Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna,

Eu sunt bine, multumesc de intrebare.
M-am ingrasat cam mult (trebuia 2-3 kg si eu am pus 4).
Nu mai stau in pat decat cand pot (adica seara, in week-end, lunea cand lucrez de acasa...)
Am mai fost la eco desigur si astept sa mai treaca inca vreo 2 ore si jumatate sa ma duc iar. Am descoperit niste vouchere pe net care pe langa ca sunt ieftine imi dau si posibilitatea de a afla parerile mai multor medici despre bebe si trag nadejde ca poate aflu si sex-ul in curand.
Despre HPV stiu o fata care a a avut, s-a operat si acum (1 an mai tarziu) a facut un bebe sanatos si frumos.

14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Emilia si ce daca te-ai ingrasat mai mult?
O sa le dai tu jos dupa.

Buna treaba cu voucher-ele , dupa ce afli ceva sa ne tii si pe noi la curent!

miki_ispas nu te panica exista tratament iar virusul devine inactiv insa trebuie sa rezolvi si problema cu rana de pe col neaparat, ovule (nu e foarte sigur) sau laparoscopic, si poti face bebe linistita!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare fetele

Acum 2 saptamani in urma, mi-a intarziat CM, trebuia sa-mi vina pe 20/09, si nu a mai venit.
Si la 1 zi de intarziere (21/09) am facut test de sarcina si linia de test a iesit pala, apoi peste 1 saptamana (28/09) am repetat testul de sarcina, si linia de test a fost fff vizibila, exact ca cea de control.
De o saptamana si ceva am greturi si o fooooaaaaameeee de ma doare stomacul daca nu mananc imediat. Greturile sunt asociate cu foamea. Si alte simptome, sanii sensibili, mariti si tari(sotul le observa mari, eu inca nu le vad mari).
Azi seara am fost la primul consult ginecologic si ecografic, s-a confirmat sarcina, si dupa eco as avea 7 saptamani si 2zile. Embrionul are 11m.
Dar dupa UM (23/08), azi sunt in 6 sapt si 4 zile.
Din pacate nu am inteles daca se auzea si inimioara, controlul a fost fff rapid, maxim 5-10 minute, nu am putut sa discut nimic cu el(m-am si enervat, la cate intrebari am). Nu mi-a luat nici sange pt vreo analize, macar pt bHCG, doar frotiu. Nu stiu daca este normal asa, dar nu cred ca este bine asa.
M-a trimis la o alta asistenta, sa-mi lamureasca despre nutritie, ce vitamine sa iau, (eu care deja iau femibion1, duphaston si aspenter), ea imi recomanda cu totul alte vitamine, cica pt sarcina, care eu prima data le vad in viata mea. Cand le-am zis ce iau, au zis ca nu e bine ce iau, nici aspenterul, nici duphastonul(nu prea), femibionul sa-l dau la o parte (de ce?????).
Cu alte cuvinte, nu mi-a placut deloc! si acum imi caut alt medic. Sau am sa mai astept 2 saptamani si vin in tara la un medic calumea cu care sa pot comunica usor(romaneste).
Ne-a recomandat o prietena acest medic, cica vorbeste si engleza, si cand ajungem acolo... trebuia sa ne traduca asistenta (), din germana-engleza. Nu am mai inteles nimicce fel de medic e asta care se lauda ca stie si engleza?
Ne-am enervat amandoi de situatia asta, si sotul a zis ca nu ma mai duce la nici un medic aici, cica ca daca avem e-card, nu ne va costa nimic la medic(asa ne-a zis sefa, si prietenii de aici), cand colo ne cer bani exact ca si cum nu ai avea e-cardul.

In fine, dand astea la o parte, suntem foarte fericiti pt aceasta minune. Nici nu m-am asteptat, tocmai ma angajasem, facut contract, mi-am luat pauza de la planul bebe(de asta intram mai rarut pe forum), sa adunam ceva bani pt investigatii si apoi tratamente- daca va fi nevoie, si peste 1-2 ani ne reapucam de planul bebe. Cand colo... deja vine. Eram f surprinsa, nu-mi venea sa creeeeed, o saptamana intreaga eram socata ca nu-mi venea menstruatia, credeam ca visez. Eram si speriata, inca sunt nitel, pt ca nu m-am asteptat ca acum sa vina bebe, ci peste 1-2 ani.
Adevarat e ce se spune: bebe vine atunci cand te astepti mai putin.

Ma iertati ca abia acum va spun, dar mi-e era frica, vroiam sa ma conving si la eco ca este bebe, in ciuda simptomelor care deja sunt prezente de 1 saptamana

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Felicitari Deny!

Felicitari Ankylya!

Va doresc sarcini usoare, frumoase si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Felicitari deny, iti doresc din suflet sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si la termen.Eu zic sa nu renunti la pastilele pe care le iei si sa vezi ce faci cand vii in tara, eventual pana ajungi poate mai suplimentezi si cu niste utrogestan vaginal.
Banuiam eu ceva ca am vazut comentariul tau de la odisee cel legat de patut dar nu eram sigura.
Ma bucur din toata inima pentru tine, sper sa fii bine sa vii acasa si sa gasesti un medic bun care sa te ajute sa reusesti.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Felicitari Deny!

Am revenit si eu de la eco, totul e bine, am si CD cu filmulet cu bebe.

14+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Felicitari Deny!!!!
Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa!

Tu ai probleme cu trombofilia? Daca iei si duphaston si aspenter?
Te intreb pentru ca nu stiu prea bine povestea ta.

Daca stii ca ai ceva, parerea mea este sa nu renunti la tratament si sa schimbi medicul urgent ca sa iti faca analizele complete, sa vada cum stai si ce tratament trebuie sa faci in continuare!

Ma bucur tare mult pentru ca a inceput luna cu multe II, asa sa ne ajute Doamne Doamne sa continuam!

Mergi la inceput

Bravoooo Emilia!!!!

Felicitari!!!
Ma bucur sa aflu atatea vesti bune!

Va pup

Mergi la inceput

Mealex tu ai aflat de curand ca ai nr celulelor NK marit?

Citind din urma nu am inteles foarte bine ce s-a intamplat.
Ai facut o anumita analiza pentru a afla numarul celulelor?

O sa fie bine! sa nu te compari pe tine cu alte persoane in situatii mai mult sau mai putin similare!

Cu tratament si detasare de acest stres, cu siguranta vor aparea minunile in vietile noastre!
Nimic nu e intamplator in vietile noastre.

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, da, am aflat vara asta de nr. marit de NK. Dr. Dragos Albu mi-a recomandat sa o fac, iar apoi mi-a zis ca nu "prea" are tratament...ca nu crede in rezultatele prednisonului.
Analiza se face la Inst. V. Babes si costa 300 lei.

Mai, eu nu ma prea incurajez asa...e mai greu si cu tratamentul...nu este sigur ca prednisonul rezolva problema nr.mare de NK, nici ca asta este cauza pierderilor. E o situatie complexa.

Deny, felicitari, sa ai o sarcina usoara si cu bebe la termen!
Cam ciudata diferenta, nu am prea auzit de sarcina care se vede cu mult mai mare la eco decat calendaristic. Ai grija la ce medicamente renunti, nu iti pot spune ca ai nevoie de ele, dar, pe de alta parte, cu ele ai dus sarcina cel mai mult...deci, se presupune ca iti fac bine. In rest, stii parerea mea: te cam joci cu focul amanand analizele. Stii ca iti ziceam acum mult timp, ca eu nu as mai risca sa raman, fara sa fac analizele.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput