Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

m-am dus la urgente deoarece aveam dureri de burta tari si ma speriat cineva mi-a zis ca nu este normal sa am dureri asa si ca poat avea uterul deschis si am fugit la urgente deoarece nu ne permitem sa dam bani pa privat cate 130 euro pe ecografie o sa dau dar can stiu ca o sa fac 1 la luna. nu fac nici un tratament ma tine sub supraveghere continua sa imi faca beta si ecografii

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ankylya, stai cumintica, odihneste-te, vezi ca si Emilia spune ca nu avea cum sa se vadaa acum la eco.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

multumesc fetelor de incurajari o sa incerc sa stau linistita de odihnit nu pre o sa pot ca stau langa sala cu bebei si nu va inchipuiti ce plansete pe ei saracii ca mi se rupe sufletu cand ii aud

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ankylya, nu iti face griji inutile acum. E prea devreme. Ia NoSpa si vitamine prenatale si stai cat mai calma. Stiu prin ce treci ca mie imi crestea beta greu si m-am temut de extrauterina, apoi luand vitamine beta a inceput sa creasca normal si la 5 sapt si 3 zile s-a vazut in uter saculetul micut de 4 sapt si 4 zile. Pana la 12 sapt a fost mereu mai mic ecografic decat calendaristic si m-am tot temut sa nu se opreasca din evolutie dar cu vitamine si aspenter am depasit si temerea aceasta, apoi mi-a iesit prost o analiza si am rasfoit tot net-ul de teama, am trecut cumva si de asta dar imi iau zilnic tensiunea din teama de preeclampsie, acum mai nou ma tem ca osul femur imi pare cam scurt si sa n-aiba bebe nanism... Sincer, griji or sa tot apara, linisteste-te, ia-le pe toate cu calm, nu mai plange ca mai rau faci, ai incredere ca va fi bine. Pup.

14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice12 spune:

E normal ca durerile sa te ingrijoreze, mai ales cand esti la prima sarcina. Eu la prima sarcina nu am avut nici o durere si aveam extrauterina. La a doua am avut dureri in fiecare zi in primele trei luni dar cred ca simteam dureri mai ales din cauza anxietatii. De fapt sunt sigura. Cand eram ocupata cu proiecte mai serioase la lucru, uitam de dureri.

- Eu recomand statul in spital a unei gravide numai in caz de necesitate, imi pare rau ca opinia mea e diferita. Spitalizarea este cu riscuri, sunt tot felul de bugs rezistenti. Dar nu mai stiu cum sunt spitalele din Romania, poate sunt curate acum -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Buna fetelor!
Haideti sa bem o fierbinte, enrgizanta si cu buna dispozitie! :)

Ankylya, ai citit si tu povestea Emiliei, in ciuda faptului ca esti in spital si pb si numai asta si este mai infricosator, trebuie sa fii optimista si pozitiva fiecare sarcina evolueaza diferit!
Ai incredere ca va fi bine!
Suntem alaturi de tine!

Emilia, ma bucur tare mult ca ati simtit pe bebe miscand! Vezi ca lucrurile se linistesc si totul este bine!
Cred ca este normal sa iti faci diferite griji in timpul sarcinii, important este sa nu se transforme in anxietate!

EU am fost la dr hematolog, la Saguna Carmen, s-a uitat pe analize si mi-a spus sa mai imi fac PAI-ul, nivelul homocisteinei, si inca o analiza, dar nu le am acum la mine si nu imi amintesc.

A spus ca daca aceasta ar fi singura mutatie, este un risc foarte scazut de trombofilie, acum sa vedem ce o sa imi iasa si la celelalte analize.

Factorul XIII as astepta pana luna viitoare in functie de ce imi iese la astea, banii se cam imputineaza cu atatea vizite la dr si analize.

Dr mi-a spus sa incep sa iau Magne B6 si acid folic de 5 mg dupa recoltarea sangelui, ca sa nu modifice valorile.

Luni o sa mg si la dr Cocei sa se uite pe ce rezultate am pana acum si sa ne dea ok-ul pt spermograma.
Nu inteleg daca am ceva sau nu din rezultatele de la antibiograma, si nu am gasit nimic pe net, asadar sunt nevoita sa mai merg o data numai pt asta.

Astept cu nerabdare ciclonul ca sa incepem urmarirea ecografica a ovulatiei si sa incep un tratament concret!
Sunt nerabdatoare!

Sa aveti o zi frumoasa!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,

am scris si ieri un mesaj dar vad ca a disparut..va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine, am citit toate mesajele voastre din capitolele trecute..inca nu sunt bine, nu sunt bine deloc, in fiecare zi plang cand imi aduc aminte de bebele meu si nu pot sa nu imi pun o mie de intrebari..de ce mie ? de ce tocmai bebele meu? de ce nu am avut nici un simptom care sa ne fi ajutat sa evitam tragedia? dar aici doar Dumnezeu ne poate raspunde.
dupa cum stiti marti fusesem la dr, totul bine si frumos, urma sa planificam cezariana, bebe se anunta a fi mare, au urmat apoi niste zile obisnuite, chiar f vesele, le dadusem comanda copiilor de mobila, ne bucurasem si pt indemnizatie, mai achizitionasem niste lenjerii de pat pt ei si hainute pt bebe..cand sambata dimineata la ora 7, ca de obicei cand ma trezeam eu, am mers la baie si am vazut ca sangeram rau..am plecat val vartej la Bucuresti, bineinteles ca dr mea nu era in localitate , venea abia luni, am ajuns cu contractii la 10 minute, dilatata 6 cm si cu tensiune 19/10, am intrat direct in cezariana de urgenta, unde l-au scos pe bebe de aproape 2.5 kg care nu mai era de peste 24 ore..nu vreti sa stiti ce am simtit in momentul ala in suflet.si cum este sa pleci din spital cu mainile goale ,sa ajungi sa pierzi o sarcina la 9 luni, cand nu te gandeai ca ceva rau se mai poate intampla...toti mi-au zis ca am avut eu noroc, ca putea sa fie si mai rau si sa fi patit si eu ceva..nu stiu ce sa zic..am noroc ca am fetita care incearca sa ma inveseleasca in fiecare zi, dar e greu, fff greu..si poate ma credeti nebuna dar singurul lucru la care ma gandesc e sa raman iar insarcinata, dar acum cu cezariana ni s-a recomandat pauza macar 1 an..teoria doctorilor este ca am avut un puseu de tensiune f mare ce a dus la spargerea unor vase de pe placenta si din cordon, si bebe nu a mai putut respira.asteptam si raspunsul oficial de la institutul patologic ,dar acesta va dura in jur de o luna.

mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012) sarcina 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vai Valicuta, imi pare atat de rau . Stiu ca nimic nu te poate consola, e groaznic prin ce ai trecut... Uf, nu pot sa inteleg cum nu au observat nimic in neregula la control; aveia probleme cu tensiunea inainte de asta?

Si eu la nastere am avut o experienta traumatizanta, cu peeclampsie, vase de sange sparte, placenta dezlipita din cauza asta si pierdut ff mult sange, doar ca totul s-a intamplat cand deja eram in spital (ma dusesem repede cand vazusem o scurgere putin maroniede dimineata) si s-a actionat de urgenta.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Vali

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Valicutza, imi pare atat de rau...Nici nu am cuvinte sa ma exprim. Iti doresc multa putere!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput