Clubul "babelor" FIV-oase 63
Raspunsuri - Pagina 16
miky82 spune:
Neatza fetele!
Ana, Alex, Bombi, Many, Nanne asa este, in primul rand eu nu ma simpt grasa ma simpt bine asa cum sunt, cat despre reactia lui lasa de dorit, o sa vad cum o sa fac pt ca trebuie sa stau serios de vb cu el pt ca nu am de gand sa ma trezesc dupa ce ii fac copii sa ma lase balta cu ochii in soare si sa se uite dupa slabute.
Alex nici eu nu sunt de acord sa faci tratament, daca tot ai dubii mai repeta inca o data analiza.
Lara eu cred ca cei doi s-au impacat pentru premierea filmului! oricum de abia astept sa merg sa vad filmul, prima parte am vazut-o de cel putin 4 ori
Ioana sa va traiasca bebelina Ana sa fie sanatoasa si sa va umple casa de bucurii!
Ady te asteptam cu vesti!
Elly cand mergi sa vb cu dr, parca ai spus dar sunt praf acum cu capul
fetele mele dragi!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Neatza fetele! Ana, Alex, Bombi, Many, Nanne asa este, in primul rand eu nu ma simpt grasa ma simpt bine asa cum sunt, cat despre reactia lui lasa de dorit, o sa vad cum o sa fac pt ca trebuie sa stau serios de vb cu el pt ca nu am de gand sa ma trezesc dupa ce ii fac copii sa ma lase balta cu ochii in soare si sa se uite dupa slabute. Alex nici eu nu sunt de acord sa faci tratament, daca tot ai dubii mai repeta inca o data analiza. Lara eu cred ca cei doi s-au impacat pentru premierea filmului! oricum de abia astept sa merg sa vad filmul, prima parte am vazut-o de cel putin 4 ori Ioana sa va traiasca bebelina Ana sa fie sanatoasa si sa va umple casa de bucurii! Ady te asteptam cu vesti! Elly cand mergi sa vb cu dr, parca ai spus dar sunt praf acum cu capul fetele mele dragi! |
Nu vreau sa te amarasc mai mult, insa o sarcina nu inseamna musai kg in plus. Eu am luat 17 kg in sarcina, ceea ce nu este putin dar nici foarte mult, m-a tinut din scurt dr. legat de kg. Am scapat relativ repede de ele, acum avand fix ca inainte dar dispuse altfel, poate un pic mai inestetic. Daca ar fi sa aleg intre sot si sarcina/copil ar fi fara sa clipesc sarcina/copilul. Sotul daca a gasit odata motiv, kg., va mai gasi altele 1000, dar asta este parerea mea.
carla_cluj spune:
Miky, parerea mea e ca din pacate nu greutatea ta e problema sotului. Daca ar fi el obsedat de cum arata, sau daca te-ai fi ingrasat tu exagerat fata de cum ai fost, credeam ca problema lui e cu kilogramele tale. Asta e un pretext si cred ca ai dreptate sa te gandesti bine ce vrei sa faci.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
Lara27 spune:
hello
sabi, stii vb aia, it's not you, it's me..
eram asa de obo' aseara, dar, am zis sa scriu, dc tot am promis..si, in pofida calmului aparent, deep down, sunt agitata..si atunci am logoree..si oricum vb mult..rezultatul, il vezi si tu (nici bombi, ai vazut ca, nu s-a prins de faza cu statistica, so..q.e.d.)
m-am gandit ca, tu la ziua 3, ai avut embi buni si multi; si ca, ai prefera ET de ziua3 si criogenare tot la ziua 3 (sa nu mai mergi pe blasto..); de aia am zis (am uitat insa de virus B, recunosc)..
am vizualizat sarmaua; mi-e mai degraba pofta, decat greata -> am picat testul, right?
ari pai si..ce e? Gabriel sau Gabriela??
miky, si io zic la fel si dap, sunt fan Twilight, dar prefer cartile, filmelor..le-am citit de 2 ori, pe nerasuflate, in original..
velvet, oofff mai fetito, ce chinuiala e asta cu "inexplicabilul"..ce sa-ti zic eu tie, decat ca, la natural, starea de incordare, frustrare, stress (altfel, perfect justificabila) nu ajuta deloc..cica, se "subtiaza" (comprima) trompele (mama lor de organe) si nu permit astfel nidarea..ca si explicatie pseudo-stiintifica: sarcina pt organism este un stress si astfel, un organism stresat se apara de un stress in plus..
asta, nu inseamna acum, ca te trimit in tari calde, in contzed, sa relax si sa procreezi..nope (chit ca, ce fain ar fi)..pt ca nu prea te ajuta nici spermograma, din pacate..inseamna doar ca, in cazul tau, orice, oricand, se poate intampla..clipa providentiala..asta e the whole beauty of natural conceiving, adek, belezza in a procrea naturelle, ca, nu stii niciodata, ce-ti aduce iepurasul..sau, Santa, ca e mai aproape..sau, oul momentului..sau, gigelul fotzos..sau, norocul lui peshte
ana, insist, ca-s (si) incapatanata..ce zi de cm esti? nu suntem cumva sincron?? ma tii de mana la beta < 1.2???
to be continued..
anaasta spune:
Lara, eu te tin si de mana, si de picior, si de ce vrei tu, numai vino cu o beta mare!!!! Sa stii ca eu percutez ca un copil cuminte si ti-am raspuns de prima data, iar azi e Z 30 la mine.
MeAlex spune:
Si asa zici Lara, ca ti-e pofta de sarmale?? Pai tie, care esti fan Monti si raw food si...etc? N-ai picat testul deloooooc!
Acu'iar o sa-mi zici ca-s optimista...dar nu, doar ma leg de ce spui tu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
Lara27 spune:
Ana, am omis, am omis..iertare
ohohooo, pai e mi-nu-nat, draga mea!!
si nici un semn de cm??? si niciun pee-test???? (ca tre' sa iasa deja, logic vb) sa vezi de nu si-a facut treaba foli ala..
wow, sunt excited pt tine, maxim!!!!
p.s.: la mine azi, ziua 26cm..so far, so good, ce sa si zic
Alex, just love optimismul tau
to be continued..
5ab1na spune:
e buna si pofta. va fi bine zana ZEN!
ana...inteleg asa, printre randuri, ca vrei sa tragi pe cineva de picior? sau cum era vorba aia pe care eu una recunosc ca nu o stiu?
daca s-a vazut atunci e baietel ady, pai atunci iti doresc sa prinzi momentul in care vei fi o soacra mare si frumoasa