Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

ari spun, spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Nanne, zici ca am bagat un "n" in plus?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Ana, sincer nu vazusem "n"-ul ala, dar cand am vazut întrebarea ta, gandii: buba, ca buba, dar cand a auzit de vampirasi, cum s-a activat

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Aham...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

Alex, bacteria aia, pe care (cel mai probabil) nu o ai??
nope, eu n-as face (nah', is puiutz de PK..mi s-a mai luat de la el, in atatia ani de "convietuire"..)

Lara dear, nu inteleg partea despre PK...

Semnat Alex-pisa'! Ha, ce imi place asta cu pisa'!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaasta

Ah, am uitat.... Gaby, cum arata in realitate Robert Pattinson si Kristen Stewart?!

Pai Robert este mult mai mic decat mi-am imaginat eu, cam slabut pt gustul meu, iar ea este finutza, slabutza, dar cam stearsa. La interviu, el am mai spus o glumitza, a mai ras de accentul celor din sala etc... ea s-a cam pisicit si nu prea a raspuns decat monosilabic.
Oricum impreuna le sta bine, sunt dragutzi.(asta ce am putut sa vad eu de la 15 randuri distanta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Lara multam de raspuns... psoriazis e doar pe sistem nervos...genetic nu are cum, nimeni din toata familia mea nu are asa ceva....e bine ca e localizat la ceafa..si am parul lung.. deci sa exclud pb asta ca o posibila cauza a esecului la fiv??? In ceea ce priveste trompele mele total nefunctionale , ambele obturate,dr a zis ca nu le scoate sub nici o forma pt ca ar risca sa-mi afecteze si rezerva ovariana si e f buna momentan....doar mi-a sugerat daca tot vreau sa mai elimin o cauza sa le clipsez... Anexite am avut, la fel si chlamidia depistata si tratata inainte de fiv 1 ( si acum la 5-6 luni repet secretiile din col sa ma asigur ca e totul ok ) . Ufffff am 6 embrioni congelati si nu stiu....sa mai fac laparoscopie inainte de fet, pt ca histeroscopia o am facuta in iulie si totul era ok.
Sper sa-ti mentii starea de zen toata sapt si sa vii cu o mega beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

fetelor mi am facut o parte din analize ptr fiv2 si iar n am reusit sa micsorez tsh ul
TSH 2,49
ANTI ANTI tg-116(115), acum 4 luni i am testat in turcia si mi iesisera 11(max4)
prolactina 230(127-637)
fsh ziua 14 -6,5
lh ziua 14 7,9
eu am si pcos prolactina e ok oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sara' buna

gaby, ma bucur sa am familie adoptiva in France..can-can sau cine-trivia: miss Stewart-Bella l-a inselat (pe bune) pe mr. Pattinson (cu "n"..btw, numai eu observ cat zvac ironico-zeflemitor zace in ana-puiu nostru mic, post Budapesta??->> me likey..ca inc-un pic si-i aparea aura deasupra capulului) revenind: deci, l-a inselat cu regizorul filmului Snow White & The Huntsman (unde ea e Alba-ca-Zapada); omu' mai in varsta, casatorit, copii, tot tacamul..dupa cateva luni, ii prind paparazzi-> mega scandal, Pattinson, umilit si ranit, o roaga sa paraseasca domiciliul comun..bla, bla, bla..acum, se pare ca iar se impaca, sau, e media-stunt, ca urmeaza premiera la Breaking Dawn, part 2..

mariuca, muica, chlamydia si anexitele sunt premisa pt hidro (vezi ca, am scris o dizertatie intreaga, acum vreo 2 cap, parca..so, nu mai repet ca-i lunga povestea..) cert e ca, se vede la un ecograf bun, in mod normal..dc suspectezi si nu te lamuresti cu eco (sau RMN, sau HSG sau sono-histerosalpingrografie), ce sa zic..laparo diagnostica si dc constata hidro si nu vrea sa le scoata, atunci clipsare..
in UK (si in Grecia) se face o analiza hidden C (tradus mot-a mot chlamydia ascunsa) persoanelor care au testat + la chlamydia si care apoi au analize secretii/sange negative, dar rezultat la fiv neg, in mod recurent..tratamentul e cu antib. prelungit si imunosupresoare diverse (prednison, IL, LIT, etc)..nu stiu mai multe amanunte, pt ca am testat mereu neg pt chlamydia, deci n-am mai aprofundat; dar, se poate f. bine "buba" sa fie in alta parte decat la trompe

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Lara, cam asta a fost ideaa dr cand am intrebat de hidrosalpinx...laparo si clipsare .tot aici am citit despre cum se poate diagnostica...si atunci am intrebat daca am..pt ca merg la eco lunar , laparoscopie am facut acum 2 ani in incercarea de a rezolva trompele, histeroscopii am 2 facute anul asta una in ian sau febr si una in iulie. Sincer nu mai stiu ce analize sa mai fac..cariotip genetic mi-a spus ca nu e neaparat necesar tinand cont ca am obtinut sarcina cu tripleti anul trecut in iunie, din pacate SOE.
So...inainte de FET mai bag o laparo...si mai vedem dupa...

Mergi la inceput