Clubul "babelor" FIV-oase 63

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adyyyyyy, pai aproape toate gravidutele au hemoglobina mai mica sau la limita, si explicatia pe care am postat-o e plauzibila: cum volumul sangelui creste, dureaza pana cand compozitia lui devine echilibrata.

Mi-e frica si de umbra mea...iata o expresie foarte cunoscuta mie...
Te asteptam cu vesti (bune)!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

pai lara chiar si in caz de ET protocolul la reprofit este cu estrogeni din prima zi a ciclului; acestia inhiba ovulatia, nexam corp galben, nexam progesteron. lipsa acestuia provoaca pete si hemoragii (minore este adevarat) pana in saptamana 9-10 de sarcina (la mine asa a fost). iti dai seamna ce simti de cate ori vezi cate o pata. de aceea cred eu ca este "isteria" in floare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ady, incearca si cu alimentatie, sucul de sfecla rosie, morcov si mar si multe, multe seminte de chia. Multe s-au adunat la tine, sper sa ramana in parametrii astia.

Beta acela micut din pacate a scazut la 8. I-a zis dr. sa nu intrerupa totusi progesteronul si sa repete miercuri beta. A transferat 3 embrioni perfecti de 8, 10 si 12 celule.

Lara, eu te inteleg si pe tine, si pe Alex, si pe Sandy, si pe mine. Sunt convinsa ca atunci cand voi mai fi insarcinata, nu ma voi putea bucura prea mult, imi va fi frica, groaza de pragul de 9 saptamani si de toate celelalte teste car vor trebui facute. Ce naiba sa facem? Reactionam diferit in imprejurari asemanatoare pentru ca avem bagaj diferit si nu suntem la fel. Sanatoase sa fim, insa! E cel mai important.

Miky, 62 kg la 1,70 nu e mult deloc. Ma gandesc sa nu fie si stresul FIV-ului care vorbeste acum in locul sotului tau. Nu cred ca le este nici lor usor. Nu neaparat cu procedura in sine sau dpdv financiar, cat cu reactiile noastre de dupa esecuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

aha..smaickule, dap m-am prins ca totul e pe ciclon inhibat, doar ca, nu stiam de acest efect al lipsei de prg asupra creierilor

fetelor, tre' sa va pove (pt cele interesate: qiao, sabi, poate ana? -sper sa nu mai fie cazul) de impresia mea despre Reprofit

cum sunt fata practica, mereu combin utilul cu placutul; si pt. ca, nici mie nu-mi place ping-pong-ul pe mail, m-am gandit ca, daca tot ajung in Cehia, in drum spre destinatie (Praga, cadou de la hubby de my B-Day), am bagat si un meet & greet cu cei de la Reprofit - in timpul fiv-ului din aprilie, am facut acelasi lucru, doar ca, atunci cu Strohmi, de la KW Viena)
o sa va pove' impresii mai incolo

le: ana, important e ca, te-ntelegi pe tine..nu, pe bune, e mare lucru sa fii impacata cu yourself..
btw, normal ca-ti place The Newsroom, doar e Aaron Sorkin, freaking genius

to be continued..

Mergi la inceput

Lara, da, da, ma intereseaza. Nu-mi fac mari sperante acum, asa ca ma intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

miky, eu n-am sa comentez atitudinea sotului, iti spun doar ca la 52 de kg erai prea slaba pentru bb. Mama natura nu ne-a dotat cu tesut adipos degeaba... Poti sa intrebi si dr.
Acum, la 62 kg esti numai bine, poti sa faci sport, dar nu dieta.

Mergi la inceput

Ah, am uitat.... Gaby, cum arata in realitate Robert Pattinson si Kristen Stewart?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Am citit pe fuga, nu am retinut mare lucru
M-am uitat dupa beta,Lara pe cand muica beta?
Micky eu zic ca esti bine la 1.70 cu 62 kg, parerea mea.
Ana & Qiao poate ne spuneti si voi ceva frumos luna asta
Ioana sa va traiasca micuta crestina
Ari, Alex & gashca multi
Fetelor la mine sarcina obtinuta prin FET, asta ca s-a discutat pe la donate, varsta sarcinii, gestationala a fost calculata ziua ET-ului +doua saptamani, dupa primul trim. pana si proful de FIV calcula din prima zi a ultimei menstruatii, chiar daca a fost o menstruatie fortata. Ecografic varsta fatului la mine, a inceput sa fie mai mare decat cea gestationla pe la 7 sapt. cu 2 zile si a ajuns pana la nastere cam la 10 zile avans. Dr. mea nu ii placea sa aiba copilul avans prea mare (nu mai mare de 14 zile).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

many, nush inca (sf de sapta', sambata cel mai probabil, dar, nush dc o sa am rezultatul in ac zi..)

meantime, au fetele de la Mr. Albu, "bete" cat si pt altii (qiao, nu pui soro, o vb buna?? sa-mi dea si mie juma' din a ei, londoneza, ca are beta de tripleti)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Ari ti-am trimis PM

Mergi la inceput