Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Camitu Buna fetelor, Am mai revenit si noi cu vesti.Saptamana asta am facut eco de 34 sapt si suntem tare frumusica, cuminte si mai ales suntem in grafic, ba chiar mai mare cu 5 zile.La ultima eco de 28 sapt era cu 3 zile in urma. Avem 2.450 gr si d-na dr zice ca sarcina e destul de jos si sa fim atente la contractii ca sa nu grabim nasterea.Daca totul decurge bine programam cezariana in prima sapt din noiembrie. Am citit aproape tot ce scrieti si nu imi vine sa cred ca ne apropiem de emotiile nasterii, de clipele in care ne vom vedea puiutii si toate inchipuirile si visele noastre vor deveni realitate.Fiind la a doua nastere , va spun ca nimic in lume nu se compara ci clipa in care devii mama, clipa in care vezi acel sufletel ca a stat la tine in burtica,. Pupici si sa asteptam sa sosseasca PRIMELE MINUNI . CAMITU 34+mamica de Ana Maria 5 ani http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png |
Bine ai revenit,Camitu.Chiar mi-era dor de tine !
Ma bucur ca aduci numai vesti bune .Eu deja ma emotionez numai la gandul ca voi fi din nou mama ,parca ma agit din orice si uneori evit chiar sa ma mai gandesc.Pana si shoppingul asta pt.spital imi da o stare pe care n-o pot descrie: un amestec de bucurie ,teama,curiozitate si ce vreti voi.
Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)
A.C spune:
Azi mi-a iesit o mare grija si-s atat de bucuroasa ca nu pot sa nu va impartasesc si voua.Am reusit sa comandam in sfarsit mobila de bucatarie.De la Lem's.Marti sau miercuri vine d-ul sa ia masuri si pana pe 5 nov e gata.Sunt incantata tare,cu toate ca ne va costa o caruta de bani.Mi-am dorit dintotdeauna o bucatarie misto !
Am fost si-n C&A si mi-am gasit camasute de noapte foarte dragute,din bumbac si cu nasturei.La orice produs -o reducere de 20%.Am luat si mai multe perechi de chiloti care sa-mi protejeze operatia.Nu mai am multe de luat.Definitivez cumparaturile sapt.ce vine.
In rest...toate bune.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa si o saptamana plina de bucurii !
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A.C Azi mi-a iesit o mare grija si-s atat de bucuroasa ca nu pot sa nu va impartasesc si voua.Am reusit sa comandam in sfarsit mobila de bucatarie.De la Lem's.Marti sau miercuri vine d-ul sa ia masuri si pana pe 5 nov e gata.Sunt incantata tare,cu toate ca ne va costa o caruta de bani.Mi-am dorit dintotdeauna o bucatarie misto ! Am fost si-n C&A si mi-am gasit camasute de noapte foarte dragute,din bumbac si cu nasturei.La orice produs -o reducere de 20%.Am luat si mai multe perechi de chiloti care sa-mi protejeze operatia.Nu mai am multe de luat.Definitivez cumparaturile sapt.ce vine. In rest...toate bune. Va pup si va doresc o duminica frumoasa si o saptamana plina de bucurii ! Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani) |
Felicitari. Sa le stapaniti sanatosi! Si eu abia astept sa vina momentul, numai ca pana atunci la mine mai e mult :D
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X
Bubulina42 spune:
Feteleeeeee, si eu cu vesti, si eu!!
NU va puteti imagina ce dupa amiaza de sambata fe-no-me-na-la am avut!!
Eram invitati la niste prieteni dragi, care stau destul de departe de noi, drept urmare nu ne vedem foarte des..Alin al meu imi spunea ca trebuie sa ajungem la ora promisa, ca asa e frumos,sa nu pierdem din timpul pretios petrecut cu ei, mai ales ca au si un bebe de 9 luni, absolut super si ei vor fi si mosii lui Nicholas..ricum noi ajungem mereu la timp, dar acum vroia neaparat sa nu intarziem..
Booon, ne aranjam, plecam, luam flori, un tort, ceva jucarioare pentru cel mic,-ajungem...multe masini in fata casei(??)
..Alin imi spune:ale vecinilor..Ok.
Sunam, se deschide usa si o vad pe prietena mea cu gura pana la urechi, apoi cred ca mi se face rau pentru ca am avut impresia ca imi vad nepotul si cand mai fac un pas...ta na naaaaaa..TOTI prietenii nostri, plus parintii +copiii, socrii, cumantul, nepotul, toata lumea..imi organizasera o petrecere-surpriza, un BabyShower!!Pozele mele cu burtica pe ecranul TV-ului..!Fetele mele, am plans si am ras, am murit de fericire, de surpriza, de bucurie, nici nu mai stiu, nu m-am asteptat la asa ceva! a fost un "complot"in toata regula, plin cu papa bun, multa veselie, baloane, muzica, oameni minunati, cadouri muuulte pentru Nicholas, nici acum nu mi-am revenit din starea aia de euforie, inca plutesc!
Cum o fi putut iubi meu sa tina asa un secret? pai cica de cand cara el de toate pe acolo, soacra mi-a facut un tort enorm, ce sa spun...a fost splendid!!ma si suparasem putin ca tot intarziam sa laum niste chestiuni pe care le consideram f importante pt bebe si noi mai trageam de timp
Am sa pun si cateva poze mai tarziu, pe Picassa, am facut cateva si azi dimineata, in pijama, cu burtica goala, ca sa ma inscriu si eu in catastif:)
Sunt fericita rau, ce sa va zic, abia asteptam sa vin sa va spun!
va pupacesc pe toate si ma duc sa va citesc, apoi descarc pozele si o sa le si pun!
Aveti grija de voi, sa aveti o duminica frumoaaaaasa! azi mergem la alta petrecareala, e ziua socrului, iar bunaciuni la greu, - ce pacat ca nu intra decat cate o picaturica de papa..
33 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Alina, sa folsiti sanatosi noua mobila
Oaaaa, Bubule, ce frumooooos Te creeed ca ai fost suuuper emotionata Ma bucur f mult pentru tine, si momentele astea minunate cu si despre Nicholas sunt abia la inceput
Mena, f tare avatarul
Popeasco, soacra-mea e cu infasatul strrrrrrans
Strrrrans, ca sa aibe copchilu' picioarele drepte (nu pot sa fiu naspa, iubita mea are niste copane... e balerina mea )
Si mai stiu niste persoane tot asa, cu picioarele super drepte cam din aceeasi generatie cu noi... sincer, nu stiu cata legatura are, din cate stiu infasatul strans are mai mare legatura cu problemele la sold.
Am citit ca infasatul (NU strans) poate linisti bebelusul agitat si care se sperie de manutele lui, ar avea legatura cu faptul ca in uter era si se simtea protejat, infasatul se pare ca reda in unele cazuri acest sentiment, iar bebelusul se linisteste si doarme bine.
Eu planuiesc sa incerc. Daca lui Lucian ii va placea, foarte bine. Daca nu, nu.
Avem oricum o caruta de hainute
Va las deocamdata, ne inghiontim
Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
S.ellena spune:
Bravo Bubu, imi imaginez cat de emotionanta a fost surpriza! Si chiar o meritai....dupa cat ai tras la serviciu cu oboseala si stresul! Sa ai petrecere frumoasa si asta seara si sa te gandesti si la noi cand papi din bunatati.
Noi am fost vineri dupa amiaza si am cumparat patutul pt buburuza noastra. E rosu cu putin negru si plin de animalute colorate, desenate . Mai avem de luat salteluta, dar mai amanam un pic din lipsa de spatiu de depozitare. Cand o sa montam patutul, pe la inceputul lui noiembrie, cumparam si salteaua si lenjeria. Tati e foarte emotionat si abia asteapta sa-i facem buburuzei mici un coltisor vesel, sa-i lipim stickere vesele pe pereti, deasupra patutului! Caruciorul si scaunul auto ni le-a imprumutat prietena mea de la fetita ei care are acum 2 ani, deci am scapat de o grija. Hainute am primit fff multe de la o alta fetita, le-am spalat si mai trebuie calcate. Nu mai avem nevoie de nimic, dar eu nu ma pot abtine cand gasesc ceva frumos si avantajos la pret...cred ca nici nu o sa am timp sa o imbrac cu toate! Acum asteptam sa vina sfarsitul lunii, sa mergem la controlul de 34 saptamani si tot atunci ne vom apuca sa facem bagajul pt spital.
Fetelor, aveti idee daca bebe se poate intoarce de mai multe ori pana la nastere? Buburuza mea era cu caputul in jos la ultimul control dar asistenta a zis ca e posibil sa se mai intoarca inca o data pana la nastere? Asa o fi? Tare as vrea sa nu..ca sa pot naste natural...
31+ cu Eva Maria
Bubulina42 spune:
Drageleee, am pus cateva poze, primul album, 7 oct 2012, toate facute ieri si cea cu pijamaloiul + burticescu azi dimineata:)
33 + cu Nicholas
epopeasca spune:
Bubule super petrecere, super poze! Ai meritat pe deplin asa o petrecere dupa toata oboseala si tot stresul de la munca
Si noi am primit foarte multe hainute, bine ca nu am mai cumparat! Am acuma de spalat o gramada!
Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
A.C spune:
BUBU,ti-am vazut si eu ultimele poze.Esti o explozie de buna dispozitie !Radiezi!