Pe cine sa ma supar?
Nu am avut pana acum problema cu "viteza" de incarcare a paginii pe Forum.
Acum stau minute bune ca sa se incarce o pagina si nu stiu cine este de vina: forumul sau cablul.
Raspunsuri
marius spune:
Du-te la start - run
scrie cmd
<enter>
si in fereastra scrie ping forum.desprecopii.com
<enter>
si spune-mi ce cifre apar acolo
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
minim 32ms maxim 54 ms
si la mine se incarca infiorator de greu efectiv pagina :(
e mai ok cand nu apare reclama aia mare si lata de la pampers. atunci e horror. :(
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
marius spune:
32 ms este Ok
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
andacos spune:
Mie imi arata pe partea dreapta a ecranului(acolo unde este jurnalul Monicai,Bazarul si reclame la danonino sau platislina aia) ca:
Server is too busy
Dana
Sabina spune:
mozzila
adblock :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Nu am avut pana acum problema cu "viteza" de incarcare a paginii pe Forum. Acum stau minute bune ca sa se incarce o pagina si nu stiu cine este de vina: forumul sau cablul. |
Si la mine se incarca fff greu.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
szivarvany spune:
la mine apare sus fain frumos bannerul cu nestlebaby.com
apoi pauza luuunga si alba pe pagina efectiva a forumului :(((
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca