Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

am intrat sa vad ce faceti.

ailed cafeaua ta s-a si racit, trebuie sa faci alta sau ai baut-o tu singura? ca vad ca fetekle n-au venit.
ce bine arata prajitura greceasca o salvez si pe asta. cate retete am salvat, sa vad cand le fac

fetelor, sper ca nu ne mutam si noi de tot pe fb. mie imi place mult mai mult aici, este altfel...

catank la cata cafea zici ca ai baut...ma mir ca ati dormit noaptea, si tu si Ioana ce te-a apucat sa dai pe gat atata cafea? una mica acolo, atat este portia pentru ca inca alaptezi.
unde ati mers azi pana la urma la plimbareala? si mie mi-e dor sa merg la o manastire...si mai demult ce mai mergeam. am vizitat toate manastirile din Moldova, Valea Oltului...foarte furmos a fost. numai ca la aproape fiecare trebuia sa ne legam sorturi lungi ca eram imbracate in pantaloni super scurti si nu ne lasau sa intram

irinuca sa foloseasca Daria sanatoasa masinuta si sa faca muuulte ture cu ea

azi am fost in oras, pe sub padure, prin parc, asa zi frumoasa a fost. trebuia sa ne vedem si cu niste prieteni dar n-au mai venit, de lene
dimineata am baut o cafea buuuna facut de sot, asa cafea buna face.... si cand am venit acasa am mai baut una eu care beau mai rar. dar chiar mi-era pofta de cafea, am pus si lapte
catank cata cafea ai baut azi?

toate fetele.

Mergi la inceput

roxy, la ora asta numai dau cafea, dau o portie de clatite cu dulceatza de zmeura(bio, facuta de mami meu), Mari a vrut clatite si eu vroiam sa fac cremes inteligent...
si eu vreau sa ramanem si pe dc nu numai pe fb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Hello
Daca vreti sa ramanem si aici atunci haideti sa scriem

Noi astazi am Fost musafiri toata ziulica ca doar am fost destuk gazda sambata
Am facut schimb de copii cu bunI iar acu" ma pun. Imi termin cv ul... Bleahhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

Intru si eu la spartul targului.
Astazi a fost ziua sotului, iar weekend-ul acesta am fost plecati la munte, la aer curat ca sa ii serbam pe Radu si pe cumnatelul nostru care a avut si el ziua de nastere saptamana asta.
Am ajuns in Bucuresti astazi pe la 17 si m-am apucat de www.laurasava.ro/2011/05/31/tort-de-ciocolata-si-cafea/" target="_blank">http://www.laurasava.ro/2011/05/31/tort-de-ciocolata-si-cafea/. Maine termin si de ornat tortul si daca reusesc va pun poze. Tot maine va si povestesc cum am ajuns sa fac abia astazi tortul, cu toate ca imi propusesem sa-l fac pentru petrecerea de la munte. O gramada de peripetii
In weekend am fost gasca mare (noi, sora lui Radu cu sotul si fata, maica-mea, parintii lui Radu), asa ca nu prea m-am stiut de Diana. Asa ca m-am odihnit si eu putin. Azinoapte chiar am lasat-o pe Diana sa doarma cu maica-mea in camera (prima oara cand doarme cu altcineva in afara de noi in camera).
Cam atat despre noi.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 36+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello!
Sunt cheauna si acum, dupa calatoria noastra lunga si diferenta de fus orar care mie nu mi se parea importanta. acolo eram cu 5 ore inainte; de candam venit ma culc o data cu daria la 9:30, acolo ar fi fost ora 02:30.
Ieri am fost la nunta. trebuie sa va arat noua mea rochie acuta la croitoreasa :). Am ajuns acasa la ora 7 dimi. Ne-am trezit la 11, dar iar mi-am dat somnul peste cap si aunt ca beata.
Maine dimi plec la bucuresti laa serviciu sa-mi fac cererea de intoarcere :(. Am un sentiment atat de ciudat. N-as vrea sa vina niciodata momentul reintoarcerii la munca, dar asta e viata. Incerc sa nu ma gandesc, ca ma apuca plaansul :((

Fetelor, nu va inchipuiti ca i-am luat cine stie ce masinuta darriei. e una mica pe carw am dat 10 lei, si acum zace prin curte nebagata in seama :)
In schimb a redescoperit masina ei mare cu telecomanda, in care se plimba ea; astazi tataia a manuit telwcomanda. cred ca i-a placut mai mult lui, decat ei :))

Sper sa-mi revin si eu mia repede si cu somnul si cu raceala, ca sa ma pot conventra, ca sunt ametita rau!
Delia, Lavi, Catank, ce de bunatati faceti voi acolo! Yumm yumm
Roxy, bine ca v-ati bucurat de vremea frumoasa, ca cine stie cat mai dureaza... Apoi o sa-si faca Anastasia de lucru cu pamantul din ghiveci, stand in casa :)
Ahh, cand ma gandesc la venirea toamnei, ma apuca o melancolie... Imi aduc aminte de ultimele 2 toamne ce frumoase au fost, cu sarcina si bebe mic la diversificare. ce timpuri! Toamna asta mi ae pare chiar trist: departe de copilul meu si aproape de oameni nu foarte apropiati sufletului meu (sefi si colegi de serviciu). Bleahhh. Sa treaca mai repede, sa vina Craciunul, alt prilej de fericire in familie :)

Mergi la inceput

fetele, spor Lavi la cv, Irinuk la reincepere!
Lidia sa-ti traiasca barbatul!Bine ca te-ai odihnit!
Irinuk , ce tare ai fost ca i-a placut lui tataie mai mult ca Dariei...

Mergi la inceput

Catank, la placinta ta.. daca pun drojdie uscata, tb sa o mai inmoi in lapte?Ma bate un gand maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

haideti la cafeluta
la noi s-a schimbat vremea, s-a facut frig , bate vantul si este si putin innorat.
am un somn, ce-as mai fi dormit...dar n-am mai putut.

ailed chiar ca as veni la o ortie de clatite ce pofta mi-ai facut... numai ca pentru mine trebuie sa faci portie dubla/tripla ca nu ma aburesti cu o clatita, doua...

bb_yasmi este bine si musafir, chiar mai bine bafta cu cv-ul, sa gasesti ceva ce-ti place? ai ceva stabilit, ai vorbit cu cineva sau te apuci tu sa trimiti colo si colo?
este bine cu mami tau langa tine, asa-i?mai pleaca? te-am mai intrebat eu mai demult dar nu stiu daca mi-ai raspuns.

lidia La multi ani sotului tau! sa fiti sanatosi si fericiti impreuna si sa va bucurtai de puiuti
ma bucur ca ati iesit si te-ai odihnit, este bine. abia astept sa vad tortul, l-as si gusta

irinuca cred si eu ca este nasol cu diferenta de fus.
am crezut ca i-ai luat vreo masinuta de se baga in ea sa mearga... macar bine ca a inceput sa ii placa cea veche, cred ca joaca cu tataie o face mai interesanta Anastasia asa este, cand se joaca cineva cu ea, toate jucariile sunt interesante si ii plac, altfel nu
cu pamantul din ghivece...taci sa nu te auda, ca vad ca n-a mai facut
cu serviciul...iti urez bafta de pe acum.

madutza cum a fost la petrecere? hai sa ne povestesti. am vazut poze pe fb, ai fost tare sic v-ati distrat bine? pe masa voastra vad numai apa, sucuri si cafea...pai ce petrecere este aia?

merg sa aerisesc si sa pregatesc micul dejun ca imediat vine si buni pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou din nou
nici nu mai stiu cat a trecut decand nu am mai scris..insa v-am citit ..mai rarutu dar stiti ca voi imi mai dati cate o gura de oxigen...pe unele chiar va invidiez la propriu cum va descurcati....mie parca nimic nu imi mai merge...dieta ma termina..poate si de aici aceste frustrari....nu am slabit nici un gram..off ma tot joc cu niste kile..le pun le dau jos..cred ca sunt doar cele de apa..azi dimi iar ma simteam si chiar eram cu o burta si hop am vazut ca venisera uratii...cu treaba din casa..am o casa varza la propriu..in camera cu dresingul e jale de 2-3 saptamani incerc sa fac trocul cu hainele...si nu imi iese....sunt puse si pe jos pe covor..ca am pus un antii molii in dulap si la sot nu ii place cum miros hainele grose si m-am pus sa spal pulovere &camasi ,geci si veste..mai ales ale lui si uite cum nu reusesc sa le mai dau de cap..plus ca din cele de vara tot am spalat cate 2-3 masini pe saptamna..cred ca pana la urma pe cele de vara le impachetez si le pus sus fara sa le mai calc....calcatul asta ,desi il urasc, este un fix de-l meu.....
nu mai pomenesc de mobila de bucatarie....off ca nimic nu pot face ....zilnic la 6 si un pic sunt in picioare si pana se trezeste anna-nazdravana eu nu stiu ce sa fac..sa pun mancarea la foc..sa spal /matur un pic pe jos..mai ales astea 2 trebuie sa le fac ,ca altfel asa sta parterul toata ziua..nu pot face astea de ea ca mot vrea si ea...si dupa ce s-a trezit gataaaaa..trebuie sa stau numai cu ea..adica va o urmaresc ca nu sta sa ne jucam ceva..nuuuu e vesnic in miscare..cand e sus pe un scaun la bucatarie ..la magnetii de la frigider, ba pe masa si daca mai e si ceva pe masa le trage la ea....ba in baie ..ba ,ba ba...e cuminte numai cand ''fura''ceva si se baga cu el dupa canapea sa-l ''studieze''....si cam''fura''..ba un plic de cimbru, ba cutii cu cei..am ras ieri cu stefy ..ma intreva daca mai avem ceai de fructe de padure..si eu i-am zis du-te dupa canapea in living si alegeti aroma....nu mai zis de dulapul cu incaltaminte...toata o scoate de 2-3 ori pe zi..si se incalta cu ea..e mortala pe tocuri....mi-a adus stefy la parter vreo 2 sandale cu platforma. nu sa ma incat eu cu ele...ca nu as putea alerga pe strada dupa copchila asa la inaltime....le-a adus sa se incaltea ea cu ele si sa dansesze...oo pai sunt preferatele lui A si apoi se duce in fata la tv si cere muzica....off sunt multe de scris....mi se pare tare tare nazdravana ...daca ma plangeam de stefy care nu a facut nici jumate din ce face ea..acum inteleg ca se poate si mai efervescent....

Roxy ma intrebai cum a fost de ziua mea....pai nu a fost nici cum..nu am vrut zi sarbatorita ,nici cadouri,nici musafiri..nici macar telefoane...chiar ma irita cand insista cineva sa vb cu mine pe tel sotului..ca eu il inchisesem....eram dupa o saptamna ..sau cel putin pana joi fusesem racita cobza..stare din aceea in care as fi zacut...de ajunsesem de disperare sa iau ketonel forte sa pot sa stau in picioare....casa era cu susul in jos....si toata lumea ma intreba ce fac,ce pregatesc..ei NIMIC....
a si multumesc fetelor ca mi-ati urat dupa ce intrasem eu si multumisei primei ture,sa zic asa....am vazut dar nu m-am logat sa scriu...

Mergi la inceput