Uniunea Social-Liberala-Crestina
Raspunsuri - Pagina 16
b.nica spune:
Eumada, putem sa facem o analiza interesanta pe urmatoarele contraste: Antonescu usurel cu activitatea si fara folos si MRU, CV la greu, dar cu ce folos sau mai bine zis pt. cine!
Valoarea unei personalitati implicate in interesul natiunii trebuie sa se reflecteze in bunastarea acesteia. Niciunul din cei numiti mai sus nu a ridicat cu un procent macar nivelul de trai al acelor cetateni care cred in ei! Abureala la greu!
b.nica spune:
Ia uitati cum sunt reprezentati bastinasii USL in lume:http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-parlamentare-2012/alegeri-parlamentare-2012-candidati-cu-cantec-pentru-diaspora-din-partea-usl-1196938
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Atunci te rog sa numesti trei parlamentari PDL care nu si-au luat degeaba banii,salariul din parlament.VREAU SA VAD REALIZARI"PENTRU BINELE COMUN.Fara salile de sport de la tara,ramase neterminate sau terenuri in panta...realizari efective ,lucruri si legi care au schimbat in bine traiul romanilor. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Tot citesc si nu-mi dau seama cum rationezi: daca nu exista nici un parlamentar PDL destoinic, asta il face pe Antonescu mai valoros?
Pur si simplu nu inteleg.
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Hai sa te lamuresc.Eu stiu ca nu exista nici unul,nu are cineva cum sa-mi spuna ce am cerut eu.Vreau doar sa spun faza cu paiul si barna,dragul meu.Antonescu o fi cum se zice,nu o fi cum se zice,dar trebuie vazut unde sunt barnele si paiele....
Mai pe romaneste:nu-mi scoate ochii cu al meu ca nici ai vostri nu-s mai buni.A fost corecta B.nica in postul ei anterior....
Rufus spune:
Sa spun drept...nu m-ai lamurit cu nimic. Ai mei...ai tai...
Ai mei nu-s decat cei din familie.
Dar poti sa mai incerci.
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Rufus,Rufus....tu cu nuantele tale...intuiesc eu sagatutele ascunse ...
Ma refeream la apartenenta politica.Alti useri sunt pro PDL si-mi scot mie ochii(mie,care totusi am un ton civilizat in discutii ,in general) ca Antonescu este...never mind.In replica,eu ii intreb cu ce sunt mai buni cei de la PDL.
oK,o fi Antonescu cum o fi..dar atat vreme cat ceilalti de culoare portocalie nu-s cu nimic mai presus,nu au facut nimic ,conform a ce am intrebat eu,atunci de ce se arunca cu noroi numai in partidul si reprezentantii partidului meu?Eu am intrebat civilizat in postul aferent ce realizari care au influentat in bine viata oamenilor au parlamentarii PDL.Raspunsul a fost"nimic".Ok.Antonescu,implicit partidul pe care-l reprezinta este bla bla bla,dar nici ceilalti nu-s cu nimic mi buni.Atunci de ce atatea insulte?Dece nu se vede barna din ochiul lor si paiul din ochiul altuia?
ch_dana spune:
Madalina, eu cred ca ori nu citesti mesajele, ori nu le intelegi.
In ceea ce ma priveste, ti-am mai spus ca am votat PDL si regret acum. Nu e nici unul din PDL sa fie sanctificat, dar isi vad de afacerile lor participand si la sedintele Parlamentului.
Cand tu, presedinte de partid si co-presedinte de alianta, cu veleitati de viitor presedinte al Romaniei, nici macar nu te ostenesti sa faci act de prezenta in Parlament (ca oricum nu pricepi nimic din ce se intampla acolo), e clar ca-ti bati efectiv joc de aia care te-au trimis acolo, precum si de banii contribuabililor. Nu esti singurul, doar ca-i sfidezi pe toti in fata, nici macar nu incerci sa-i "aburesti".
Mai clara de atata nu stiu daca pot fi...
Later edit : realizarile alorlalti ti le exemplific eu: fiindca primarul de la sectorul 2 s-a avut bine cu Udrea, a primit bani din fonduri europene pt. reabilitare termica, introducere de utilitati si asfaltare. Ca lucrarile s-au facut cum se face totul in Tara Romaneasca, asta e alta poveste. Ai vrut realizari, ti le-am exemplificat asa cum le vad eu. Probabil ca exista si dpdv legislativ, dar asta nu e meritul unui singur partid.
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Madalina, eu cred ca ori nu citesti mesajele, ori nu le intelegi. In ceea ce ma priveste, ti-am mai spus ca am votat PDL si regret acum. Nu e nici unul din PDL sa fie sanctificat, dar isi vad de afacerile lor participand si la sedintele Parlamentului. Cand tu, presedinte de partid si co-presedinte de alianta, cu veleitati de viitor presedinte al Romaniei, nici macar nu te ostenesti sa faci act de prezenta in Parlament (ca oricum nu pricepi nimic din ce se intampla acolo), e clar ca-ti bati efectiv joc de aia care te-au trimis acolo, precum si de banii contribuabililor. Nu esti singurul, doar ca-i sfidezi pe toti in fata, nici macar nu incerci sa-i "aburesti". Mai clara de atata nu stiu daca pot fi... Later edit : realizarile alorlalti ti le exemplific eu: fiindca primarul de la sectorul 2 s-a avut bine cu Udrea, a primit bani din fonduri europene pt. reabilitare termica, introducere de utilitati si asfaltare. Ca lucrarile s-au facut cum se face totul in Tara Romaneasca, asta e alta poveste. Ai vrut realizari, ti le-am exemplificat asa cum le vad eu. Probabil ca exista si dpdv legislativ, dar asta nu e meritul unui singur partid. Dana & Amelia (21.06.2011) |
Draga mea,faptul ca s-a avut bine cu Udrea,nu inseamna binele oamenilor,...adica trebuia sa te ai bine cu UDrea ca sa faci ceva pentru un numar restrans de oameni?Apai asta nu e o realizare..sau poate e,a te avea bine cu Udrea echivala cu a avea toate portile deschise...
Daca nu s-ar fi avut bine cu Udrea...?
Marina spune:
Eumada, diferenta in afara de ce iti explica Dana e ca ca noi suntem perfect de acord ca in PDL sunt fripturisti. Personal apreciez ca macar au simtul ridicolului si nu se dau in spectacol in prime time. Si multi din cei pe care ii comentam desi viseaza in baia proprie sa ajunga presedinte nu au nici o sansa sa fie nominalizati.
Pe de alta parte antonescu e o nulitate aroganta, e deja cocotat pe scaunul de candidat la presidentie si lipsa de decenta si bun simt pe care o afiseaza constant nu ma face decat sa ma gandesc cu groaza ca asta ar putea fi presedinte. Daca era vreun deputat/senator o mai inghiteam, damblaua PNL'ului si asta e, dar asta are chef sa se suie pe scaunul de la Cotroceni si faptul ca ailalti sunt mai prosti nu reprezinta pentru mine un argument valabil ca sa il diger pe antonescu.
Marina spune:
sursa: Ziare.com
De asemenea, Diaconescu a afirmat ca Becali este un castig pentru USL.
"Domnul Becali e un castig pentru USL, sper sa castige in acel colegiu, desi nu a facut-o la ultimele doua incercari, a fost invins, ii tin pumnii, sper sa arate forta sa in interiorul PNL, sper sa castige la congresul de anul viitor alegerile in interiorul PNL. Sper sa ma intalnesc cu domnia sa la alegerile prezidentiale, dansul candidand din partea PNL, eu de la PPDD", a declarat Diaconescu. "
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr