Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
mena1906 spune:
Bubu sunt aici, va citesc cumintica. Sunt ok, un pic chinuita cu sciatica, cu un bebe bataus, cu pofte multe(sa simta tati ca are nevasta gravida) si cu un nesting caruia nu ii fac fata ca eu obosesc si cand merg pana la baie(nu mai zic de dureri). Am reinceput operatiunea hainute, spalat la 95 de grade la masina. Tati le intinde, eu le sortez pe marimi.
Nu mai pot de dragul inghionticiosului. Imi joaca burta toata ziua si noaptea face nani cu mama lui. Doar trezitul meu la pipi il trezeste si pe el, dar adormim amandoi repejor. Am devenit somnolenta si dorm si ziua cu mana pe delfinasul azuriu.
Mada deci ziua cea mare este aproape. Ufi ce emotii imi dai!!! Din cate stiu si din cate am auzit, clexane se opreste cu 48 de ore inainte de nastere. Nu te lua dupa mine. Intreaba medicul, cel mai bine.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Vreausaninga daaaa, daca ar fi dupa mine as face minim 3 dar soata vrea doar 2. Poate ii fac o surpriza si ii fac gemeni data viitoare.
Sunt curajoasa, tinand cont de cat de greu mi-a fost pana acum, dar imi doresc tare mult 2 mogaldete intre care sa fie diferenta mica si care sa imi umple zilele de bucurie. Sper si ma rog ca urmatoarea sarcina sa fie usoara, nu vad cum as putea face fata cu un mic de 1 an si unul pe vine, daca organismul meu face iar figuri.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X
onutz83 spune:
Hello, cucuietele!
Almy, daca nici cand suntem insarcinate nu ne putem fofila un pic...
Accesoriile carutului se vand mai nou separat ca sa-i creasca putin pretul total. Super strategie de marketing.
Bubulici, ma bucur tare mult ca stai acasa
Popi, , si ale mele tot in saci, respectiv cutii sunt
Eu n-am gasit prosop la metru, decat in Obor, si n-am luat. Si bine am facut, ca a gasit soacra-mea un prosop maaare, alb si f bun pe care ni-l da cand mergem la ea.
Si tot de la ea am primit cadou un prosopel din ala fitzos cu gluga
Tu te referi la husa pt partea pe care sta copilul, sau pentru partea de sus?
Deny
F cool patutul, dar nu e prea mic?
Camitule, imi place f mult Ilinca Si, mai nou, Cristina- mi se pare simplu, clar.
Doura, eu sunt indragostita de wrap, siiiiigur imi iau unul. Dar de ce se face perfuzie cu glucoza?
Azi am facut testul de stres, a iesit bine. dormea, dar cand a auzit ca mami a primit un buton pe care sa apese daca il simte miscand s-a intins si el de cateva ori, sa nu ne facem de rusine
Si testul de toleranta la glucoza a iesit bine, deci nu e mai mare pt ca mami e bolnava, ci asa e el, ca doar e flacau
Peste 2 sapt avem asa: monitorizare din nou, echo simpla si culturi din col pt streptococul B.
Azi am vazut muuulte gravidute, proaspete mamici si gagalici , asa m-au emotionat si binedispus
O graviduta tocmai se interna ca sa nasca, trei mamici erau duse sa-si vada puiutii, un pisoi mic la incubator era dus la mamica lui, care era la recuperare... Doamne, mai sunt 6 saptamani!
Uh, saptamana noua
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
Looana spune:
Va salut si eu macar lunea daca in timpul saptamani nu am facut-o,suntem lenesi
Fetelor noi azi am fost la ecograf,totul e bine ,bb e cu capul in jos dar nu apasa deci colul meu e tot de 4(asa a fost de la inceputul sarcini)
Suntem in sapt 35 si bebele meu azi avea 2900Gr. acuma doua sapt. tot luni avea 2200 Gr. pt mine e maricel si Dr a zis ca creste f mult in 14 zile intre ecografii a pus 700 gr.c-am multicel.
Trebuie sa revinim peste 2 sapt pt ca nu da semne ca ar vrea sa vina si abia dupa acest control va trebui sa ne prezentam in spital pt a stabili felul cum se va naste bebebe.
Eu i-mi doresc natural dar Dr.Gineo e de parere ca ar fi bine cezariana din 2 motive ,unul virsta mea si al doilea greutatea lui bebe.Eu ma rog sa faca DD o minune sa ma ia asa pe nepregatite sa fie totusi natural,pt.asta i-mi doresc mult sa se intimple dupa ce implinim 37 de sapt.Eu am mai nascut natural deci nu sunt la prima si am nascut f usor.
Voi ce stiti despre ceaiul de zmeura????citeam ca e bun luat si ajuta in ultimul trimestru la declansarea sarcini naturale.
Va doresc o saptamana frumoasa
Looana 35Sapt.
dannnah spune:
Imi place numele Ilinca. Si Natalia. Daca aveam fetita ii spuneam Iasmina.
Eu sunt neagra de suparare, l-au anuntat pe sot ca din ianuarie ii vor taia salariul cu 20%, nu merge firma...Sunt distrusa, venitul meu va scadea, venitul lui la fel. Si tocmai din ianuarie - unde iti poti gasi altceva intr-un timp atat de scurt? Luna decembrie e ca si cand nu ar fi. Azi toata ziua m-am ocupat de Cv si de sunat pe la firme de recrutare...
Incep sa iau in calcul sa ramana el in paternal si eu sa ma intorc dupa 2 luni la servici - eu care vroiam sa stau 2 ani!!!! Va dati seama? Macar atunci vom ramane cu un salar intreg (al meu)...Sincer, daca stiam de chestia asta nu ma inhamam la al doilea copil...sa il fac si sa nu pot sa-l cresc! O am pe mama care s-ar putea muta la noi sa ne ajute, dar nu asta vroiam... Pantu ce mai fac copilul daca ii las pe altii sa mi-l creasca.
Ufffff, sa-mi trimiteti un gand bun si un pic de noroc, poate poate gasim ceva pana in ianuarie....
AC - ce pret au camasile de noapte la C&A?
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si 30+
A.C spune:
Dannah,60 ron e o camasuta de noapte.La Jolidon vazusem la 80 ron.Sunt super,cu maneca scurta,sexy pana la genunchi,cu nasturei in fata,din bumbac.Sunt bune pe toata perioada alaptatului.Si mi-am luat si un set de 4 chiloti parca,tot de la C&A la 35 ron.( sper sa nu gresesc)Stiu ca luasem camasuta de noapte,un set de chiloti si o bentita pt Delia si trebuia sa dau 110 ron si m-a costat 85 ron.Sunt reduceri la toate produsele.
Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)
IPopica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Tu te referi la husa pt partea pe care sta copilul, sau pentru partea de sus? |
La husa care sa imbrace scoica si pe care sa stea bebe. Nu stiu ce e partea de sus .....
Apropos, eu scoica o am independent de carucior (adica am primit doua scoici, le voi folosi strict la masina, si de pe la vreo 2-3 luni in sus; carut nu am inca)
gogoasa hormonizata
ela_04 spune:
Revin si eu cu niste arsuri ingrozitoare. Am ajuns la 2l lapte/zi
Mai are cineva vreo idee ca ma lasa 5 min iar incep.... Indiferent ce mananc...
Si sotul meu a venit azi si m-a anuntat ca se aude ca iar se vor taia salariile la stat dupa alegeri, din ian.
Eu inca mai sper sa fie doar un zvon.
& +35
angiuta spune:
Looana dar de ce la 37 de saptamani? De ce nu la 40? Abia de la 38 de sapamani plamanii sunt maturi.
Fetele de la c&a recomand prosopelele de bebe, cu gluga. . Eu la V. am avut 2 si am fost multumita. Sunt suficient de mari, 80/80 cm, 100% bumbac, moale si se spala la 60 de grade. Si pretul il gasesc ok. Tot acolo gasiti si ciorapei 98% bumbac.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 30+
A.C spune:
Pai daca inchei cele 37 de sapt,e considerata sarcina la termen.Si pe mine tot in sapt 38 ma va opera.Adica nu voi avea incheiate 38 de sapt ci in mijlocul saptamanii 38.
Alina 34+ mami de Delia ( 6 ani)