Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, ba sa stii ca eu am priceput din prima si partea cu statistica (de ce crezi ca eram indispusa???) si congelatul de Z3.
in plus am citit printre rindurile statisticii si un apropo la intrebarea aia care nu se pune si de care m-am agatat in raspuns, sa zic si eu acolo ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dragelor kinderel este tot o fetita o zvapaiata mica care l-a facut si pe marele si seriosul Herghelegiu sa zambeasca
Desi eu simteam ca e baietel , se pare ca m-am inselat; pe moment ramasesem tacuta si parca putin dezamagita, dar imi trecu in citeva secunde uitandu-ma la monitorul ala cum miscau copilasii mei. Am realizat ca orice ar fi fost, sunt cei mai iubiti si doriti copii din lume si nu pot decit sa ii multumesc lui Dzeu ca am ajuns pina aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

n-am nimerit-o:)
si soacra mica e foarte bine. m-ar prinde si pe mine cica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

deci my boy are de unde alege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, ti-am zis eu ca vei avea doua fetite!!! Lasa, e fain, isi vor imprumuta haine una alteia, vor sta cocotate in pat si vor povesti despre baieti, va fi fain....

Sabi, esti constienta ca mi-am spart capul si mi-am facut un cucui in frunte si se dusera cativa neuroni, da?! Ca nu ma prind deloc la ce te referi...

Lara, e prea devreme pentru pee test zic eu. Plus ca nu vreau sa ma gandesc la asta, nu fac nici un test. Astept sa imi creasca direct burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Yeeeees, 2 kinderele!!! Sa fie sanatoase, nu conteaza nimic altceva!
Iti scrisesem despre hemoglobina si alte chestiuni care mai cresc in sarcina, in mod normal. Poate nu e asa de urata chestia!

Lara, care optimism, este doar realism! In rest, te mai simti calda?

Ma intrebai ce spune logica mea despre cele 2 variante, stii tu la ce ma refer...tu catre care inclini?

Azi-noapte, m-a trasnit o idee: sa facem fiv gratuit, ne incadram la cerinte, totul e OK. Eu zic ca ne incadram si la conditia asta:
. Cuplu steril, definit drept cuplul conjugal care nu a avut capacitatea de a se reproduce fara a folosi mijloace anticonceptionale timp de 2 ani de viata conjugala;

Oricum, inteleg ca trebuie sa imi dea un dr. o adeverinta prin care sa spuna chestia asta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ady, yey, ce de girlies la voi in fam de-acum..sa-ti traiasca si tu sa ai mare-mare grija de tine (stiu ca ai, stiu ca esti cerebrala si bine ancorata in planeta pamant..dar, zic sincer, mi-a inghetat sangele cand am cetit de bai-uri..logic, nush ce sa spun, decat ca, tonele de prednison + clexane+ alti hormoni, pe care le luam intru scop nobil, cu siguranta, lasa urme..dar, care-i faza cu rinichiul?? ce a zis Alex, pare tare de bun simt..sper sa fiti ok, tustrei si sa ajungeti cu bine la termen)

bombi, eagle eye o sa-ti spun
nimic nu-ti scapa! da, da, ai inteles corect, logic ca, asa e..pe de alta parte, hm, hm, hm..
uite, la sandy de ex, azi vara, in iulie, s-a prins un embi propriu (la 46 ani!)..doar ca, n-a evoluat, din pacate, cum trebuia si da, probabil (si) varsta si-a spus cuvantul (parerea mea)..
asa ca, io tot ma-ntreb, nedumerita: de la 35+ incolo, din atitia embi transferati (fara numar, fara numar..habar n-am cati, ca tre sa m-apuc sa numar si n-am rabdare..), nici unul, dom'le, dar chiar NICIUNUL, ever, n-a fost in stare sa se prinda acolo?? macar pt putin?? deloc, deloc??
so, nu-s f. impacata cu varianta asta, a.i. s-o pot imbratisa 100%..pana la urma, statistica is just some numbers..ca si varsta, btw

to be continued..

Mergi la inceput

Smaick sa vezi ce fetite frumoase vor fi
Anaasta eu oricum imi doream o fetita, asa ca imi dadu Dzeu doua Sper sa fie cu noroc si la tine luna asta , fa test Esti f simpatica sa stii cu sau fara prea multi neuroni
Alex stiu tot ce mi-ai scris domnita, asa e. Problema este ca in urma cu o luna totul era perfect; oricum ar fi mergem inainte si sper sa nu fie asa de grave toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Lara da,astept pe santa al 3 lea an,poate o cadea si la mine pe cos desi nu cu aceeasi intensitate ca la inceput...da,tre sa fiu nestresata si fara ganduri.pai mai pot?eee,om vedea si ce mi-e scris si mie...tu ai grija de puiutii tai

adriana,sa iti traiasca fetitele ,sa fie bine! felicitari!

Mergi la inceput

Lara multumesc de gandurile bune, sa ti se intoarca inzecit inapoi. Din pacate sarcina gemelara pe cit e de frumoasa, pe atit e de grea, si nu sunt vorbe goale din pacate. Am inteles ca se mai intimpla in sarcina sa ai probleme cu rinichii, sper sa nu fie chiar asa de grav insa asa ca nu detaliem La fel si cu ficatul din pacate, de anemie nu mai spun cand vb de doi copilasi.
Dar stii vorba aia, bucurosi le-om duce toate, copii sa fie sanatosi

Mergi la inceput