Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Pai se pare ca nu vaccinul e problema ci cum a fost pregatit.

Eveline s-a nascut la CFR 2.

Deci nefiind instruiti cum trebuie in momentul prepararii nu a fost amestecat pana la omogenizare completa si s-au impartit dozele asa...unii copii au primit doar ser si nu s-au imunizat iar altii o concentratie prea mare. Asta inseamna tuberculoza! Mamica care mi-e atat de draga e varza...va imaginati.
La ea inca nu a afectat plamanii (asta au vazut la radiografie...deci un bb de 4 luni deja iradiat),dar trebuie tinuta sub observatie la fiecare 2 saptamani pana vor lua decizia de operatie sau tratament.
Daca il opereaza pe asta poate aparea un altul oriunde, iar tratamentul este extrem de toxic pt un bebe. El consta in administrarea timp de 6 luni a 4 antibiotice f puternice.

Sunt forumurile pline de cazuri...stiu ca aveam copiii la odisee carora le ramasese ceva galme...cum a fost ca nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Denisa, am toata compasiunea, fereasca Dumnezeu... Dar si eu l-am nascut pe Tudor la CF2, e un copil sanatos, cu el nu a gresit nimeni in niciun fel...e un spital relativ exclusivist, nu primesc pe nimeni de pe strada ci doar daca ai medicul care ti-a supravegheat sarcina acolo. Mi-e greu sa cred in varianta asta cu eroarea...
In alta ordine de idei, e foarte bine ca am scos laptele, saptamana asta nu a luat copilul decat 30 gr.

Mergi la inceput

Ileana nu doar la CfR au fost raportate cazuri...in toata tara..daca citesti despre asta o sa vezi...nu are legatura cu cat de bun sau rau e spitalul...sper ca intelegi...m-a intrebat cineva la ce spital s-a nascut, nu am vrut sa zic nimic la adresa lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

parca m-am intors in timp..mie imi tot face cacuta verde ..si nu inteleg de la ce (mai ales ca in alimentatia ei cam lipsesc legume/fructe verzi)
am citit fel de fel,ba de infometare,ba deshidratate..nici nu mai inteleg nimik..ai vostri cata apa beau pe zi?ca la mine tot titi e baza ,apa mai deloc nu vrea sa bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Alexandru de Matza!!
- Denisa, ce rau imi pare...nu-mi vine sa cred...se poate intampla oricand , oricui....si iti vine sa innebunesti cand auzi...sanatate multa ii doresc!!
- noi suntem cam naspa cu Ilinca...e racita, a tras de undeva curent, ii curge cohisorul drept si nara dreapta...cred ca o doare si in gat...azi noapte ne-a trezit de cateva ori..fornaia nu stiu ce facea...parca se ineca..o fi avand polipi??!!habar nu am...plangea saracuta, si nu stiam de ce..i-am dat panadol intr-un sfarsit...si s-a mai calmat...azi am vazut ca a i-a dat un dintisor...inca nu a iesit cu totul...dar a rasarit si cred ca de asta plangea azi noapte..dar ce ma fac cu fornaiala asta, si numai noaptea face asha....e sa-i pun in ochisor..stiti ceva?maine tre sa o sun neaparat pe pediatra asta sa ma duc cu Ilinca la ea, sa o vada...m-as duce si la un Orelist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Denisa, iti dai seama ca nu e spitalul familiei mele ca sa ma afecteze personal, doar ca ma mira foarte tare si evident, ma revolta ca se mai intampla asa ceva in ziua de azi...Cand ziceai ca ne vedem?
Georgia, iti pun o intrebare prosteasca pentru ca stiu cat de atenta esti in general si cu copilul in special: micuta ta ia fier? ca sigur e de la asta...Si Tudor face verde, dar eu macar stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Mady -si noi am experimentat Mucii pt prima data in 8 luni.Panadol f bine ca ii dai ca o ajuta si la eruptia dentara si la raceala iar pt muci ser fizioligic in nasuc si aspirat cat de des este nevoie.sa nu ii coboare in gat.La jnceput Andrei s a speriat de batista bebelusului dar acum mai cu joaca mai cu bla bla bla aproape ca o tine singurel.daca ai aparat de aerosoli f bine sa il folosesti daca nu pana isi dau drumul un pic abur (de la ceai cald )..cat suporta ea mititica ca nu poti face inhalatii la varsta lor ..asa a functionat la noi.
Georgia - eu nu masor nici nu cantaresc mancarea / apa dar apa bea dupa masa solida si chiar intre mese daca ii dau bea ...daca ii este sete ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

georgia filip bea asa intre 50-100 ml de apa pe zi, in zilele calduroase depaseste 100 ml

noi suntem tot asa: filip tuseste de zici ca e fumator si ne chinuim cu aerosolii aia de imi vine sa ma urc pe pereti

rares a facut-o si el lata...vineri seara si-a spart capul iar azi s-a umflat asa scurt...nici nu stiu la ce naiba a facut alergie

lady i-a trecut piticei?

Mergi la inceput

Ileana eu am ajuns vineri in zona dar nu te-am sunat ca se vaita Leyre de burtica si nu stiam ce are...acum i-a trecut insa e mucioasa pitica. We asta nu am iesit...motive de raceala, tristete...parca am bolit asa.
Vb la tel...eu stiu de ce e mucioasa, ca am fost acum cateva zile la Ikea si era un frig....frate de nu am mai rezistat eu...la un moment Kariss a adormit si cred ca aerele alea asa puternice au dat drumul la robineti.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Suziq- tot am vrut sa te intreb cum mai stai cu tusea si a facut treaba siropul ?Eu tot homeopate am luat dar am baut cafea ca altfel nu s buna de nimic ...de fapt eu si gravida am baut o cafea pe zi ca altfel imi scadea tensiunea...
Bulinutza mama multa sanatate si putere sa iti dea DD sa treci si peste astea....dar ii mai dai si altceva pe langa aerosoli -Pt tuse?si Rares de la ce se umfla? Trebuie sa depistezi cauza ca nu e ok.Ii dai vreun tratament ? Poate face la vreun compus ceva din mwdicament...
Hai noapte buna tuturor si de maine sa avem vesti bune si bulgarasi sanatosi

Mergi la inceput