MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Buna dimineata, fete dragi.
Va invit cu drag azi la o , ca-i ziua sotului :-)
Cred ca diseara o sa cad in pacat la greu

Tocmai am fost anuntata ca am fost nominalizata la gala romanilor din Elvetia, m-au sunat de la Ambasada sa le dau adresa, ca sa-mi inmaneze nu stiu ce diploma. Am ramas masca. E drept ca inainte m-am ocupat mult si-am organizat o multime de chestii -distractii, strangere de fonduri pt copii bolnavi, dar de cativa ani incoace e pauza: http://www.casa-romanilor.ch/gala-romanilor-din-elvetia-editia-2012
Oricum e o onoare mare pentru mine si ma si simt tare magulita

Puisorule, mai intai felicitari pentru scadere, super, ma bucur pentru tine. Am scris ieri amandoua o data si am citit mesajul tau abia dupa
Si da, imi merge din nou bine, slava Domnului!
Gena, cantaru' ala de pe 1.11. ma cam sperie, dar asta e. Oricum, azi dimineata arata 67.3. Cred insa ca maine o sa arate ceva mai mlt
Andanii, si eu am impresia ca in ultimul timp mananc mai mult. Si intr-un timp ma bucuram cat de putin incepusem sa mananc.
Cge, noi avem gutui in gradina, vreo 3-4 copaci. Doar ca nu sunt gutuile alea pe care le stim noi: sunt parfumate, dar cumplit de tari! Gutuile din copilaria mea se lasau muscate, astea de aici doar cu riscul de a-ti pierde vreun dinte...
Brindusik, m-ai imbolnavit cu poza, arata bestial!

Si acum meniul meu de ieri:

MD: o bucata de prajitura monti
G: alune crude
P: branza feta, 2 rosii si oua fierte cu mustar
G: iarasi cateva alune
C: un carnat pe gratar cu salata.
Dupa vreo ora am mancat o prajitura conform. Cred ca e gresit, ca n-am asteptat mai mult...

Va pup cu drag si va urez un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

hei...ce-i cu voi?? va bucurati de zilele calde pana nu vine iarna?(la mine deja is 3 grade zilnic si se simt cu minus)

io azi am stat acasa..dormit si mancat..exact ca un cu diploma

meniul meu azi:

Md: wasa cu brinza
P: 2 bulanase de pui cu goacamola si wasa
G: 2 eclere(de pe care am luat partea de ciocolata de deasupra ca era ff dulce), si o patratea de cioco neagra mult mai tarziu, o mana de fistic
c: paste cu sos de rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Lorelei, LMA consortului si felicitari si tie pt nominalizare Sunt convinsa ca nu a fost degeaba

Dana, am uitat sa scriu, nu simt nevoia gustarilor deloc. Spre fericirea mea

Brandusiko, asa e, la noi e cald inca dar de azi vin ploile

Meniu ieri:
MD: wassa, ou fiert, ardei
P: ciorba de fasole cu costita afumata
C: un gogosar umplut cu carne de curcan
G: dovleac copt si o bucatica de http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/26677/Reteta-Montignac-Terina-de-zmeura/

La terina am pus ricotta ca sa fie mai putin grasa dar si rezultatul e mai putin bun :(. Nu e asa de fina ca si cu crema de branza, dar e ok.

Azi:
MD: pancakes monti cu magiun de prune, suc de mere si morcovi homemade
P: supa crema de praz si conopida, mazare cu gratar de piept de curcan
C: dovleac copt si terina

Pe saptamana viitoare am planuit asa:
- spanac cu ochiuri
- quinoa cu ciuperci
- spaghete cu sos de legume
- broccoli cu somon la cuptor

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

vai vai lorelei ce nesimtita is!!..pana sa te felicite puisoara nu citisem mesajul tau....FELICITARI PENTRU PREMIU (eu cred ca au vrut sa-ti bata apropo sa te mai implici ca ininate ca-ti simt lipsa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Montignacelor va pup

Io m-am cantarit sambata si am 65 ... speram macar sa ajung la 64.5 ... hmmmmm de doua saptamani mananc impecabil de cuminte si foarte greu merge ... inclin sa cred ca mananc prea mult de azi incepand iau masuri
Aseara am mancat la cina bun bun ... cartofi copti in coaja, dovleac copt si ceapa coapta in coaja ... cu varza murata .... demential de bun si ingrasacios, asa de ciuda ca nu a fost pe cantar ce am vrut eu

Puisorule esti o fericita ca rezisti fara gustari ... eu lesin daca nu mananc macar un mar, iaurt ... macar o gura doua de ceva
Hmmm, cantaresti mancarea ... dar de unde stii cat trebuie sa mananci ??? stii ca legume ai voie atata, carne atata da? ... de pe slabute.ro ???

Brandusik suna bine ce povesteti acolo de reteta

Lorelei La multi ani sotiorului si felicitari pentru nominalizare

Mergi la inceput

Buna dimineata, montingnace dragi. V-ati trezit? poftim, va astept cu o cafeluta buna
Ce mai faceti, cum ati petrecut weekendul?
La noi a venit iarna. Zapada e de peste 20cm si arata superb, ca in basme! Nu am parasit casa tot weekendul si-am gatit si-am facut prajituri (monti) si cam atata toata ziua. Vineri am petrecut pana tare tarziu si-a trebuit sa ma refac :-)

Meniul de sambata:
MD/P (pe la 11:30): omleta cu salata de varza cu rosii.
Cina: am facut linte verde (comandata la montignac) cu o bucata de carne de vita

Duminica:
MD: branza feta cu o rosie si putina linte
Pe la 3: brownies monti
Cina: ciorba de pasare si friptura de pasare la cuptor cu legume.

Cantarul arata azi 67.5, deci nu atat de catastrofal cum mi-am imaginat dupa ziua sotului

Puisorule, multumesc frumos de urari, esti o dulce!
E drept ca intr-un timp am organizat si facut enorm de multe pentru comunitate, dar de cativa ani e pace rau
Brindusik si tie iti multumesc pentru felicitari E tare posibil sa fie un fel de apropos, sa m-apuc iar de treaba

Va urez o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neatza, poftiti de cafeliti

Lorelei felicitari pentru nominalizare.

Puisor felicitari pentru scadere. Si eu ar trebui sa ma cantaresc dar n-am curaj. Am trecut de la cantaritul zilnic in extrema ailalta nu mai vreau sa ma urc pe cantar.

Eu l-am sarbatorit sambata pe Matia asa ca am avut abateri la greu. Revin cuminte astazi , sper ca raul sa nu fie asa de mare. Ca urmare n-are rost sa pomenesc de meniu, iar pe ala de azi nu-l stiu.

O saptamana fericita va doresc.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata!

Dana, imi cantaresc mancarea si apoi o calculez pe site. In principiu aveam intre 200 si 300 de calorii la o masa. Dar de ex daca am cantarit 4 felii de wassa cu magiun si apoi am calculat, m-am ingrozit de cat de multe calorii erau si am renuntat la o felie. Si asa am redus din portii. Acum de ex nu mai cantaresc ca mi-am facut o idee cam care ar trebui sa fie portiile.

Miha, LMA viitorului posibil ginere

Lorelei, e bine ca iti place zapada Cred ca aveti parte din ea din plin.

Azidimineata cantarul meu prietenos imi arata 55.6

Cu meniul revin mai spre seara. O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Sunt ramasa in urma de sapt. trecuta cu urarile ptr sot de Lorelei, si pentru nominalizarea ei.

"La Multi Ani" ptr sot si felicitari pentru nominalizare.

Ce frumos trebuie sa fie acolo la voi cu zapada, pastrati-o !!
nu de alta, dar presimt ca si aici vom avea din belsug.

Atmosfera asta imi place si mie: stat in casa, cand ninge si bucatarit.
Bine ca la tine, bucatareala a fost Monti.

Somleac, "La Multi Ani" ptr Matia!! Wauu, 6 ani!!

Puisor, felicitari ptr scadere.

Meniul meu de ieri:
md: clatite monti cu gem conform de zmeura + cafea;
p: friptura de porc cu gogonele murate- productie proprie;
c: tocanita de ciuperci cu c. de pui;

Azi:
md: p. prajita cu gem conform zmeura+cafea;
g: mure;
p: friptura de porc cu varza calita murata + iaurt 0%
c: orez integral basmati cu ardei de 2 culori.

O sapt. buna si conforma,

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor

Andanii, am scris cam in acelasi timp ieri . Mersi frumos pentru felicitari, esti o dulce. In privinta cantarului, mai asteapta putin, poate e doar o zi de oscilare a greutatii. Iti tin pumnii!
Somleac, multumesc pentru felicitari . Sa-ti traiasca micutul Matia si sa va aduca multe bucurii!
Puisorule, woww, esti tare! eu n-as putea sa-mi cantaresc mancarea. Ma uit din ochi asa si vad- e mult sau putin. Cred insa ca e vorba de vointa, insa la capitolul asta nu stau din pacate tare bine. Felicitari si pentru scaderea in greutate, esti o fericita!
Zapada nu-mi place decat la inceput primele zile, dar asta e, n-am ce face...
Cge, multumesc frumos pentru felicitari . Cum e pe la voi? sper ca nu stai in zona afectata de uragan/cutremur? Sunt convinsa ca aveti zapada slava Domnului
Cum faci orezul basmati? sunt cam in pana de idei la capitolul orez cu basmati cu ceva.

Meniul meu de ieri:

MD: un pachetel de Wasa
G: alune (cand termin rezerva din sertarul biroului nu mai cumpar!)
P: 100gr mozarella si rosii cirese din alea mici
G: alune
C: 2 farfurii de ciorba de pui cu ardei iute.

Cantarul arata mai mult, cu toate ca am mancat conform, cred eu. In ciorba de pui am pus 2 morcovi, cred ca asta e singura greseala?

Va pup cu mult drag si va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput