Piersicute de iulie-august 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
clayhanger spune:
Daconst, fenugreek este si in Galafor.
nycosia, asa stiu si eu despre glicerina cu nistatin, dar despre vigantol nu, prospectul zicea de temperatura camerei practic (A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A se pastra la temperaturi intre 15-25 grade Celsius, ferit de lumina, in ambalajul original.)
Ana
ramonavlas spune:
Buna seara! In sfarsit sunt la zi cu cititul!
De cand nu am mai scris, s-au "intamplat" multe. Am fost cu fetele in Antalya, a luat in greutate 2,030 in 2 luni, am facut vaccinul, ne-am descoperit manutele si piciorusele, rade tot timpul cand e treaza, papa bine (exclusiv LM), insa la nani de noapte am vrea sa adormim in brate. Asa ca plange in patut vreo 30 min si apoi adoarme singura.
De acum, ca sunt la zi, voi scrie mai des.
Intre timp, eu m-am apucat de confectionat lumanari decorative si imi place f mult!
Carmen_80 spune:
Ramona cum a fost cu bb atat demic in vacanta? Cum s-a comportat? Cum a dormit? Ati fost cu avionul?
Porumbita spune:
ramona mie imi pare mult 30 min lasat sa planga
laura da,exercitiile de kineto ajuta la piciorul pe interior.dupa ce pronzi miscarile faci tu cu el
balantanu e buna glicerina simpla.cu nistadin sau stamicin
fleur nu mai arunca laptele.congeleaza l.si spune i sotului sa ii dea viberon ca probabil pe tine te asociaza cu sanul
vigantolul maxim o luna deschis ne a zis pediatra
delia imi pare rau ca nu te intelegi cu mama ca o asteptai cu asa drag.
plus ca.mi se pare f aiurea sa te faca zgarcita in cdt in care o plateti sa stea cu nepoata
ali24 spune:
Ramo bine ai revenit.chiar vroiam zilele Astea sa intreb daca nu ATI revenit de la mare dar am uitat.suna interesant ce faci tu acolo cu lumanarile.sa pui poze sa le vedem si noi
Acum care o fi mai Buna glicerina cu nistatin Sau stamicin?nici nu stiam ca sunt 2chestii diferite.si EU aveam glicerina boraxata de cand am nascut si nu am tinuto la frigi.la fel si vigantolul.va Dati seama de cate ori am uitat sa ii dau daca Inca mai am din el?
Bine ca ATI spus ca nu e bine sa il tin maimult de o Luna sa il arunc si sa iau Altul.ce calciu Dati la bebei?
CE inventive sunteti voi cu punga si cu balonul cu heliu.interesant...cred ca ar functiona si la noi
roxypuy spune:
yellow hai sa va iau pe rand...
nycosia - vigantolul se tine 20 max 21 de zile dupa deschidere si neaparat in cutie k sa fie ferit de lumina (prinde aer si isi pierde proprietatile, cica devine si toxic cumva...). abia daca se consuma un sfert-max o treime si tb aruncat ce cretini si producatorii astia k nu fac doze mai mici
carmen - n-am mai ajuns la c&a :( a trebuit sa mergem la restaurant sa degustam meniul pt botez si sa stabilim ultimele detalii si am intarziat o gramada...sorry k n-am reusit sa ne vedem :( chiar vroiam sa-l vad pe BB Patrick si sa o cunoasca pe Antonik
delia - mi se par putin deplasate comentariile mamei...plus faptul k o bunica ia bani pt a sta cu nepotii...k ii mai sprijini din cd in cd pe bunici, le mai faci o aprovizionare etc asta da, dar chiar sa le faci "salariu" mi se pare absurd. ai mei traiesc dintr-un singur salariu si tot ma lupt cu ei sa accepte cate o aprovizionare cu de-ale gurii din cd in cd...in fine, asta e parerea mea, sper sa nu te superi
laura - si Antonik mea vrea entertainment ne plimbam, studiem tot de prin casa sau de pe afara, cantam, inventam versuri, ne dam in leagan, vorbim cu caruselul...nu va bucurati k trece greul odata cu colicii k de-abia de acum incolo incepe dansul solicitare maxima! dar e placut si frumos ii poti face tu masaj acasa lui BB. cel mai bine mergi la un medic ortoped sa-ti confirme diagnosticul corect si tot el o sa-ti arate cum se face masajul. noua ne-a aratat ortopeda si ii fac in fiecare zi cate 15 min la fiecare picior. oricum de indreptat complet abia dupa ce calca in picioare.
ada - mii de multumiri iubita! te-a laudat tata maxim
aveti grija cu pungile pe post de jucarie la bebei, se pot sufoca f usor cu ele!!!
noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile pt botez - am ales meniul, maine merg sa iau trusoul, cruciulitele si soldateii de pus pe masa, luni aranjez cu decoratiunile florale, miercuri e gata si rochitza abia astept!
ma bag la nani n bunutza
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Eric iar a fost suparat, clar il doare ceva in zona burticii, nu stiu exact ce e si ma ingrijorez. Vomeaza des dupa mesele din timpul zilei, dupa ultimul supt de la 3 cred ca a vomat de mai bine de 10 ori, bine cantitati mici.
Febra, nu. Carmen, aici mi s-a spus ca temperatura de atentie este 37.2 axilar, asa cum o masor eu. Valorile depind de tipul de masurare. Rectal temperatura de atentie este 38. Deci de la 37.2 axilar, respectiv 38 rectal, se cheama febra.
Incerc sa fac programare la o clinica pediatrica de urgenta, ca la pediatra lui vizita urmatoare e peste o luna si ceva.
Fenugreek am baut e f bun, il am in casa, nu am mai baut demult. Dar e bun. Periodic, cand simt ca scade laptele, beau ceai la pliculete cu fenicul si alte plante sau fenugreek (decoct la rece, direct din seminte). Autosugestie sau nu, dar simt efectul imediat.
Porumbita, culmea ca numai al meu barbat a incercat sa-i dea bibe in ultimul timp si nu a vrut. Dar nici nu a insistat f mult si nici nu era ff flamand. AM venit eu in ultimul moment si am salvat situatia.
Delia, greu cu mama ta... Sa-i platesti toate cheltuielile e una, dar salariu, si mie mi se pare un pic ciudat. Comentariul cu zgarcenia nu e nou pt mine, e o prejudecata curenta...toti emigrantii trebuie sa fie milionari si sa nu se uite la bani. Uff...
Va pup, sanatate maxima la bebelusi, noi nu am avut probleme pana acum si acum parca sunt disperata si dezorientata, desi constienta ca situatia nu e asa grava.
Va tin la curent.
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)
Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!
adarev spune:
Haideti la cafea. e tare bine la munte si ce greu e fara soacra-mea, dar, ne descurcam noi.A tras un urlet la Comarnic, incat a trebuit sa oprim direct la benzinarie si sa o rog pe doamna de acolo sa ne incalzeasca laptele.Cand e foame nu te mai impaci cu el.Iar de vreo 3 zile nu mai vrea piepetul. Era si de asteptat.Cand il pun urla ca din gura de sarpe.M-am precipitat rau cu incalzitul lp. Cred ca trebuia sa-mi iau un termos.Eu nu am decat incalzitor.Va intreb si eu cele care le dati lp cum procedati la drum?Aici, e foarte frumos la pensiune.Avem centrala, deci e cald si bine.Gina , bine ai venit si te-ai alaturat si tu noua. Of, ce aiurea cu Vigantolul. O s-o intreb si eu pe profa. Inseamna ca i-am dat in ultima luna degeaba.Trebuie sa-l arunc si sa cumpar altul.Multumesc de sfaturi fetelor.Roxipuy, cu mare plcere il ajut.Sper sa nu fie frig azi si sa-l scot pe afara. Delia, m-ai lasat fara cuvinte. Fleur, sper ca Ericutu sa nu aibe nimic.Mai doream sa scriu ceva , dar am uitat. Oricum va pup pe toate
nycosia spune:
neata! si eu va dau cafea si ceai de lactatie!
Eu am termos dar sa stii ca sunt si incalzitoare de masina!
O zi minunata!