Cacealmaua lui DDiaconescu(2)
Raspunsuri - Pagina 6
Marina spune:
Yap B.nica nu o sa dorm la noapte din cauza comentariilor tale si a micilor. Mi se pare o mancare absolut odioasa orice categorie sociala ai fi , iar comparatia cu DD este exceptionala, nu se gasea alta mai ilustrativa, savurosi, umflati cu pompa dar fara continut real.
eumada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Marina Nasol daca atat reprexzinta sexul pentru tine. Pacat ca si asta se poate mima ca si inteesul pt Oltchim si afaceri a lui DD
Marina |
Da,placere adevarata,nu mimata.Nu avem noi nevoie de simulanti.....si toata politica e plina....
b.nica spune:
Indu, la noi s-au propagat frustrarile unor activisti comunisti care acum pozeaza in capitalisti.
Uitati-va la varfurile din politica si mai ales la originea lor, aia "sanatoasa"!
Democratia? Dispunem doar de libertatea de a ne alege stapanul si de nimic mai mult!
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indu Parca-mi vine sa cred ca mai e nevoie de o colectivizare ca sa se puna lucrurile in ordine si tare-mi pare ca cei multi (aia cu mititeii de 8 lei) nu vor fi afectati; afectati vor fi cativa cu gura mare si conturile groase; stiu ca suna extremist, dar mi se pare ca la situatia la care s-a ajuns, democratia nu mai are viitor in tara asta; si pana la urma, ce inseamna democratie? |
Cred ca solutia este cea descrisa de Mircea Kivu in www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/obstea-sateasca-un-fenomen-arhaic-si-modern-279475.html" target="_blank">Obstea sateasca, un fenomen arhaic si modern, si asta se rezolva printr-o noua revolutie.
b.nica spune:
Vezi Eumada de ce acest forum este exceptional?
Pt. ca ne lasa libertatea opiniilor si pt. ca nu ne taie comunicarea chiar daca aceasta deranjeaza pe unii useri mai conservatori.
Marina spune:
Life it's unfair ....iti dai seama ca pe mine circoteca cu DD si Oltchim nu are nici o semnificatie practica. Nu locuiesc in RO, din cunostintele mele nu am rude prin zona Oltchimului, nici macar ca imagine nu ma afecteaza ca aici nu a auzit nimeni de OLtchim, privatizari transparente iar romanii sunt o natie oarescare de albi. Ma intereseaza ca si roman , imi pasa ce se intampla cu romania dar grijile mele de zi cu zi sunt atat de departe de oltchim si comentariile tale. In fapt pentru mine asta e momentul de relaxare, ar fi si plictisitor sa nu am ce citi:)
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Yap B.nica nu o sa dorm la noapte din cauza comentariilor tale si a micilor. Mi se pare o mancare absolut odioasa orice categorie sociala ai fi , iar comparatia cu DD este exceptionala, nu se gasea alta mai ilustrativa, savurosi, umflati cu pompa dar fara continut real. |
Poate asa tu si numai tu poate ai inteles ca nu am dorit sa dau o conotatie vulgara raspunsului meu!
Recitind raspunsul meu mi-am dat seama ca una am scris si alta am gandit!
In naivitatea mea, care frizeaza prostia( da, recunosc!) nu mi-am dat seama ca am facut o mare gafa.
Este motivul pt. care de multe ori intervin si-mi ajustez raspunsurile!
Voi nu ati fost niciodata luate de val si ati dat raspunsuri aiurea?
Imi cer scuze fata de userii care ma cunosc si ii asigur ca nici macar o umbra de vulgaritate nu m-a bantuit atunci cand am facut acea postare nefericita.
Daca nu ma veti intelege si ma veti acuza imi voi inchide contul pe acest forum.