Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angiuta almy sa stampaniti noile achizitii sanatosi si sa va bucurati de ele! Ce carucior ati luat? Si al nostru tot cu o mana se inchide, a reusit chiar si V. la cei 5 anisori ai lui. Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 30+ |
Multumesc! Am luat un Britax B-Agile cu car seat Britax B-Safe. Plus accesoriile mentionate. Dupa o lunga cercetare a pietei era cel care raspundea perfect nevoilor mele.
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eu in primele 6 luni cred ac la cumparatauri o pun pe misso in carut si pe bb in carrier ...pe misso la cumparatauri o tineam mereu in wrap ..acum planuiesc sa-mi iau si un mei-tai <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 24+ cu |
Eu cand s-a nascut Stefan am luat un Peg Perego dublu, super a fost! Era si vara ce-i drept, si ieseam mult. Am iubit carutul ala. Si au si varianta 40/60, la care poti adapta car seat. Eu am avut 50/50, dar se dadea perfect pe spate si a fost minunat chiar si pt nou-nascut. Peg Pergo Aria parca se chema. Si l-am luat la mana a2a, ca nou era mult peste bugetul nostru de atunci. Dar cu 2 copii mici il recomand 100%. Cum sunt iernile in Liban?
Citat: | ||
citat din mesajul lui IPopica
La husa care sa imbrace scoica si pe care sa stea bebe. Nu stiu ce e partea de sus ..... Apropos, eu scoica o am independent de carucior (adica am primit doua scoici, le voi folosi strict la masina, si de pe la vreo 2-3 luni in sus; carut nu am inca) gogoasa hormonizata |
Cam asa arata www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=3887874&prodFindSrc=prodCrossSell&refProd=4239947" target="_blank">cover pt partea de sus. Sau www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=4239947" target="_blank">asa
Eu o sa folosesc, fiind bebe de iarna si mai ales ca atasez car seat-ul la carut si voi avea mult de iesit cu ea, sa duc copiii la scoli.
Mami_de_2, super! M-ai ambitionat sa filmez si eu activitatea intensa a mandrei
DENY, felicitari! Bucura-te si fii relaxata! In unele tari pur si simplu nu ti se spune mai nimic. Daca ei vad ca totul e bine, e de ajuns pt ei. Si stii cum e: no news is good news. Aici cel putin asa e, daca nu ma suna nimeni dupa cutare analiza sau test, e de bine, inseamna ca e totul OK. Fii sigura ca ei au vazut ce trebuiau sa vada, din moment ce au zis acel "Ist OK" Cauta un medic la care sa te duci cu incredere, sarcina usoara si fara greturi si bebe sanatos si la termen! Noi tinem pumnii! Am si eu o prietena la mamici de mai 2013 dar nu stiu daca a scris inca, doar s-a inscris si citeste ce scriu fetele.
Alma 35+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Mami, chiar ca tare videoclipul! Cred ca fie ca sunt burticile noastre, fie ca sunt ale fetelor de la Odisee, emotiile la vederea miscarilor bebeilor sunt intotdeauna la fel de mari.
Foarte frumos!
...Ma gandesc cum trece timpul si nerabdarea mea de a-l cunoaste pe nazdravanul somnoros si falcos din burtica creste incredibil de tare!Ce minuni femomenale vin in viata noastra, fetele mele dragi-si cat de putin mai e!
Mada, tu realizezi ca tu dai startul si ca nu mai sunt decat 15 zile????wow!!
33 + cu Nicholas
andie_n spune:
Hello, iar m-am trezit cu noaptea in cap. Azi mergem la control si analize si sa vb cu dna doctor despre nastere. Eu tot vreau sa nasc natural, chiar daca fac Clexane, si as vrea sa pot sa fac anestezie epidurala, sa vedem daca zice si ea ca o sa am cum sa ghicesc aproximativ cand sa opresc Clexane-ul (cu 48 de ore inainte). Ieri am lucrat din nou, a fost ok, acuma sa vedem cum o fi restul saptamanii, am emotii ca am maine o prezentare in fata unor colegi inclusiv din strainatate, si azi o sa am o simulare cu colegii mei. N-am mai scris de vineri si acuma am de raspuns la foarte multe mesaje .
Alina, da, noi schimbam saptamana in aceeasi zi .
Ela, mai ai putin si tu, felicitari pentru schimbarea saptamanii, mi se pare ok ideea sa nu te dai cu parfum pe langa bb la inceput. Aha, deci sa avem grija cu paturile sa nu fie pufoase.
Mami_de2, foarte frumoase pozele.
Onutz, arata interesant husa aia pt scoica, dar n-ar fi prea cald cu ea? Eu mi-am luat gel de dus si sampon (2 in 1) de la Weleda, a fost recomandat cred si pe aici, si mi-a mai zis o prietena de el.
Doura, multumim pentru sfaturile despre nastere, o sa vorbesc cu doctorita de taiatul cordonului.
Almy, cred ca analizele alea de se fac la nastere sunt pentru screening de diverse boli metabolice (cel putin in SUA se fac, si probabil si la voi). La noi costa extra (cel putin la Medlife), dar eu cred ca le voi face.
Bubu, . Eu nu ma dau cu parfum de felul meu decat la vreo ocazie, cu atat mai putin ma voi da cand vine bb.
Ela, multumim de informatia cu temperatura (si eu citisem peste tot ca ar tb sa fie racoare la bb in camera, dar tot nu-mi venea sa cred, ca eu sunt mai friguroasa de felul meu, cred ca o sa fie mai nasol pt mine ).
Popi, super tatal tau, m-a emotionat mult ce ai scris.
bioana, fain ca la voi la nastere se respecta toate chestiile astea cu cordonul, cu spalatul, cu tinutul bb-lui pe piept. Ce as vrea sa fie si la noi asa.
Mica, mie imi place numele Natalia. Nasol cu socrii si ca sotul nu are timp de luat decizii impreuna cu tine, daca vb cu el poate o sa isi faca mai mult timp.
Popi, succes cu scutecele refolosibile.
Angiuta, multumim de informatiile despre produsele de la C&A.
Bubu, super ca ai dormit bine. E asa bine in concediu, nu?
Mena, sanatate in continuare, sa iti treaca durerile de burtica si sa nu mai ai contractii. E din ce in ce mai obositor, intr-adevar.
Lorelay, super ca ai reusit sa o alaptezi pe Maya, sa dea Domnul sa reusim toate si acuma. Ai intrebat cand intru in concediu, eu acuma am 34 de saptamani implinite, vineri fac 35, si lucrez de acasa de la inceputul lui septembrie (am noroc ca-s programator si pot lucra de pe laptop de acasa). O sa mai lucrez sigur saptamana asta, si daca ma simt ok, poate inca 1-2 saptamani, ca sa stau mai putin in CIC.
Cami, felicitari pentru rezultatele bune de la eco.
Almy, bravo ca ai reusit sa te epilezi, eu am zis ca apelez la sot sa ma ajute, dar cred ca tot singura cu oglinda ma fac pana la urma.
Mica, mi se pare o superstitie faza cu numarul de litere din nume, sper sa reusesti sa-ti convingi sotul sa alegeti numele care va place, nu tinand cont de superstitii. Dar e amuzanta .
Irina, felicitari pentru saptamana 35.
Gina, nasol ca soacra ta e adepta infofolitului, succes in confruntarile cu ea . Eu sper ca soacra mea sa nu insiste cu parerile ei, ci doar sa ma ajute cu ce am nevoie.
Alina, felicitari pentru mobila comandata. Sa o stapaniti sanatosi si succes in continuare in amenajarea casei.
Bubu, super pozele de la party si cu burtica. Ce idee minunata cu baby shower, imi pare asa rau ca aici nu e la moda. Ne bucuram mult pentru tine ca te-ai simtit asa bine!
S.ellena, felicitari pentru achizitii!
Mami_de2, sa stii ca nici eu nu sunt sigura daca am contractii BH sau nu.
Alina, super numele Alessia.
Ina, nu stiu cum as suporta sa merg la serviciu pana la 38 de saptamani implinite. Succes sa rezisti!
Cami, ce bine ca esti si tu in concediu.
Almy, super faza cu politia si contractiile. Bine ca ati scapat. Felicitari pentru carucior si scoica.
Popi, nici eu nu m-am apucat de spalat hainute inca, am inceput sa montam mobila (am facut cadrele de dulap, patutul aproape gata si masuta de infasat pe jumatate), vreau intai sa terminam cu mobila, si apoi (probabil saptamana viitoare) ma apuc de spalat/calcat haine.
Deny, arata interesant patutul ala.
Cami, mi se pare foarte frumos numele Ilinca. Eu tot vreau sa nasc natural, chiar daca fac Clexane. Sper sa reusesc.
Irilac, si pe mine ma enerveaza ideea cu vizitele dupa nastere, dar sper sa nu vina prea multa lume si sa nu se bage prea tare peste mine.
Doura, si eu sper ca la inceput o sa ma plimb cu bb mai mult in sling. Numai sa ma descurc sa-l ajustez ca eu sunt cam neindemanatica de felul meu.
Popi, felicitari pentru bucatareala. Am facut si eu ieri compot de mere si prune.
vreausaninga, felicitari pentru achizitia caruciorului.
Mada, cred ca cu 48 de ore inainte de operatie tb oprit Clexane-ul. Nu stiu despre analizele alea din pacate, sa ne zici si noua daca afli. Cred ca tu vei prima care va naste. Super!
Onutz, super ca a iesit bine si TNS-ul si testul cu glucoza.
Looana, felicitari pentru rezultatele bune de la eco, sper sa reusesti sa nasti natural asa cum iti doresti.
Dannnah, tinem pumnii sotului sa-si gaseasca un alt job pe un salariu mai bun.
Popi, cum adica o sa folosesti scoica de pe la 2-3 luni in sus? Pana atunci cum transporti pe bb cu masina?
bioana, multumim pentru informatiile de la curs.
Deny, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si venit la timp! Poti schimba medicul daca nu esti multumita de cel la care ai fost.
Irina_es, sunt sigura ca bb e bine, tb doar monitorizat mai atent de acum incolo.
Mami_de2, foarte dragut filmuletul.
Hai ca trebuie sa plec la doctor. O zi si o saptamana buna sa aveti, cu sanatate!
Andreea 34+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6
ela_04 spune:
Neata si eu!
Nu a gasit sotul nici un plafar deschis si nici la farmacie Almagel, asa ca a mers la supermarket si a luat samburi de migdale. A mers!
Nici sa dorm numai puteam de la arsurile alea...
Multumim!!
Andie, nici eu nu credeam. Cand a venit dr acasa si m-a intrebat daca l-am bagat pe asta mic la incubator am zis ca e nebuna. Pana la un an si, asa l-am tinut si ma plangeam peste tot ca al meu bb nu doarme noaptea.
Adevarul e ca ai un instinct de al infofoli pe bb. Cand il vezi asa de micut...
Mie dr mi-a dat tratament acum pt candida asta si m-a chemat pe la sfarsitul luni...
tot nu e de acord cu cezariana. Mi-a lasat de inteles ca si datorita varstei recuperarea e mai greoie ce frumos din partea lui...
A ramas tot cu epidurala.
Nu prea imi inspira incredere nici dr asta dar banuiesc ca un doctor trebuie sa am si eu...
Imi e tare frica... incerc sa nu ma mai gandesc la asta dar e tare greu.
& +35
angiuta spune:
Buna dimineata!
deny felicitari pentru sarcina!
Nu-tii face probleme, iti va lua sange pentru analize la al2 lea control. Si la mine tot asa a fost. La prima eco nu prea e ce masura ca bebe e inca foarte mic, ce putea face era sa dea volumul tare sa poti auzi batile. Daca imi amintesc bine si la mine abia la al 2 lea control a dat volumul tare, la prima eco doar a vazut daca e ritm cardiac.
Te intleg foarte bine in ce priveste greutatile cu vorbitul,la prima sarcina am avut aceeasi problema. Eu zic sa-i mai dai o sansa. Nemtii, presupun ca si austriciecii nu obisnuiesc sa dea foarte multe detalii, daca vrei trebuie sa intrebi explicit, medicul meu ramane uneori surprins de unde stiu atatia termeni medicali pentru ca aici pacientilor li se vorbeste intr-o limba mai "populara" cu uz minim de termeni de specialitate.
mami aici testul de stres se face din saptamana 32 la fiecare 2 saptamani. Este primul semnal daca bebe intra in suferinta fetala. Daca apar batai neregulate sau slabe esti trimisa de urgenta la spital. La V. am tras asa o spaima...bataile erau scazute, cand a vazut asistenta l-a scos imediat pe doctor din consultatie (avea o alta pacienta pe masa de control). A venit dr. s-a uitat, mi-a zguduit bine burtica si bataile au devenit normale....lenesul dormea profund.....au fost insa ingrozitoare cele 2 min. in care s-a intamplat, mi s-au parut 2 ore.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 30+
A.C spune:
Dennyyyyyyyyyy,felicitari !!!!!Sa fie intr-un ceas bun !Sa dea Domnu' sa fie o sarcina usoara,sa ai un bebe sanatos si sa -ti aduca numai bucurii !
Mami de 2 ,am vazut acolo si pe culori mate si intr-adevar la negru se cunostea orice pata...Mama are mobila pe culoarea vaniliei ,MDF lucios si nu se cunoaste mai nimic.Sper si eu la partea cu alb sa nu se cunoasca .Iar la cea cu negru -lucios o sa va spun mai tarziu,dupa ce fac cunostinta cu ea.
Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)
A.C spune:
Almy,si eu tot Peg Perego am de la Delia si am fost f multumita de el.Il puteai face londou sau carucior tip sport,se da mult pe spate.Eu pe Delia am nascut-o vara si in august la o luna jumate o scoteam in carucior,varianta sport si se lasa spatarul maxim pe spate.Bine ca l-am pastrat.Buburuza asta mica din burtica va avea parte de el cam la primavara.Pana atunci o s-o scot in brate cateva minute sa ia aer...Sigur nu voi avea nevoie de carucior.
Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)
dannnah spune:
Mami - super videoclipul, bine ca ai apucat sa filmezi exact atunci! O sa fie o amintire pe cinste peste cativa ani.
Andie - te asteptam cu vesti dupa control.
Multumesc pentru incurajari...intr-adevar poate ca era momentul sa-si caute alt job, e de aproape 6 ani aici. Ce ma supara e momentul ales, altii primesc un salariu mediu pe companie cand li se naste copilul, iar el saracul a primit recompensa o taiere de salar Lasa ca trecem noi si peste asta...
Fetelor, sunteti sigure ca ambientul de 20/21 de grade e optim pentru bebe? Eu aseara aveam 21 de grade in casa si nu mai puteam de frig...brrrr.
Am niste junghiuri cateodata cand merg...parca e copilul prea jos, am senzatia ca-l "scap" Imi apasa vezica la fiecare pas, asta e senzatia. Sa fie contractii de la calciu? Orice ar fi, nu seamana cu contractiile care le ai la nastere, astea sunt junghiuri efectiv.
Eu in ultimele zile am mancat numai prostii de genul covrigi, cornuri, paine paine si iar paine...azi mi-am propus sa mananc multe fructe.
Pup fetele!
mamica de Mara - 3 ani si 30+
ela_04 spune:
Dannnah, pe mine parca ma scarpina cu unghiile sa iasa
e o senzatie tare urata mai ales daca stau pe scaun. Dar stiu de la prima sarcina ca nu iese sigur si nici contracti nu sunt.
Cu cat avanseaza sarcina cu atat si bb e mai mare si simti mai din plin loviturile acestuia.
& +35
mena1906 spune:
Neataaaa!!!! Sunt tare fericita! Azi incep cursul prenatal si maine implinim 27 de saptamani. Parca nu imi vine a crede ca am atins pragul asta. APROAPE 7 LUNI. Yupyyyyyy!!!!!!!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X