MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
gena12 spune:
Buna
Nu am mai intrat, ca sunt super racita problema este, ca desi nu prea am mancat si mai mult doar struguri, am observat ca am pus pe mine aproape un kg. Ma gandesc ca o fi de la muschi, ca din cauza sportului... chiar nu am mancat nepermis, am facut mai multe mese de fructe...
Offf, greu cu kg care le ai de ani de zile...
andanii spune:
Gena desi nu ne vine sa credem .... fructele ingrasa sunt multe regimuri si multi nutritionsti care nu includ nici o masa de fructe tocmai din aceasta cauza iar strugurii ingrasa de doua ori mai tare din cauza ca ei contin foarte mult zahar
brindusik spune:
eu o sa spun maine ce fac kg mele..nu am prea multe sperante..mai ales la weekendu asta
deci eu ieri (m-am trezit pe la 12 dar m-am culcat la 6 am)
MD: paine integrala cu brinza camembert(la 2.30 luata )
P: supa chinezeasca (asta pe la 17.00)
G: 2 prune, mi-am facut creveti(facuti din chestiildin alea de le pui in ulei si se umfla), 2 patratele cioco neagra
C: 2 porumbi fierti
G: cidru de fructe de padure (bere din fructe..dar care sigur are zahar)
azi:
Md: 2 porumbi fierti
G: 10 boabe de strugure alb
P: rasol de pui (2 bulanase de pui ) cu hrean
G: ananas
C: o felie de pizza facuta de mine, si o bucata de prjituric cu mere
trebuie sa fac si ceva mancare pentru sapt asta...ma gandeam sa fac la fel carne la cuptor si cu salata...si o sa fac si pandispanul ala cu mere http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/28354/Reteta-Montignac-Clafoutis-cu-mere-visine/
cum de nu mai scrie nimeni zilele astea ca am auzit ca si in ro e la fel de frig ca si la mine
puisorul spune:
Gena, si eu cred ca de la fructe ti se trage
Brandu, fa clafoutisul ca e delicios. La mine a avut trecere mult mai mare decat tarta alpina de mere cu pere
Si la noi e urat si ploua dar avem de mers la party-uri de copii. Ieri dupa-amiaza am fost la una iar azi astept sa se trezeasca printesa sa mergem la alta. Noroc ca azi e intr-un mall deci imi iau barbatelul si mergem la shopping.
brindusik spune:
puisoaro si eu l-am mai facut o data si o fost..ce-mi e urat mie e sa tai merele alea subitre subtire
puety daca mergeti la compras...Maya cu cine sta? merge cu voi?
gena12 spune:
Aveti dreptate fetelor, strugurii ingrasa, insa, cum sunt racita, nu am ce sa mananc...sotul este si el in pat, asa ca ...mancam ce se poate (sushi livrati, struguri, mere, kiwi, portocale si litrii de ceai) si dureaza de o saptamana deja! Asa mi-e ciuda, ca nu are cine sa ne cumpere cate ceva, greu fara parinti aproape.
Oricum sper ca maine sa imi fac curaj sa ma duc la un magazin sa iau ceva pentru o supa. Asa e, ca daca supa o fac numai cu legume, pot pune niste taitei normali? Sau mai bine ii fac eu in casa din faina integrala? Sau.... galuste?
LE: am vazut ca taiteii normali au IG 35, asa ca o sa ma limitez la ei...fara galuste!
puisorul spune:
Buna dimineata
Brandu, Maya e la parintii mei la curte. Nici gand sa o tin in apartament desi e o dulce. Nu am crezut ca te poti atasa asa de un catel si ca poate fi asa de iubitor
Meniu ieri:
MD: wassa, vinete, telemea, rosii
P: supa cu taitei, orez basmati cu osso bucco
C: o felie de tarta cu pere si un pahar de vin alb
Azi:
MD: wassa cu magiun de prune
P: supa crema de conopida
C: tagliatele proaspete cu pesto
Brandu, sa ma treci in tabel cu 56.5
O zi frumoasa sa aveti
Somleac spune:
Buna montigirls,
n-am mai intrat de ceva vreme din doua motive
1 la lucru e jale mare , au fost zile cand am ajuns acasa si la 22.
2 wekendul trecut am fost in pelerinaj la Nicula, Rohia si Barsana si la Rohia am trait o adevarata minune, la liturghia slujita de Arhiepiscopul Iustinian Chira, un sfant in viata. Mi-a schimbat viata mie si celorlalte prietene care am fost acolo. As vrea din tot sufletul sa pot impartasi cu voi ce am trait/simtit acolo , dar din pacate scrisul asta nu ma ajuta. Cert e ca de atunci plutesc efectiv
Cu regimul stau prost, foarte prost. Am fost comnforma dar haotica, zile in care am mancat o data in zi la 10 seara si din astea. Sper sa nu ma sanctioneze cantarul. Oricum parca nici pofta de mancare nu mai am si nici rabdare sa mananc , ca de facut mancare n-am avut niciodata.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!
brindusik spune:
puisoaro te trec te trec
mihaela ceva se intampla de ajungem noi acasa numai asa tarziu...io din pacate rontai cand stau asa mult la munca...
azi si cantarul meu a fost bun cu mine...70.8......0.7 kg fata de tabel....dar nu cred ca o iau asa repede la vale
ieri am facut pizza; blat: oua faina de naut, tarate:deasupra mozzarela, bacon, ciuperci, ceapa, si masline verzi(care mie imi plac cel mai mult in pizza)
si am facut si prajiturica cu mare....buna tare
andanii spune:
Va puppppp montigirls
mvaiii , scrisesem sambata un ditamai mesajul si vad ca nu e .... s-a blocat calculatorul si pauza .... ieri n-am observat ca nu il am credeam ca e pe pagina anterioara
in fine ... sambata am avut niste crampe la stomac si prin urmare am mancat doua zile doar paine, biscuiti .... si desi sambata dimineata aveam 65 kg azi iar am avut 66 ... deci e clar pentru mine ca painea ma ingrasa ... eu trebuie sa stau departe de carbo
am luat si medicamente si acuma normal ca am cazut in cealalta extrema ... adica-s constipata
meniul meu de azi :)
md. o felie de paine neagra cu urda si 4 ridichi
g. un mar
pr. carne de vita fiarta si salata verde
g. portocala (suc)
ci. un ou fiert, urda si rosie
sper sa reusesc cina sa o respect, mergem in vizita la cineva .... o sa ma tin tare sa nu mananc nimic nepermis si sa-mi mananc cina cand ajug acasa
brandusik felicitari
somleac las ca-ti revii tu imediat
ninha cum esti ??? te-ai cantarit ??? ai ajuns la 60 ???
puisorule ai dat ceva saptamana asta jos ???.... eu se pare ca am dat ceva si ce folos daca l-am pus inapoi
tagliatele proaspete ???? facute de tine ???
fug ca-s mega aglomerata azi