MONTIGNAC (178)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

spun repede ce am mancat azi ca abea am venit si sigur uit dupa (iar am fost plecata toata ziua pe coclauri si mancat ce am apucat)

Md: brinza cu paine integrala
g:para
P: salata gerceasac(rosii , ardei, castraveti salata verde, masline si brinza)+paine integrala
g: banana, ceai cu lapte
C: un bulans de pui(parte inferioara), si 5 rulouri de sushi cu ton
g: triffle

mey fetelor..stiu ca rochiile negre nu dau gres niciodata...dar nu se duce ariel la inmormantare..trebe sa fie sexy si sa se simta comod in ce e imbracata...

ariel..aprob ce a spus cge...nu ar trebui sa te complexeze ca ai 67 si sa nu te duci la reuniune..nimeni nu ramane nechimbat si poate chiar o sa vezi tipe care erau mari starlete si acum s-au schimbat total si is grase si urate (pe mine asta mereu ma binedispune..cand vad pe cineva care e si mai si ca mine...si ma si opreste de la excese...daca merg in market si vreau ceva de rontaiit-chipsuri sau covrigei...si daca vad pe unu/una obez prin zona...ma face sa constientizez mai tare ce mananc si ma intorc stanga imprejur de urgenta si nici ca mai calc pe la raftu ala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Va multumesc frumos pt incurajari si sugestii. Ce m-as face eu fara voi?
In general ma lasa rece ce parere au altii despre mine, imi cunosc valoarea, cu sau fara 20 kile in plus . Nu stiu ce m-a apucat acum...un soi de nostalgie, de parere de rau ca am asteptat atat sa ma mobilizez sa tin monti serios...m-am complacut cu kilogramele mele in plus, mi-am zis ca nu conteaza, insa, pentru mine si numai pt mine conteaza.
M-am schimbat enorm in cei 10 ani scursi, nu numai fizic, dar si la nivel psihic, mental si iar ma apuca nostalgia...ce copila eram, ce simpla mi se parea viata...ehhhhh. Acum, insa, ma simt ma stapana pe mine, fericita cu viata mea (chiar daca e cu 20 de kile mai grea :))) si nu regret deloc cum s-au scurs anii astia!

O sa ma fac "beala", ca sarmanta sunt deja , imi iau inima in dinti si ma duc sa imi revad fostii colegi, profesori, locuri care mi-au fost dragi...din pacate vor veni putini, dar asta e...

Azi am calcat pe alaturi...imi fac mea culpa, am cazut in "pacat" cu o portie de paste facute de mama, total ne-monti, uffff, sper sa fie prima si ultima data de cand fac pacate d-astea, pana ajung la tinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Brandusiko, ce sunt alea triffle ca nu prea suna monti

Sunt foarte happy pt ca am un cantar in scadere usoara

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Buna dimineata, fetelor
Aseara mi-a fost tare rau, o ameteala cumplita cu o presiune in cap si durere de muschi, asa ca pe la 7 m-am bagat in pat si-am dormit pana azi dimineata. Azi ma simt ceva mai bine, dar inca am ameteala mare, de-abia am reusit sa conduc pana la birou...
Meniul de ieri: din fericire foamea aia ingrozitoare m-a parasit:

MD: 2 biscuiti wasa
G: 2-3 alune crude
P: o farfurie de salata mare
C: spaghetti monti cu sos de rosii.

Azi am luat o pastila de durere de cap si ca sa nu ma doara stomacul, am mancat o bucata de prajitura monti.

Kallista - este ingrozitor cu foamea, nu? insa ai avut dreptate, deja ieri a fost mai bine, slava Domnului.
Puisorul- ce frumos ai povestit de bunica ta! Mi-ai facut si mie dor de bunica mea. Din pacate a murit acum multi ani. Dar inca o mai am proaspat in memorie, iubitoare si blajina...
Brindusik- cu o rochie neagra si pantofi cui rosii sau aurii, a trecut chestia cu mormantarea. Cu niste margela asortate cu pantofii si cu un machiaj adecvat, wow

Va urez o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

puisoaro triffle nu is trufele...e strata jeleu, strat budinca si strata frisca(si da nu e ff monti..dar are mai mult jeleu)..am facut si eu de cateva ori cu brinza ..dar is asa de busy ca nu mai apuc sa fac nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Buna
Meniul meu de ieri:
MD: 3 felii paine + dulceata+cafea
g: o pruna
P: o salata cu de toate
C: 3 crenwusti cu mustar(conform) si un pic de branza.

Sunt ff ocupata zilele astea, asa ca sper sa am timp sa gatesc ceva bun. Deseara ma gandeam sa fac niste carne de porc la cuptor si eventual o granitura de quinoa pt mine. Mi-as face insa niste piscoturi sau biscuiti Monti, ca parca as vrea la gustare ceva mai ...fainos
Mai e putin pana pe 1 nov, cand ne cantarim iar
Lorelei sa-ti treaca!
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Va pup dragelor

Puisorule tu cantaresti mancarea ???? ... cred ca mananc prea mult in ultima vreme , asta ca sa ma satur ... stiam ca nu trebuie sa te ridici satula de la masa ca sa slabesti .... tu cum faci ????
nu mananci gustari ???? rezisti ???? hmmmmm

Brandu ce bine suna desertul ala tau cu gelatina ... hmmmmm

Ariel sunt convinsa ca o sa gasesti o tinuta care te va avantaja la intalnire ... pana una alta nu esti chiar asa big the big ... offff daca ai stii cum am mers eu avand 95 kg la intalnire in conditiile in care in facultate aveam 50 kg .... iti dai seama ce ochi au facut toti colegii ???? .... dar nici unul nu a spus nimic , eu ma scuzam si ma rusinam ca m-am marit , ca bla bla ... la care imi spuneau frumos ca toti ne-am schimbat m-am simtit bine pana la urma cu toate ca am mers cu o rusine de zile mari

meniul meu de ieri suna cam asa:

md. branza cas + ardei
g. mar
pr. ciorba de varza cu carne de vitel + ardei iute
g. mar
ci. conopida gratinata + iaurt + salata de ceapa rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,

Aseara am facut o salata de conopida fiarta pasata cu maioneza si un pic de usturoi.
Am mancat-o cu lipie integrala si ardei gras.

Asa ca asta seara, o sa mancam supa.
La pranz am paste integrale cu sos de rosii.

Si am gutuie la gustare, sunt tare incantata ca gasesc gutui aici :)

O zi buna si conforma,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

cge chiar ca noroc pe tine ca gasesti gutui..eu aici nu gasesc neam...si imi tot face mama pofta ca s-a dus sora mea acasa si i-a facut coapte la cuptor cu miere

andani si sa stii ca se face ff repede..si e excelenta la gust. o sa scriu aici in caz ca vrea s-o incerce cineva eu ma facut de multe ori cu diferite fructe(majoritatea inghetata-fructe de padure sau zmeura)
In reteta originala(adik cea cumparata) vad si un strat ff subtire de blatd e tort..care pentru doritoare pot din ceva reteta de briosa dulce-eu nu am incercat si cu blat...dar cred ca e ok
deci reteta:
blatul alb- brinza almette sau mozzarela nesarate(1 pachet)o amestesc cu frisca facuta din smantana monti(cateva linguri) dar sa nu puneti prea multa ca sa nu iasa blatul ala prea apos ca la frigider sa se poata intari(cat se face gelatina ati putea sa puneti la frigi chiar)
pentru gelatina - eu folosesc foi de gelatina aici, care se pun la inmuiat in apara rece 5 minute, intre timp se fierb fructele cu apa(sau sucul de la vreun compot)....depinde ce fructe folositi si ce zeama..apa sau compot ca fructoza se pune dupa gust...dupa ce au dat intr-un fiert...se opreste focul si se pun foile de geletina...
intr-o tava (sau castron transparent ca arata ff spectaculos)...deci acolo se pune blatul alb si se toarna jeleul(cand un pic s-a racit nu-l puneti fierbinte ca altfel o sa se faca brinza aia nashpeta...si puneti toata treaba la frigi...iese
cam asa arata http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/48/Trifle_4layer.jpg/180px-Trifle_4layer.jpg numai ca aici are si budinca si blaturile is puse invers..dar eu spun ca e mai usor de pus cel de brinza si dupa jeleul ca nu tre sa asteptati prea mult

deci iese super bestiala...dupa cum nu spuneam eu nu pun budinca pentru ca am eu impresia ca aia ar mai adauga la calorii iar frisca si brinza au destule(e un desert pe care eu de cand sunt aici il fac mereu de revelion )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Dana, cantaresc mancarea si atunci sunt tentata sa mai reduc din ea. Si inevitabil, stiind ce multe calorii are painea sau branza de ex, incerc sa mananc mai putin din ele

Brandu, mi-am amintit ca faceam desertul asta anul trecut si uitasem de el. Eu parca puneam gelatina si in compozitia alba. Trebuie sa caut reteta.

Cristina, si mie imi place salata de conopida si in perioada asta incerc sa mancam cat mai des, mai ales ca e asa ieftina acum. Azi a pus maica-mea la congelator conopida asa ca vom avea si la iarna.

Lorelei, esti mai bine?

Meniu azi:
MD: chiftele de ceapa cu iaurt
P: lipie cu macris, feta si rosii
C: musaka libaneza


Mergi la inceput