Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

am raspuns, te-am pupat si, sper, te-am incurajat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ce nervi am! Am vb cu dr de familie si nu vrea sa imi dea reteta pt Tagremin, singurul antibiotic comprimate la care e sensibila bacteria mea...zice ca e slab, ca imi distruge flora si ca sa repet, iaaaaar, la Synevo...
Ce naiba sa fac? Voi ati face tratamentul? Incerc sa il iau fara reteta de la farmacie, si daca nu imi da, consider ca sunt semne ca nu trebuie sa il iau...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaikule, imi spui si mie daca ramane cocosel?
adriana sunt cu pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Alex, bacteria aia, pe care (cel mai probabil) nu o ai??
nope, eu n-as face (nah', is puiutz de PK..mi s-a mai luat de la el, in atatia ani de "convietuire"..)

le: sandy, sper ca esti/sunteti ok!
on my account, chiar nu trebuie sa te abtii (principiul tolerantei, pt mine e both ways, so you know).. dc in schimb simti nevoia sa keep private (+ ari), respect decizia

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aia, Lara, aia pe care n-o am, fir-ar ea sa fie...
devin pisaloaga rau cu subiectul si mi se pare ca vin numai cu chestii SF...of...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Alex-pisa'..parca-i ma bine totusi decat, Alex-pisi
hai mai, de ce suntem toate aici??..
ca sa nu facem "poc" (vb lui gaby -btw, revin cu FAQ..)
qiao, ai vb ma' cu londoneza de beta-share??? (asta-i in loc de egg-share, he, he??) pai, ce "pila" esti tu???

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Salut
Sandy, iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune. Te rog sa nu ne tii in suspans.
Lara, hai cu beta mare.
Ce mai face oare Samira?
Ioana, sa-ti traiasca fetita!
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Lara, sincera sa fiu iti inteleg dilema. Chiar daca am trecut recent prin SOE pot sa spun ca am fost relativ usurata, pentru ca era prima data cand eram insarcinata. Mi-am rezolvat dilema: deci chiar erau domnii de vina (ca nu au coada, nu se misca, etc.) Asta nu insemna ca in acele saptamani in care nu functiona cum trebuie evolutia, am fost incantata... nici pe de parte... de aceea cred ca si atunci cand voi ramane din nou insarcinta, imi voi face probleme. Sper totusi sa pot dormi noaptea.
Banuiesc ca, in mintea mea, imi spun acum - va fi mai dificil pana trec de primul trimestru. Ce imi propun, sa nu mai intep dupa bete, pentru ca evident am tot facut sa vad daca se dubleaza... si sa merg la primul eco (daca beta-i pozitiva) la 8 saptamani Nu stiu daca voi putea rezista atunci, insa acum gandind la rece, asta imi pun drept milestone
Iti doresc sa vezi o alta beta decat cea cu care esti obisnuita si nu cred ca ai semne momentan, insa sper ca peste o saptamana sa le ai si sa fie cu di tati.

Gabyv, je dis comme ca: respect!

miky, eu ii spuneam una gen rade ciob de oala sparta!!!
Eu personal am alta asteptare de la cel care ar trebui sa imi fie alaturi, orcine ar fi el! Poate sa fie chiar si Robert Pattison (Ana ), desi in mod normal as fi exemplificat cu altul. de ex, de-a lungul vietii, mami a pus kg pe ea, insa trebuie sa recunosc ca tatal meu (care arata super, toata viata sport si regim sanatos, vorba lui fiind mananc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa mananc imi este si mie foarte aproape) si acum ii fac ochii ca la tonomate cand o vede! Si nu esti grasa deloc, conform IMC (indice masa corporala), la dimensiunile indicate ai 21,5 (intre 18,50 si 24,99 - Greutate normala) - la 52 kg erai subponderala, in schimb el are 34,1 [intre 30,00 si 34,99 - Obezitate (gradul I)] deci e chiar periculos la el! Una peste alta, sper sa rezolvati aceasta problema, printr-o discutie sincera si sa faci FET atunci cand te vei simti gata! Oricum te-as sfatui sa mai astepti o luna, doua, cel putin.

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Fetele nu am nici o noutate demna de comunicat.
In clipa in care stiu daca e alba sau neagra va spun.
Va pup

Mergi la inceput

mariuca, scuze, am omis: psoriazis poate avea cauze multiple, de la stress pana la genetice..(inclusiv imunologice, de ex. ca reactie la o alta boala-> varicela)..
dc n-ai hidro, ci doar trompe anatomic "defecte", lasa-le in pace..nu te operezi si-ti scoti/clipsezi organe, dc nu e absolut necesar (hidro apare in urma unei infectii - anexite, chlamydia, etc)..au si ele (trompele) rolul lor; unul (in afara de cel reproductiv) si nu e de neglijat, este acela, de a asigura o vascularizare optima a ovarelor (adica, fara trompe, exista riscul ca ovarele sa fie mai slab vascularizate, ca "dansele" sunt organe interdependente, interconectate, cum vrei tu sa zici..);
clipsarea in sine, e o porcarie: adica nici cu, nici fara; si dc n-ai avut hidro inainte de clipsare, ai toate sansele sa faci dupa si sa stai cu trompe clipsate si pline de lichid in organism ha, ha->> sursa de infectie; apoi, cand esti gravi si uterul se dilata, ai toate sansele sa faca "poc" un clips..etc., etc., etc.

to be continued..

Mergi la inceput