Clubul "babelor" FIV-oase 63
Raspunsuri - Pagina 13
nanne16 spune:
Ana, sincer nu vazusem "n"-ul ala, dar cand am vazut întrebarea ta, gandii: buba, ca buba, dar cand a auzit de vampirasi, cum s-a activat
![]()
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
MeAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lara27 Alex, bacteria aia, pe care (cel mai probabil) nu o ai?? nope, eu n-as face (nah', is puiutz de PK..mi s-a mai luat de la el, in atatia ani de "convietuire" |
Lara dear, nu inteleg partea despre PK
Semnat Alex-pisa'! Ha, ce imi place asta cu pisa'!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaasta Ah, am uitat.... Gaby, cum arata in realitate Robert Pattinson si Kristen Stewart?! |
Pai Robert este mult mai mic decat mi-am imaginat eu, cam slabut pt gustul meu, iar ea este finutza, slabutza, dar cam stearsa.
Oricum impreuna le sta bine, sunt dragutzi.(asta ce am putut sa vad eu de la 15 randuri distanta
mariuca83 spune:
Lara
multam de raspuns... psoriazis e doar pe sistem nervos...genetic nu are cum, nimeni din toata familia mea nu are asa ceva....e bine ca e localizat la ceafa..si am parul lung.. deci sa exclud pb asta ca o posibila cauza a esecului la fiv??? In ceea ce priveste trompele mele total nefunctionale , ambele obturate,dr a zis ca nu le scoate sub nici o forma pt ca ar risca sa-mi afecteze si rezerva ovariana si e f buna momentan....doar mi-a sugerat daca tot vreau sa mai elimin o cauza sa le clipsez... Anexite am avut, la fel si chlamidia depistata si tratata inainte de fiv 1 ( si acum la 5-6 luni repet secretiile din col sa ma asigur ca e totul ok ) . Ufffff am 6 embrioni congelati si nu stiu....sa mai fac laparoscopie inainte de fet, pt ca histeroscopia o am facuta in iulie si totul era ok.
Sper sa-ti mentii starea de zen toata sapt si sa vii cu o mega beta 
MBK spune:
fetelor mi am facut o parte din analize ptr fiv2 si iar n am reusit sa micsorez tsh ul
TSH 2,49
ANTI ANTI tg-116(115), acum 4 luni i am testat in turcia si mi iesisera 11(max4)
prolactina 230(127-637)
fsh ziua 14 -6,5
lh ziua 14 7,9
eu am si pcos prolactina e ok oare?
Lara27 spune:
sara' buna![]()
gaby, ma bucur sa am familie adoptiva in France
..can-can sau cine-trivia: miss Stewart-Bella l-a inselat (pe bune) pe mr. Pattinson (cu "n"
..btw, numai eu observ cat zvac ironico-zeflemitor zace in ana-puiu nostru mic, post Budapesta??
->> me likey
..ca inc-un pic si-i aparea aura deasupra capulului
) revenind: deci, l-a inselat cu regizorul filmului Snow White & The Huntsman (unde ea e Alba-ca-Zapada
); omu' mai in varsta, casatorit, copii, tot tacamul..dupa cateva luni, ii prind paparazzi-> mega scandal, Pattinson, umilit si ranit, o roaga sa paraseasca domiciliul comun..bla, bla, bla..acum, se pare ca iar se impaca, sau, e media-stunt, ca urmeaza premiera la Breaking Dawn, part 2..
mariuca, muica, chlamydia si anexitele sunt premisa pt hidro (vezi ca, am scris o dizertatie intreaga
, acum vreo 2 cap, parca..so, nu mai repet ca-i lunga povestea..) cert e ca, se vede la un ecograf bun, in mod normal..dc suspectezi si nu te lamuresti cu eco (sau RMN, sau HSG sau sono-histerosalpingrografie), ce sa zic..laparo diagnostica si dc constata hidro si nu vrea sa le scoata, atunci clipsare..
in UK (si in Grecia) se face o analiza hidden C (tradus mot-a mot chlamydia ascunsa) persoanelor care au testat + la chlamydia si care apoi au analize secretii/sange negative, dar rezultat la fiv neg, in mod recurent..tratamentul e cu antib. prelungit si imunosupresoare diverse (prednison, IL, LIT, etc)..nu stiu mai multe amanunte, pt ca am testat mereu neg pt chlamydia, deci n-am mai aprofundat; dar, se poate f. bine "buba" sa fie in alta parte decat la trompe
to be continued..
mariuca83 spune:
Lara, cam asta a fost ideaa dr cand am intrebat de hidrosalpinx...laparo si clipsare .tot aici am citit despre cum se poate diagnostica...si atunci am intrebat daca am..pt ca merg la eco lunar , laparoscopie am facut acum 2 ani in incercarea de a rezolva trompele, histeroscopii am 2 facute anul asta una in ian sau febr si una in iulie. Sincer nu mai stiu ce analize sa mai fac..cariotip genetic mi-a spus ca nu e neaparat necesar tinand cont ca am obtinut sarcina cu tripleti anul trecut in iunie, din pacate SOE.
So...inainte de FET mai bag o laparo...si mai vedem dupa...