Gravidute cu tromobofilie -cap 22-

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

wish draga mea sunt distrusa...ieri mi-a murit motanelul , de atunci plang intruna si nu ma pot aduna pentru Ilinca , nu vreau sa-i fac rau dar mi-e tare greu ....puiul meu micut de motan nu mai este ..si inca nu vreau sa cred ..

pe toate
alex

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

22 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele.

Revin cu vesti, poate ajuta pe cineva

Nu am scris pana acum pt ca asteptam sa culeg mai multe date de la ecodoppler (cu valorile la IR-uri), si apoi raspuns de la dr. hematolog (dr.U). Am facut 2 eco (una la 20s5z, alta la 26s5z).

Pana acum valorile bune, mai ales la ultima dr ecografist a zis "perfect". La 26s5z dupa eco bebitza avea 1168 g, si e mai mare cu o saptamana si, decat dupa UM.
Am trimis mail la dr.U si am primit raspuns. Mi-a zis sa nu schimbam nimic, pana la urmatoarea eco.
Banuiesc ca eco va fi la 32 sapt cand o sa am si morfologia de trim 3.
Si daca valorile IR-urilor se vor arata la fel de bune ca acum, nu va mai fi nevoie sa iau clexane, dar mai tinem legatura si mai vorbim.
Sa o tin la curent cu valorile IR de la urmatoarea eco.
Deocamdata continui acelasi tratament ca pana acum, cu aspenter si vitamine.
Saptamana viitoare intru in sapt 28 de sarcina.

Sunt purtatoare de mutatii MTHFR ambele hetero, PAI hetero, Factor XIII hetero. Celelalte negativ.

Iau ca tratament: aspenter (75mg/zi), vitamine (Femibion2, Vit.C, MgB6 2/zi, Prenatale 1/la 2zile, Nospa 40mg/la culcare, uneori mai iau o doza de 80mg in cursul zilei cand am dureri usoare ca la ciclu, dar rar)

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

27+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Nu ma lasa in pace un gand

Citisem cateva luni in urma, despre aspenter ca nu e voie, nu e bine sa iei dupa sapt 28 de sarcina, ceva malformatii la inimioara fatului, nu mai tin minte exact, dar am tinut minte ca dupa 28 sapt treb oprit aspenterul, si luat in continuare heparina.

Mi-am amintit si de cuvintele ginecologului, cand fusesem la ea recent, care m-a intrebat: "stii ca dupa 28sapt treb sa iei heparina?"

Mailul la dr.U l-am trimis inainte sa ajung la gineco.

Acum cum sa procedez ?
Sa ascult de hematolog, sau de ginecolog?
La ginecolog, ma duc aici in Viena.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

27+ cu
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Olimp, imi pare rau pt motanel.
Incearca sa te menajezi si sa-ti revii, pt Ilinca

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Buna dimineata!

Azi cand doarme Vlad o sa incerc sa fac capitol nou.

Deny, nu trebuie oprit la fix aspenterul, eu am mers cu el pana pe la 32 de saptamani si nu am avut nimic. Riscul cu aspirina luata in trimestrul trei de sarcina este sa nu se inchida un canal la inimioara, parerea mea e ca poti merge asa pana la urmatorul control cand poti discuta pe indelete cu medicul ginecolog si iti va spune ce e de facut.

Felicit si eu proasptele gravidute si ma bucur ca s-a mai animat acest topic ca la un moment dat era sa se piarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

CAPITOL NOU

Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.

Mergi la inceput