Uniunea Social-Liberala-Crestina

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
Daca nu s-ar fi avut bine cu Udrea...?


Intreaba-i pe cei care locuiesc in sectorul 1, acolo a fost primar Chiliman, de la PNL.

Eu speculez de fapt; Ontanu a facut cumva si a avut intotdeauna bani, din 2000 de cand e primar. Chinezi, arabi, turci, fonduri europene, nu stiu de unde, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca alegatorii liberali sunt "oameni care inteleg ca PNL si valorile sale sunt atat de puternice incat 50 de Gigi Becali daca vin si vor sa schimbe aceste valori nu vor putea". Antonescu a precizat, intr-o emisiune la TVR1, ca unele sondaje ale USL au aratat ca Becali este considerat "un om sincer", scrie Mediafax

Deci, nu conteaza printzipiile, totul pentru front, vorba cuiva!!

Oricum, eu astept cu nerabdare pe ceilalti 49 de becalii cooptati in PNL, poate doar asa sa mai aibe o sansa liberalii autentici sa se trezeasca din amorteala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vreo cativa cred ca sunt deja dar nu au mai incaput la mediatizare de becali.
Acum depinde si de cate locuri mai sunt de vandut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

sursa: Ziare.com

De asemenea, Diaconescu a afirmat ca Becali este un castig pentru USL.

"Domnul Becali e un castig pentru USL, sper sa castige in acel colegiu, desi nu a facut-o la ultimele doua incercari, a fost invins, ii tin pumnii, sper sa arate forta sa in interiorul PNL, sper sa castige la congresul de anul viitor alegerile in interiorul PNL. Sper sa ma intalnesc cu domnia sa la alegerile prezidentiale, dansul candidand din partea PNL, eu de la PPDD", a declarat Diaconescu. "


Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Marina


Doamne fereste si pazeste!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Pe Felix l-a atins disperarea.


Mai rar asa om, recunoste singur ca USL-ul e o adunatura de pramatii si profitori

Mai vad din pacate oportunismul politicienilor romani care se va manifesta. Haideti sa ne inchipuim ca suntem in data de 10 decembrie, castiga USL, conform nominalizarilor presedintele are dreptul dupa consultari cu partidele sa nominalizeze primul-ministru de la partidul sau alianta politica care a castigat alegerile si el, din cate il cunosc, va nominaliza un membru al USL care nu va fi decat unealta lui pentru distrugerea USL.

Acest om va primi mandatul de premier nominalizat. In 24 de ore va convoca pe presedintele PSD Victor Ponta ca sa faca guvernul, Victor Ponta va refuza sa participe la negocieri si te asigur ca va fi un pesedist care va merge la negocieri in numele partidului. Premierul desemnat va convoca pe presedintele PNL sa mearga la negocieri, Crin Antonescu asa cum il cunosc va refuza, dar se va gasi cineva din conducerea PNL sa mearga la negocieri. Premierul desemnat va gasi fisuri in fiecare partid ca sa-i cheme la negocieri, le va oferi ministere, secretare de stat, directori si ii va ruga sa-si convinga colegii sa voteze noul Guvern si in 24 de ore- hai sa fiu atent- 48 de ore, vom avea un guvern condus de un premier care va fi omul lui Traian Basescu si care va reusi datorita oportunismului sa formeze un guvern care va raspunde la butoanele lui Traian Basescu", a sustinut Voiculescu

Adica in USL exista deja "unealta" lu Basescu!! pai scoateti-o frate din partid inainte de alegeri, sunteti ca aia cu drobul de sare, daca l-o numi Basescu pe X, care e de la USL, dar de fapt e impotriva USL si de partea lui Basescu!

Curat murdar, coane Voiculescule!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Adica in USL exista deja "unealta" lu Basescu ...

Nu m-ar mira sa vina Deceneus cu scenariul extrem: Insusi Voiculescu e unealta secreta a lui Basescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Deci suspendarea cu numarul trei nu mai e pentru ce a facut sau zis, ca nici nu mai deschide gura bietul om, e pentru ce ar putea sa faca????

Paranoia e in floare la Voiculescu si se vede ca ii titiie rau de tot fundul. Si-au subordonat tot ce era de subordonat (in afara de justitie, deocamdata), televiziuni, ziare, CNAuri, ICRuri, avocatul poporului, administratii, primarii, intelectuali, regi si tot le e teama de tradatori.

Las' ca vine Dragnea in locul lui Ponta si el n-are nici o jena cu barosso, cu uniunea europeana, cu fonduri, mcvuri sau alte mizilicuri occidentale si il suspenda pe dictator, iar dupa aia o sa fie o liniste crunta si-o sa curga numai lapte si miere (pentru politicieni, evident, ca doar ei merita, se lupta cu dictatura si cu ailalti care vor sa ne cotropeasca tara). Ce mai, sintem niste norocosi cu asemenea infractori politicieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Adica in USL exista deja "unealta" lu Basescu ...

Nu m-ar mira sa vina Deceneus cu scenariul extrem: Insusi Voiculescu e unealta secreta a lui Basescu.

Nici sa nu te miri.
Ce spune Voiculescu este adevarat. Presedintele poate disloca prin santaj un numar suficient de "traseisti" din USL.
Ce nu spune Voiculescu este de ce nu-si iau masuri ca DD, care ii obliga pe candidati sa semneze ca daca parasesc partidul platesc 2 mil, sau sa le ceara demisia semnata si nedatata inainte de a depune listele cu candidaturi.
Daca stie ca pot exista dezertari au posibilitatea sa le contracareze, dar nu vor pentru ca lasa loc pentru negocieri.
Voiculescu nu-si permite sa intre in conflit deschis cu Basescu pentru ca probabil Basescu il are la mana, si atunci face spectacol mediatic.
Cine i-a permis lui Basescu sa faca primul guvern cu "solutia imorala"? Nu te-ai intrebat de ce a parasit Voiculescu alianta electorala cu PSD-ul ca sa faca alianta cu adversarii politici?
Si cine i-a dat trustului Intact contracte cu Oltchim?
Voi nu realizati ca Voiculescu a devnit mogul sub presedentia lui Basescu, prin contracte cu statul? De unde are Voiculescu bani sa finanteze trusturi media? Din contracte cu firme si companii de stat, si din publicitate de la stat.
Desi Romania este in criza afacerile lui Voiculescu au inflorit.

Acum Ponta declara ca au nevoie de majoritate absoluta ca premierul sa nu fie cel desemnat de Presedinte. Este o mare minciuna.
Constitutia nu are prevederi (articole sau alineate) distinte pentru numirea premierului in functie de majoritate.
Citat:
ARTICOLUL 103
(1) Presedintele Romāniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, īn urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta īn Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate īn Parlament.

Se vede foarte clar ca ambele situatii au acelasi regim constitutional. In 2009 cand era propus Johannis ca premier, PSD-ul nu a fost dispus sa intre la guvernare cu Geoana presedinte de partid si cu Johannis premier, si din cauza asta au acceptat justificarea pe care le-a oferit-o Basescu, si au preferat sa stea in opozitie.
Johannis era incomod si pentru Basescu si pentru PSD - pentru ca le "tulbura" afacerile.
Sa nu uitam ca in 2009 PDL si PSD au guvernat impreuna.
Dupa alegerile din 2008 au incheiat alianta fara tensiuni si fara dispute.

Eu nu cred ca exista o fractura intre partide si nici ca alegerile din decembrie vor schimba ceva in bine.
Fractura este intre clasa politica si electorat si "cutremurul" social va veni inainte sau dupa cel din Vrancea.

Acum la americani le este frica de un conflict intre politicieni, unul care poate fi declansat daca PSD-ul o sa vrea sa razbune condamnarea lui Nastase. Asta ar putea declansa un razboi al dosarelor nemilos, in care ar fi terfelita si imaginea oficialilor occidentali, atat a celor de la Bruxelles cat si de peste ocean.
De ce sunt asa de procupati de justitie, o justitia care in 6 ani nu a facut mai nimic sub conducerea lui Morar si a Codrutei.

Mergi la inceput
Mergi la inceput