Lego - cele mai bune preturi - aveti idee ?
Buna tuturor,
Vreau sa cumpar mai multe seturi Lego Creator care sunt cu multe piese, deci mai scumpe.
Ati descoperit vreo sursa de LEGO original cu preturi de achizitie mai mici decat super/hipermarketuri sau cunoscutele magazine online (gen crazytoys, varuna etc...) care au preturi destul de mari la care se mai adauga si transport???
Astept cu interes idei..
Multumesc,
G
Raspunsuri
roxanaz spune:
poate le gasesti pe amazon. daca iei mai multe transportul e calculat la toate odata si poate ajungi sub pretul din magazine.
anya spune:
Multe jocuri lego am vazut pe un site "caramidute". Eu cautam ceva si nu era pe piata...dar nu stiu daca pretul e mai mic.
natalia_nica spune:
La Kiko am vazut niste preturi mai ok. Ex. un robot Lego Hero Factory pe care l-am cumparat cu 140 lei de la Varuna la Kiko e 130 lei, nu cine stie ce reducere... Dar eu am tot cautat ceva mai ieftine, ca i-am luat deja 15 roboti HF si m-a uscat la buzunar treaba asta. Gasisem la un moment-dat la Carrefour Hypermarket, in Arad, ceva mai ieftine (in Timisoara nu este), dar s-a inchis si ala, asa ca nu mai stiu...
Marina spune:
amazon nu livreaza toate tipurile de lego in Romania si una peste alta nu iesi mai ieftin ca te procopsesti si cu vama si tva daca e peste 100 usd.
Creator nu sunt asa de scumpe, sa vezi cand treci la Technic cum e:)
Exista un magazin de lego in Mall-ul ala ultimul nou din Drumul Taberii, imi scapa numele. Patronul e un fan lego, stie toate seriile, magazinul e bine aprovizionat si preturile in linie cu ce e pe piatza, ala mi se pare cel mai aprovizionat magazin din Romania.
J.D. spune:
incearca ebay uk sau amazon uk. exista o firma care stocheaza in uk si cand aduni ce vrei trimite aici tot odata. iesi mai ieftin pt ca sunt multe produse pt care posta e gratis in uk.
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina amazon nu livreaza toate tipurile de lego in Romania si una peste alta nu iesi mai ieftin ca te procopsesti si cu vama si tva daca e peste 100 usd. Creator nu sunt asa de scumpe, sa vezi cand treci la Technic cum e:) Exista un magazin de lego in Mall-ul ala ultimul nou din Drumul Taberii, imi scapa numele. Patronul e un fan lego, stie toate seriile, magazinul e bine aprovizionat si preturile in linie cu ce e pe piatza, ala mi se pare cel mai aprovizionat magazin din Romania. Marina |
Da, am cautat si eu pe amazon. Nu iesi mai ieftin, nicicum. Te roooggg mult, adu-ti aminte cum se numeste mall-ul ala ca eu acolo locuiesc...da' zau daca stiu
ch_dana spune:
Nu cred ca o sa te fericeasca (e vorba de preturi)...e Varuna din AFI Palace ?
Later edit: citatul e de pe un alt forum :
auchan: aceleasi preturi (sau mai mari) decat pe clevertoys. gama restransa, au multe (mai mult de 50%) chinezarii selgros: gama variata de seturi. preturi super. odata era un set creator (mini 3in1) la 15lei. real: la acelasi pret sau mai scump decat clever. gama restransa. metro: preturi exagerate (si fara TVA sunt mai scumpe decat pe clever) DAR au mmulte promotii |
Marina spune:
Afi corect :). Depinde ce cauti la Lego, cum eu am un copil innebunit dupa lego magazinul aala il vizitam ori de cate ori suntem in RO si mereu gasim chestii faine.
imi caut prin emailurile de anul trecut si iti dau si adresa unui magazin online. Anul trecut a trebuit sa organizez cadourile de craciun online. a fost singurul magazin in care am gasit pe stoc lego-ul comandat, au fost extrem de seriosi si de prompti, era o firma din Tg mures daca imi aduc aminte bine
Marina spune:
gata , ca aveam salvat la loc de cinste :)
http://www.clevertoys.ro/
Anul trecut mi-au salvat craciunul si anul asta cu siguranta tot la ei apelez ca eu ajung acasa fix in ziua de craciun si nu mai am timp de umblat prin magazine
geniest spune:
Multumesc frumos !!
citat din mesajul lui Marina gata , ca aveam salvat la loc de cinste :) http://www.clevertoys.ro/ Anul trecut mi-au salvat craciunul si anul asta cu siguranta tot la ei apelez ca eu ajung acasa fix in ziua de craciun si nu mai am timp de umblat prin magazine Marina |