Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
si eu azi m-am odihnit pentru ca de cateva nopti au aparut insomniile. Am citit ce ati scris dar din pacate eu nu reusesc sa raspund fiecareia...neuronii imi fac probleme. Le apreciez pe cele care reusesc sa raspunda fiecarei mamici.
Eu la Maya folosesc produse pentru baita si crema de la Bioderma. Eu sunt multumita de ele si le voi folosi in ontinuare. Am ineput sa iau si eu ea vitamine de cateva zile, ca sa ma pregatesc pentru nastere. m-am simtit zilele trecute cam ametita...
Am citit ce ati scris de taierea cordonului, de spalat, etc... sincer nu cred ca in Romania putem sa vorbim de asa ceva la maternitatile de stat. Poate ca la maternitatile private poti sa-ti exprimi opinia dar la stat...
Imi aduc aminte ca la prima nastere au prefeta sa-i dea formula Maiei decat sa-mi acorde 2 minute si sa ma invete cum sa o tin la san bine. Am avut ceva probleme pentru ca nu o tineam bine si mi-a facut niste rani... Norocul ca a venit mama mea si mi-a aratat. Asa ca am avut ceva probleme ca Maya nu mai vroia san ci ii era mai usor la biberon, si la 3 saptamani incepuse sa refuze sanul. Asa m-am suparat...dar nu am renuntat. Nu i-am mai dat formula si ne-am chinuit zile. Ea nu vroia sa suga din san ior eu refuzam sa-i dau formula. Nu a fost usor dar dup#259; 2 zile de chin si-a dat drumul si apoi a supt pana la un an cand am intarcat-o. Numai dupa ce am intarcat-o i-am reintrodus laptele la biberon. MI-am dorit foarte mult sa alaptez si am reusit. Asa ca aveti grija cu formulele... Laptele de la san se formeaza in functie de cat suge bebe.

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Am vazut va mai sunt mamici care merg la lucru. Cand intrati in CO.
Andie_n cand intri in prenatal? Ca ma vazut ca estideja in 35 de saptamni.
Logam succes in continuare. Sa-ti dea Dumnezeu multa putere sa mergi mai departe si sa te bucuri de puiutii tai. Bine ca ai scapat de un astfel de anmal. Ca altfel nu am cum sa-i spun unui barbat care da intr-o femeie. Si a mai avut curajul sa dea in tine si fiind insarcinata. Eu i-as castra si i-as trimite pe o insula parasita. Acestia nu merita nimic si sunt de acord cu ce spunea Ipopea. Ori ii recunosate pe amandoi, ori pe niciunul. Dra decat sa aibe un asemenea tata...Nici sa nu te gandesti sa-l ierti. Astfel de oameni nu sunt tratabili si nu se vor schimba. Sunt sigura ca Dumnezeu are ceva mai bun pentru tine. Nu-ti pierde credinta.
Va doresc noapte buna

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Am mai revenit si noi cu vesti.Saptamana asta am facut eco de 34 sapt si suntem tare frumusica, cuminte si mai ales suntem in grafic, ba chiar mai mare cu 5 zile.La ultima eco de 28 sapt era cu 3 zile in urma.
Avem 2.450 gr si d-na dr zice ca sarcina e destul de jos si sa fim atente la contractii ca sa nu grabim nasterea.Daca totul decurge bine programam cezariana in prima sapt din noiembrie.

Am citit aproape tot ce scrieti si nu imi vine sa cred ca ne apropiem de emotiile nasterii, de clipele in care ne vom vedea puiutii si toate inchipuirile si visele noastre vor deveni realitate.Fiind la a doua nastere , va spun ca nimic in lume nu se compara ci clipa in care devii mama, clipa in care vezi acel sufletel ca a stat la tine in burtica,.

Pupici si sa asteptam sa sosseasca PRIMELE MINUNI .

CAMITU 34+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hi girls! eu ca de obicei sunt nocturna;)) nu am somn deloc pana pe la 1-2:))uof..dar sunt mega incantata pt ca pana la ora asta incepand cu 23:00 bebe face mari unduieli cu burtica si mi-e asa drag sa ma uit la el!

* deci faza cu 19-20 de grade pt bebe e adevarata (aham...Ela parca a zis)...wow! si eu care credeam ca asistenta de la cursurile de gravide e destul de crazy ca ne zicea sa tinem bebelul la aceasta temperatura!..ca noi iarna setam temperatura in casa la 22-23 de grade, nicidecum mai putin..deci la 20 e brrrr:))) sau ne-om f obisnuit noi prost??

Doura vroiam s ate intreb... am tot auzit ca uleiul de masline si cel de migdale trebuiesc incalzte si racite inainte de a fi folsite pe pielea bebelusului... eu am unul de migdale cumparat , presat la rece si imbogatit si cu vitamina E... oare daca il incalzesc, nu isi pierde din proprietati?ce inseamna incalzit? doar asa o tzara? sau fierbinte oare?

32+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Neata fetele

Asaaaaaaa, si ca fapt divers, de la 5 ani eu am fost crescuta de tatal vitreg (cel biologic a fost cam cum e fostul tau); care tata vitreg a fost si este painea pamantului si acum uita frecvent ca de fapt nu-s a lui si are texte de genul "da' de ce naiba ai fire albe de-acu, ca io nici la 58 de ani n-am". In clasa 1 el era cel care imi lega sortul, ma pieptana si-mi punea bentita. Si in toti anii de scoala el a fost omul cu micul dejun, cu pachetul, cu ajutatul la teme, cu programul de week-end. Si-acum se bucura de nepoata-sa de zici ca el o face.
Asa ca se poate. N-oi fi nimerit eu singurul tata de imprumut de nota 10 de pe planeta .

gogoasa hormonizata

Cat m-ai impresionat, super om! Jos palaria! Respect!

OK, declar Mission accomplished cu epilatul! N-a fost usor, dar nici imposibil! Si am avut o oglinda mare de tot, rezemata de ceva, ca una mica nu se poate, ca o mana trebuie libera pt ridicat burtile. Asta a fost de repetitie, oricum, ca mai prestez o data cu 1 sapt inainte de internare. Deci, aviz amatoarelor, se poate!

Alma 35+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna seara, burtici sau mai bine zis buna dimineata!
Ne-am cumatrit destul,iar acu a venit timpul pt nani nani puisor. Sunt foarte obosita,n-am mai ajuns pe acasa de dimineata de cand am plecat la cumparaturi la real,am fost doar sa ma schimb si atat. Ma omoara durerea de coaste,dar sper sa treaca imediat ce ma bag in patut.
Altfel sunt foarte happy pentru ca am facut primile cumparaturi pt bebelina..a fost o adevarata relaxare pt mine si nu imi vine sa cred ca a venit ziua asta...sa-i cumpar hainute si biberon. Parca ieri visam la aspirante sa am un bebe,iar acum zilele sunt numarate pana cand o voi tine in brate. Frumos sentiment.
Va multumesc pt sfaturi! Ma iertati ca v-am facut capul patrat cu ale mele probleme,dar m-am gandit ca daca imi spuneti ceva e din suflet si e sincer...as poate am sa stiu si eu ce si cum sa fac.
Ca produse pt corp la bebe prietena asta a mea la care am fost la cumatrie,mi-a recomandat cu mare caldura mustela..asa cum zicea si biona. Sunt mai scumpe la noi in tara,dar cica le ai si mult timp. O sa ma gandesc si eu.
Deci e clar...cred ca natalia va ramane...spre numele acesta tinde si sotul mai mult. Sfanta Natalia se sarbatoreste pe 26aug.eu as pune si Maria langa...dar sotul meu are bagat de ma-sa in cap o chestie...daca vrei ca urmatorul bebe sa fie baiat trebuie sa pui un nume,care cand numeri literele, sa fie nr impar, asa cum e la natalia.daca adaug si maria iese nr par si al doilea ar fi tot fetita...si cum sa nu aiba si el baiat sa-i poarte numele....in fine! Stiu ca suna ciudat...
Mda! Cam atat! Va pupacesc pe toate si fug la nani! O noapte frumoasa va doresc!

Mica 29+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Mica;)) m-ai facut sa zambesc cu superstitiile soacrei tale :)) pai eu la al 2 lea mi-ar placea tare mult o fetita..;)) clar acum ii punem 2 nume...poate tine faza:)))))) dar sunt haioase rau toate chestiile astea..pe care u una oricum nu le ascult deloc..daca se nimeresc sa fim in acelasi tandem bine..daca nu nu aplec urechea absolut deloc:P

32+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_es spune:

buna dimineata fetelor ieri am intrat in 35 saptamini si sint tare fericita mai avem un pic si o sa o tin in brate .ANGIUTAsi la noi se face testu ala cu curele asa iti vede contractile si inima cum ii bate luni am si eu programare .am vb cu asistenta care te cintareste iti asculta bataile inimi la bebe ai se ocupa de tine mai mult ca medicu de familie .iam aratat carnetelu cu eco si iam explicat ce mia zis medicu ea mia raspuns ca e totul bine nu am de ce sa imi fac griji dar medici de la spital sint cam scurti in vorbe iar daca nu era ceva bine ma instinta sau poate imi mai facea un eco asa ma mai linistit.Iar joia vitoare am de facut ultimele analize deci din timestru 3 ma bucur ca sinteti bine dar ce nu inteleg cum unele dintre voi aveti deja contracti da si mie mi se intareste burta foarte tare dar dureri nu am inca .la cele care au contracti va doresc numai bine sa fiti tari pina la capat .am vazut si eu aici ciorapei si am sa imi iau si eu ca aici poti sa ii dai rochita ca nu se face frig ca in rominia cel mult scade la 10 G asta in decebrie asa ca sa avem sanse de rochite iar aici nu poti sa stai 6 saptamini in casa ca in rominia aici mergi tu cu bebe la medic nu vine el la tine acum va las miau venit niste musafiri mai vb pupici la toate

mami de Raluca (1.10.2002) si 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!

Bravo, Almy
Am prestat si eu saptamana trecuta, a fost destul de ok. De asta imi e cel mai nasol, daca ar exista ceva magic care sa faca padurea aia sa dispara...
Mica, oau, ce-ti e cu superstitiile astea Mie mi le mai insira mother, dar eu sunt imuna

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Apar si eu, mandra ca o floare, duminica la amiaza. Absenta motivata: lipsa net.

De dimineata va tot citesc (mai cu pauze, ca deh, nu pot sta si eu neintrerupta) si chiar mi-am notat, ca altfel poate uitam ceva (nu garantez ca asa nu am sarit peste ceva - neuronu' saracu' e in suferinta)

In primul rand Logambine ca ai scapat de "bagajul" ala nesuferit!!! As zice eu mai multe, dar ma cenzurez, ca altfel e pericol. Sunt de acord cu Popi, ca in nici un caz nu trebuie sa scape basma curata de raspunderea pt bebele din burtica. Daca i-a placut sa-l faca, sa-i placa si sa raspunda pentru el. Daca nu o face benevol, sunt teste de paternitate, nici o problema. Gandeste-te cum se va simti al doilea copil cand va fi mare si isi va da seama ca se face diferenta intre el si sora lui si ca el nici macar nu este recunoscut! Crede-ma ca este greu si eu as face orice pt ca nici una din fetele mele sa nu treaca prin asa ceva. Eu am fost parasita de tatal biologic, insa, la fel ca Popica, am avut norocul de un tata adevarat, chiar daca nu eram sange din sangele lui. Dar faptul ca toata familia tatalui biologic, inclusiv el, au renuntat complet la mine si-a lasat amprenta; copil fiind ma intrebam de ce, oare nu am fost eu suficient de buna? si asta chiar daca am avut o familie iubitoare, o urma de indoiala tot se strecoara in sufletul unui copil. Acum la maturitate inteleg altfel lucrurile.
Deci nu-l lasa sa scape asa cu una cu doua! Curaj si noroc!

Mica eu zic ca sotul tau ar cam trebui sa se desprinda de mamica lui. Nu stiu cat de apropiati sunt si cat de dependent este el de dna soacra, dar atata timp cat asta va afecteaza intr-atat viata de familie, mie nu mi se pare ok. Are acum familia lui, bebe e pe drum si nu asteapta sa vina cand soacra nu mai are treaba cu el. Se poate duce sa-i ajute si dupa ce terminati voi de pregatit pt marele eveniment. Plus ca e om matur, da-o-ncolo de treaba, auzi sa asculte el toate superstitiile alea Of, of. sa treaca si la tine supararea.

Angelique pai tu stai de atata timp cu contractii si medicul nu zice nimic de Gynipral? Eu zic sa vorbesti cu el despre asta. Nici al meu nu a vrut sa-mi prescrie la prima sarcina, ca vezi doamne, din cauza efectelor secundare, dar eu daca nu il luam pot sa-ti dau in scris ca Andreea s-ar fi nascut prematur! Asa rau eram. Dexi, ia-l la intrebari, vezi de ce a evitat sa ti-l dea. burtica sa stea bebe acolo pana la termen.

Mena - sugestiva poza de avatar ai

Alina, Andie, S'ellena - frumoase poze!

Popi si eu tot pe site-ul ala (hiphip) am gasit mai multe despre scutecele refolosibile, ca de-aia am si deschis subiectul mai demult. Si pe mine m-a atras acelasi pachet economy, ca si daca nu sunt incantata, macar nu-mi dau cu capul de pereti ca am dat o carca de bani. Insa momentan e doar o idee la mine, ca e o investitie cam mare deocamdata (avem muuuulte cheltuieli lunile astea...si mari ).

Doura si noi am folosit Sudocrem si am fost foarte multumite de ea. Era singura crema care ii trata rapid iritatiile. Bepanthen mi s-a parut o adevarata risipa de bani. Am luat un singur tub si nici ala nu l-am folosit tot.

Aici nu prea ai cum, cel putin in spitalele de stat (si cel putin nu unde nasc eu) sa emiti pretentii despre una si alta la nastere. De ex., taierea cordonului - nu pot sa zic sa mai astepte, ca nasc prin cezariana si operatia trebuie sa continuie, nu pot astepta pana se opreste circulatia in cordon. Plus ca nici prea mult nu e ok sa se astepte, pt ca mama a patit-o cand m-a nascut: au asteptat sa ii iasa placenta si -surpriza - asta nu a mai iesit si colul incepuse sa se inchida; nu cred ca trebuie sa va mai zic cat de placut a fost sa suporte o extragere manuala de placenta cu col aproape inchis, fara anestezie (pe vremea lui Ceasca, va dati seama). In tarile dezvoltate sau la maternitati private, da. Dar la stat, eu zic ca e mai greu. Eu tin pumnii celor care incearca

Despre infofolitul copilului ce sa mai zic: marele meu cosmar! Vine mama-soacra sa ma ajute dupa nastere, pana imi mai revin (mai ales ca nasc prin cezariana). Si ea e adepta infofolitului, sa nu i se faca copilului frig. Cred ca a ramas cu fixul asta de cand l-a nascut pe sotul meu; a fost nastere prematura (1.700 a avut la nastere) si a fost mai protejat (ca rezultat, acum nu suporta caldura prea mare, nici iarna nu ia sosete groase sau ghete imblanite; cel mult o pereche de adidasi mai grosi). Cred ca o sa am meciuri cu ea din punctul asta de vedere, altfel e o femeie ok.
Haine flocoase - nici eu nu le suport. Dar depinde de fiecare ce intelege prin "flocoase" (what a funny word).Am evitat si la Andreea si acum hainele, paturile, jucariile chiar, care se scamoseaza si ale caror scame sau puf poate fi inhalat sau inghitit de bebe. Dar asta nu inseamna ca am cautat exclusiv haine 100% bumbac, pt ca in ambele cazuri bebelinele prin primele luni de viata iarna, iar bumbacul nu izoleaza termic asa bine. Insa direct pe piele nu am folosit si nici nu voi folosi decat bumbac; peste astea merg si combinatii.

Si un motiv de fericire si pt mine: am reusit sa gasesc Huggies nr.1 la Sensiblu; nu am avut bani la mine (intrasem pt cu totul altceva) insa tipa de acolo mi le-a retinut si le pot lua saptamana viitoare . Ca sa nu mai zic ca era ultimul pachet

Multi pe burtici!

Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput