Cacealmaua lui DDiaconescu(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

DD e patronul unei firme falimentare, magnifica experienta

Marina

Datoare la stat cu peste 1 milion de EURO...

De asta spuneam eu ca aceste minime conditii cerute in atatea alte contracte de catre statul roman mi se pareau de bun simt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Al d'acu faliment cu Rolls, avioane si iachturi!

Daca-ai sti cati escroci de acest gen exista... patroni de firme falimentare dar cu averea personala bine pusa la adapost.
Nu e nici o contradictie aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:

Si pana la urma micii sunt o porcarie de mancare, o multime de porcarii inauntru, nici o valoare nutritionala. Ca si DD, nimic in continut, umflat cu bicarbonat sa creasca si savuros pentru o parte a opiniei publice.
Cand terminati cu mancarea mai discutam de economie.

Micii sunt ca sexul, fara valoare nutritiva numai placere!
Nu-i asa ca am dreptate Mada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

B.nica daa o avea datorii la banca cat casa pt rolls si yaht nu e mai breaz ca nea gigel de la tara care are credit pe 10 ani pentru plasma dar nu are curent in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:

Al d'acu faliment cu Rolls, avioane si iachturi!

Daca-ai sti cati escroci de acest gen exista... patroni de firme falimentare dar cu averea personala bine pusa la adapost.
Nu e nici o contradictie aici.

Da? Atunci de ce Statul nu-i executa?
Nu cumva pt. ca sunt folositori la ceva?

Mergi la inceput

Eu cand am spus escroci m-am referit exact la sensul cuvantului.

Marina, nici macar nu exista datorii personale pentru aceasta schema. Pur si simplu se iau in nestire bani din firma si se cumpara diverse in nume personal, de obicei pe numele membrilor familiei.

Statul cel mult executa firmele respective care in majoritate nu prea au active pe ele sau sunt girate si paragirate. Daca e vreun jurist mai acatarii la finante cere atragerea raspunderii administratorilor, insa pana la aceasta faza, administratorul e demult altul si firma vanduta unui cetatean strain de negasit sau mutata la o adresa fictiva...

Edit: statul in general nu-i executa pentru ca e incompetent in majoritatea cazurilor. E vorba de procese si proceduri lungi si complicate, iar interesul unui functionar public este de obicei mai mic decat interesul unuia ce-si apara averea si pielea.

Mergi la inceput

Nasol daca atat reprexzinta sexul pentru tine. Pacat ca si asta se poate mima ca si inteesul pt Oltchim si afaceri a lui DD

Citat:

Citat:

Si pana la urma micii sunt o porcarie de mancare, o multime de porcarii inauntru, nici o valoare nutritionala. Ca si DD, nimic in continut, umflat cu bicarbonat sa creasca si savuros pentru o parte a opiniei publice.
Cand terminati cu mancarea mai discutam de economie.

Micii sunt ca sexul, fara valoare nutritiva numai placere!
Nu-i asa ca am dreptate Mada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu fac parte din prostime. Imi plac micii si o bere rece si proaspata. Portia mea: 6 mici si o bere!

Pai si eu tot din prostime fac parte ca si mie-mi plac micii si berea rece si buna.
Diferenta este ca mie-mi plac micii din carne macinata, amestecata si condimentata de maica-mea.

Micii congelati la caserola de 5 - 8 lei din Kaufland mi se pare ca-mi jignesc inteligenta si sunt o bataie de joc la adresa alora care nu-si permit mai mult.

Mergi la inceput

De ce ar executa statul o firma falimentara? Faliment inseamna ca nu-ti poti plati datoriile. Pot fi datorii catre privati la fel de bine. Vorba lui Lali presupunand ca ai ce executa si rolls-ul nu e a lui gigel iar iahtul e detinut in acte de ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Citat:

De ce ar executa statul o firma falimentara? Faliment inseamna ca nu-ti poti plati datoriile. Pot fi datorii catre privati la fel de bine. Vorba lui Lali presupunand ca ai ce executa si rolls-ul nu e a lui gigel iar iahtul e detinut in acte de ionica

Marina

Parca-mi vine sa cred ca mai e nevoie de o colectivizare ca sa se puna lucrurile in ordine si tare-mi pare ca cei multi (aia cu mititeii de 8 lei) nu vor fi afectati; afectati vor fi cativa cu gura mare si conturile groase;
stiu ca suna extremist, dar mi se pare ca la situatia la care s-a ajuns, democratia nu mai are viitor in tara asta;
si pana la urma, ce inseamna democratie?

Mergi la inceput