daca esti bolnav si stai vreo saptamana in pat si ai impresia ca ai sa mori si nu vine nimeni sa vada daca mai respiri si toti din familia sotului stau la o distanta mica de tine (adica in acelasi oras) si se fac ca ploua atunci te doare! Prietenele mele imi zic sa nu ma intorc, vai ce viata nasoala duc in tara...dar cand le auzi se duc la mami sa faca zarzavat, copilul e la mami ca pleaca cu sotul la cinema...mami a fost si a facut supa...ooooo, asa ceva nu cunosc eu si nu voi cunoaste aici! Eu am fost sustinuta mereu de ai mei in tara, era de ajuns sa gandesc ceva si ma sustineau! Aici, nu! Nu ii doare! |
Eu zic ca e mai degraba o problema cu familia in care ai intrat decat cu tara sau populatia de acolo. Daca erai asa bolnava trebuia sa mergi la spital.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
viviana spune:
Am citit motivele ei si am inteles asa:
- are o sora acolo;
- fata ei invata deja in SUA, doreste sa-i asigure o viata mai buna si sa fie alaturi de ea;
Restul motivelor expuse tin mai degraba de propaganda Realitatea decat de trairi personale. E formator de opinie si nu poate pleca pana nu mai da o lovitura de imagine: "Oau, daca pana si Corina pleaca..." - va gandi omul de rand
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
msl1 spune:
citat din mesajul lui bird70 Ce stii tu sa faci de 50 dolari/ora? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
exact ce stii si tu
bird70 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui msl1
exact ce stii si tu |
Te intreb serios pentru ca asta este un salar mare. Stiu ca esti asistenta medicala. Poti castiga 50/ora dar trebuie sa ai niste specializari, niste studii post-universitare, o functie. Asa este aici si salariile sunt mai mari ca in America. Nu mi se pare corect sa spui ca daca ai avea pile ai castiga atat doar pentru ca esti suparata pe viata. Joburile care platesc banii astia au niste cerinte pe care nu cred ca le indeplinesti. Ai registration in America?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Marina spune:
Draga Deceneus, filozofia mea in materie de patriotism se rezuma la "taci si faci". Cand iti tragi articol sforaitor pe net si te bati cu pumnul in piept ca esti mai patriot ca ceilalti nu se cheama ca esti chiar patriot ci doar unul dintre multii filfizoni din zona.
Exact ca si cei care isi anunta retragerea din scena prin presa ca doar doar lacrimam de dor.