Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
Camitu spune:
Fetelor,
M-am hotarat ...Ilinca...m-ati convins.multumesc pt voturi.
Mada cu 48 ore inainte de operatie trebuiesc oprite clexanele.
Eu asa voi face la sfatul medicului meu.
Ma bucur mult pt fetele care mai au un pic.
Incep sa apara "minunile".
Vroiam sa va intreb daca e cineva care va nadte in CMU.Eu
Cu ei am incheiat un contract pt ca am un card de firma , medicul meu
E la ei iar prietene de ale mele au gost multumiteVoi ce ziceti?
CAMITU 34+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
onutz83 spune:
Dannnah, tinem pumnii pentru sot, sa-si gaseasca un serviciu mai bun, pentru ca tu sa stai acasa cu copilasii.
Asta e, ce e facut e bun facut, toate se intampla cu un scop... (La un moment dat va voi povesti cum ne-am intalnit iubita mea si cu mine )
Cautati si pe saiturile de recrutare, in mai multe domenii.
Poate gaseste cava in Ungaria? si de imbarbatare!
Popi, eu ma gandeam la o acoperitoare, ca sa zic asa
Dar m-am cam razgandit, pentru ca facem 3 metri din casa pana la masina si oricum nu ies nicaieri cu el pe ger...
Ela, pe mine m-a ajutat Almagel. Are un gust dubios, arsurile revin dupa cateva ore, mie mi-a facut f bine.
Sau poti cauta la Plafar, e ok daca e ceva naturist, dar atentie- fara calciu sau calcar (deci nu#536; Bio anacid).
O sa iau internetul la puricat si daca gasesc ceva te anunt
Camitule, verisoara mea a nascut acolo prin cezariana, totul perfect.
Mi-as fi dorit si eu sa pot naste la privat
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
ela_04 spune:
Saru`mana Onutz! Il trimit pe d-l sot ca deja am inceput sa devin tare nesuferita pt toti
& +35
Looana spune:
Fetelor pt.arsuri mancati Migdale samburi intregi,eu numai asa ma linistesc....sunt groaznice dar le potolesc citva timp.Este cel mai bun remediu 100% va zic,la mine functionaeaza de minune,mie nu i-mi lipsesc din casa ,cumpar cite 3-4 pungulitze odata si cind am iau asa o mana si le ronzai .Poate de asta a crescut bebele meu asa ca noi nu suntem prieteni cu carnea.
O seara frumoasa
Looana 35Sapt.
lorelay_28 spune:
AC atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme. Da este mult sa platesyti atat montajul... si de multe ori nici nu e montata bine. Am uitat sa-ti spun ca la mine s-a vazut diferente si la imbinatura dintre blaturi, mobila fiind pe colt. A trebuit sa cumpar folie in culoarea mobilei si sa o lipesc ca altfel mi s-ar fi umflat pentru ca era aproape de chiuveta si imposibil sa nu ajunga apa acolo.
Noi am fost putin plecati afara. Ce bine e dupa atata timp de stat in casa...
Abia astept sa ajung si eu la control sa vad ce mai face buburuza mea. Saptamana viitoare voi fi singura cu Maya pentru ca sotul e plecat cu lucru. Nu-mi place sa stau singura... Si sapt viiotare voi merge la control. Abia astept...
Noapte buna sa aveti!
33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
bioana spune:
buna seara,
azi am avut curs.tema-alaptarea.super interesant.am invatat tehnici de alaptat,de scos laptele...ne-a zis ca nu va fi usor,ne-a explicat ca pot aparea complicatii...am intors pe toate partile materialele pe care le-a adus. a zis ca in primele zile copilul nu va suge de la ambii sani si ca va trebui sa ne scoatem din lapte.trebuie sa imi iau pungi din alea speciale pentru congelat laptele.in primele 15 zile ii dam numai piept, nu biberon sa nu il zapacim.apoi, daca e cazul putem sa ii dam din laptele congelat ca nu vom avea apoi probleme cu alaptatul..am capul plin de informatii...sper sa le pot pune in aplicare la momentul potrivit.la spital pentru irina trebuie sa iau doar 2-3 perechi de sosete si hainele cu care o aduc acasa.in spital ii tine in scutec,body, caciula si sosete...asa e de cald...
CAMITZU si mie imi place Ilinca.
DENY sa dea dumnezeu sa iti indeplinesti visul. si eu am inteles ca ai deja ceva in burtica....am inteles bine¿dospesti ceva¿¿
MADALINA dar medicul tau nu trebuie sa iti spuna cand trebuie sa intrerupi tratamentul¿doar nasti la particular, nu¿ tinem pumnii pe 24.
ONUTZ bine ca ti-a iesit bine testul de glucoza.
DANAH succes sotului cu munca.
embarazada de 31+
o fetita...
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Deny?am citit si recitit de vreo 4 ori mesajul tau, mai ales partea cu "nu inca"!! Sa ma apuc de tzopait,copilule?? |
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Deny, sa-nteleg ca te-ai imbulinat?? |
Aham
Lorelay, multumesc. Dar cum ti-ai dat seama de sarcina?
Da, fetelor, am "comis-o" si eu (vorba lui IPopica).
Azi seara am venit de la primul consult si eco, s-a confirmat sarcina, embrion 11mm, 7saptamani si 2 zile. DPN 25mai2013.
(un pic sunt cam in ceata, ca UM o am pe 23/08, si azi sunt in 6sapt si 4zile dupa UM si dupa un calculator de net DPN ar fi 30mai2013. Asa de mare e bebitzul meu?)
Ma iertati ca v-am tinut in suspans.
Vroiam sa va dau mai multe vesti bune, nu numai ca am 2 teste de sarcina pozitive
Nici nu m-am asteptat sa apara acum bebe
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
onutz83 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui DenyAnd
Aham _ Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele". |
WOOOOOOHOOOOOO!!!!! Deny e kindeeeeeer cu surprizeeeeeeeeeeeee!!!!!! Minunea s-a-ntamplat!!!
Deci: felicitari, sarcina usoara, sanatos!!!!
11 mm de , eh?
Ai auzit si bum bum inimioara?
Ai jelit?
Cum te simti???
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
bioana spune:
DENY, deci am inteles bine. oh, cat ma bucur pentru tine!! FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA, LA TERMEN!!!!!!
embarazada de 31+
o fetita...