Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 21
Raspunsuri - Pagina 12
happylica spune:
ba eu chiar am in plan sa ii dau mamaliguta cu branzica si iaurt zilele urmatoare. e reteta de 7luni+
magddalena spune:
aa stai ca am citit mai bn,ia spus sa inceapa cu carnea???e un picc lulu pediatru.
pediatra mie mi-a mai zis sa ii dau primul fel,al doilea si apoi fructe,,cum sa pape un bebe atata?adica pasta(ca la ei e sfanta),apoi carnita si desert fructe.
Tala si laptopului meu i s-a dus hard-diskul,l-au reparat ca il aveam in garantie si mi-a salvat tot de pe el,poze filmari,se poate eu zic.Ca le gaseste in memorie,zic eu.
magddalena spune:
da mamaliga da,e ok, e si sanatoasa,dar sos bolognese,care se stie ca se face cu ulei cu carne de porc,ceapa prajita,calita,e chiar prea mult,e si greu la stomac,mie mi se pare deja prea mult.
monna3 spune:
multumesc fetelor pt urari
La multe lunite Evelyne, Giulia si Elena!
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
monna3 spune:
La multe lunite Alexia!
Danaang
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
Haydee spune:
La multi ani, Alexia!
Multumim de urari, Mona
Irina, Dara, Mirela, Tala, multumesc pentru sugestia cu e-mail/ID alternativ pentru FB; ma gandeam si eu la solutia asta, dar IP-ul userului ramane, si cum am "pitici", ca sunt patita, ma mai gandesc...
Fetelor, au aparut 2 fisiere ciudate in Docs-ul nostru - prelungire contract la sala de gym si unul cu datele de expirare a cardurilor Unicredit. Nu cred ca userii sunt dintre noi, din cate stiu nu s-au intros prea multe fete la lucru, plus ca numele lor nu-mi suna cunoscut. Oare contul nostru de google nu mai e safe??
Dara, nu am Adobe Professional, si, cum folosesc laptopul de serviciu, nu pot instala decat software cu licenta de pe serverul companiei; in lista de soft-uri, AP nu e disponibil gratuit, iar la job-ul meu nu se justifica, ca sa nu mai zic ca nu-mi aproba nimeni cheltuiala cat sunt in cic; dar... am downloadat rtf-ul, mi l-a facut word, iar editarea merge, cam greu, dar merge; eu am sa incerc sa mai editez zilele urmatoare; daca nu reusesc sa termin in word, vedem cum facem - pastram varianta finala in word sau transferam in rtf, facem pdf...
In alta ordine de idei, am gasit o metoda de a o face pe Elena sa deschida gurita si dupa primele 7-8 lingurite; poate ajuta cuiva; ea nu scuipa mancarea, nici nu se stramba, doar ca dupa primele inghitituri incepe sa se foiasca in scaun, se uita imprejur, se intinde dupa diverse obiecte si uita de mancat; ne-am jucat astfel: o bateam usor cu degetul pe obrajor zicand "cioc-cioc, e cineva acasa"; ea radea si deschidea gurita, timp in care ii strecuram mancarea; dupa vreo trei cioc-cioc, a prins din nou gustul mancarii si apoi a papat tot, ba chiar daca mai aveam ar mai fi mancat acum, sper sa functioneze si in continuare; va zic maine
dara76 spune:
Lol, Haydee, du-te intr-un loc cu wireless free si fa-ti contul de acolo, parca la Universitate e hotspot free, barurile au si ele net gratis multe. Pot sa-ti fac si eu un cont de pe un IP al meu si sa-ti dau datele, dupa care-ti schimbi tu parola. Mai exista si niste programele de hide ip.
Daca te cauta furnizorii/clientii dupa IP deja ceva e in neregula cu ei si cu situatia oricum - glumesc glumesc glumesc
Da, din rtf dupa aia eu as face mobi pentru kindle sau ceva asemanator. Si doc e ok, sigur.
dia_tm spune:
Multumim mult pt urari - se pare ca si-au facut efectul: am scapat si de conjunctvita
In rest nu prea avem mare lucru de raportat... eu am mult de lucru si vreau mai mult timp cu bebe.