Copii smulsi cu forta din bratele mamei
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Greseala este a mamei nu a tatalui. Copiii suporta greseala mamei.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Marina spune:
cu scuzele de rigoare vazand ca tatal a incuviintat o astfel de procedura cred sincer ca mama stia extrem de bine ce face cand a decis sa fie departe de un asemenea monstru.
Rufus daca fata ta vroia sa stea cu mama in alta tara si catigai tu custodia , trimiteai politia sa-ti tarasca efectiv fata prin masini si avioane inapoi? Crezi ca fetele alea dupa ce s-au luptat efectiv cu politia pe aeroport o sa sara fericite de gatul tatalui acasa?
Putintica consideratie pentru fete voastre dragi barbati. Une e sa-ti tranteasca usa in fatza copilul ca nu ii place fatza ta astazi si alta e sa fie deportat pe alt continent cu fortza de catre politie.
Inteleg ca fetele aveau si cetatenie australiana...sunt totalmente surprinsa ca Australia a permis asa ceva.
PS; nu conteaza ce sex avea parintele cu care fetele vroiau sa stea, conteaza ca fetele destul de mari aveau o opinie destul de clara
andacos spune:
Si eu vad tot mama vinovata de situatzia asta!
ea cu buna stiintza si-a pus fetele in situatzia asta!Este doar consecintza actziunilor ei!
Sentimental o fi altfel,insa legal asa este!
ce nu pot eu intzelege...mie de exemplu mi s-a cerut acordul tatalui natural ca sa ma pot stabili ...la citziva km d eRomania,nu intzeleg cum de autoritazile australiene au persmis asa ceva fara acordul tatallui.
editez sa spun ca cei ce trec printr-un divortz stiu foarte bine ca eilegal sa scotzi copii din tzara si s ate stabilesti in alta parte ,fara acordul celuilalt.
Deci atita timp cit stii si gnori,esti singurul vinovat de trauma copiilor.
Dana
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Greseala este a mamei nu a tatalui. Copiii suporta greseala mamei. |
Ce importanta este a cui e greseala? Cum poti pedepsi copiii pentru greseala mamei? Chiar asa sa tarasti cu forta copiii afara din casa si sa-i urci in avion pentru ca mama a luat o decizie gresita?
Marina,
fetele au dubla cetatenie. Dar Australia a semnat nu stiu ce conventie din asta legala si a trebuit sa returneze fetele. Mama se lupta de 2 ani in tribunale. Tatal nici macar nu a venit aici sa isi duca fetele acasa, a lasat autoritatile sa faca treaba murdara.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
marius spune:
Or fi avut acordul pana la data X.... dar "a uitat" sa mai revina.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
marius spune:
Probabil daca mama nu ar fi procedat astfel nu ar fi existat niciodata un astfel de moment.
De ce au ajuns fetele sa suporte astfel de proceduri din cauza mamei? Sau de ce unul dintre parinti in cazul de fata mama, ajunge sa isi puna copiii in astfel de situatii?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bird70 Tatal nici macar nu a venit aici sa isi duca fetele acasa, a lasat autoritatile sa faca treaba murdara. |
Dar imi poti spune de ce mama nu s-a suit in avion sa duca fetele, de vreme ce sentinta era clara? Nu cumva ar fi putut reduce stresul fetelor pe calea asta? Poate situatia putea fi imbunatatita?
Dupa doi ani in care au stat doar cu mama, ce ar putea spune fetele? Probabil ca cele mici nici nu-si amintesc de tata...e corect?
Marina, nu stiu cum mi-as fi tarat fata inapoi. Habar nu am.
Rufus, Tora si iadele
danaionela spune:
Cu siguranta nu se procedeaza normal asa, daca ne gandim noi ca si parinti, dar ei sunt niste autoritati care trebuiau sa respecte o decizie. Daca decizia fost buna sau rea nu stiu, dar cu siguranta copii nu au fost pregatiti pentru aceasta despartire si pentru asta este vinovat parintele care a stat cu ele. Nu cred ca peste noapte s-a pus in aplicare aceasta hotarare, nu cred ca parintele nu avea timp sa intervina si sa duca singur fetele la celalalt parinte, fara traume atat de mari pentru fete. Autoritatile trebuiau sa aplice o lege, pentru ca daca nu o aplicau cealalta parte s-ar fi intors impotriva lor.
Cel mai trsit lucru este ca din toata aceasta nebunie au de suferit singura parte nevinovata, fetele.
bird70 spune:
Rufus,
cea mai mica fata avea 7 ani si cea mai mare 13 cand au plecat din Italia. Sigur ca isi amintesc de tatal lor.
In fine, inteleg ca mama a gresit dar intrebarea mea ramane: cum e posibil sa supui copiii la o astfel de trauma pentru o greseala care nu e a lor? Si cum de nu s-a tinut cont de dorinta copiilor?
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Alizee spune:
Doamne, nici nu am putut sa ma uit mai departe de secventa in care una dintre fete ii spunea mamei ca o iubeste si sa nu ii lase sa o ia.
In concluzie, avocatii o sfatuiesc bine pe Oana sa nu se duca dupa copii, in conditiile sotului; sa lase justitia sa isi urmeze calea.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.