Uniunea Social-Liberala-Crestina
Raspunsuri - Pagina 13
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Nu. El este responsabil cu Dezorganizarea. Dezorganizarea opozantilor. |
De anihilarea manipularilor indiferent din ce parte ar proveni.
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Cand tu, USL, ai 7 milioane jumate de voturi, ai majoritate parlamentara, ai Guvern si nu esti in stare nici macar sa faci schimbari legale de PG si de sef DNA, inseamna ca estisi esti cu tupeu maxim sa mai vii sa imi ceri votul, sa arati cum e PDL-ul si BAsescu, si in vremea asta inca sa mai fii platit de mine! Am tot respectul pt cei care protesteaza, insa personal mi-e lehamite, si nu as protesta in veci pt unii ca cei din USL...dar sa-i votez! inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
Nu au sapte mil. de voturi.
Atatea au fost impotriva lui Basescu, dar sunt multi ca tine si ca mine care nu vor vota cu USL, pentru ca nu au incredere in onestitatea lor si in autenticitatea conflictului.
b.nica spune:
citat din mesajul lui lucialu Aproape ca v-as invidia pe unele-unii care stiti cu cine sa votati, daca nu as stii cate parale ne costa personajele respective. Diferenta dintre mine si "cetateanul turmentat" este ca eu chiar nu am pe cine vota, in vreme ce el intreaba cu cine (trebuie) sa voteze? Am tot respectul pt cei care protesteaza, insa personal mi-e lehamite, si nu as protesta in veci pt unii ca cei din USL...dar sa-i votez! |
Scumpo, nici nu iti poti imagina cati gandesc asa ca tine!
Si eu am aceeasi frustrare ca nu pot sa ma bazez pe niciun candidat!
Asta este inceputul sfarsitului impostorilor din politica romaneasca!
lucialu spune:
Deceneus, le-au avut. Caci demiterea nu am cerut-o/putut sa o initiez eu, cetateateana X. In plus, daca voiau sa fie autentici, o puteau face si fara referendum...Drept e ca, dc atunci era ceva legat intre USL si votul nostru, voturile ar fi fost mai putine. Insa localele arata cam pe ce cai mari erau...Iar daca il demiteau, isi asigurau o victorie categorica pe bune la generale...eh! acum vom vedea, caci uite, suntem unii care nu ii vrem nici macar "de frica" ori de "sila" lui/pt Basescu/ MRU and Co.
lucialu spune:
B. Nica, sa fie cum spui tu! esti optimista. Si eu ma gandesc la copilul meu, dar si la noi caci suntem tineri inca, si batranetile pe aici nu par deloc roze...insa uite, desi stiu ca sunt multi care gandesc asa, de ajuns sa privesti la absenteismul de la alegeri in genere...mai putin localele si referendumul de anu' asta, UN FENOMEN-absenteismul, ei continua sa fie acolo si noi sa ne tot scufundam...nu are sens sa spun, ca vezi si tu cum stam...
b.nica spune:
Lucialu, ne scunfundam pt. ca suntem derutati de media si pt. ca nu avem optiuni adevarate!
Daca nu suntem multumiti cu oferta politica trebuie sa gasim una care sa ne reprezinte cu adevarat!
Edit. Uite, aici avem un mediu propice ca sa gasim solutii!
Nu-i asa dragi patroni DC?
capcaunul spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
De anihilarea manipularilor indiferent din ce parte ar proveni. |
Conform dictonului manipulare pe manipulare se scoate.
Marina spune:
becali a fost la lansare?
draga b.nica cu parere de rau cred ca e inceputul sfarsitului Romaniei democratice. Cu becali si dd, cu ala de la Niro candidat de frunte nu mai avem nici o sansa.
mai ca mi-e dor de patriciu si tariceanu, macar erau baieti cititi. ca stim cum e cu cizmarii ajunsi la putere
viviana spune:
Si eu sunt dezamagita si scarbita de faptul ca in politica noastra pot avea acces astfel de personaje.
USL va castiga cei 1-2% ai lui Becali dar s-ar putea sa piarda mai multe procente din proprii votanti.
Eu una nu pot da gir USL-ului si implicit lui Becali.
b.nica spune:
citat din mesajul lui Marina draga b.nica ..... |
Ups! Mi-ai zis draga, m-ai facut fericita,!