Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Flowerbee, ce masuri ai luat altadata pt trombocitopenia aia?
La ce laborator ai facut analizele? Mai bine fa un beta HCG si repeta si analiza la alt laborator...Orice rezultate ai avea, e mai bine sa stii dinainte

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

buna fetelor
am intrat sa va salut si sa va dau si voua vestea pe care o am testul de azi dimineata este clar pozitiv si temperatura a ramas ridicata la 37.va pup

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Felicitari o sarcina usoara, bebe la termen si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

MeAlex, analizele le-am facut la Synevo, urmand sa merg la dna dr. Uscatescu cu ele (in privat). Intre timp, nu am reusit sa ajung la dna dr. pt ca, din cate mi s-a spus, este plecata pana pe 15 octombrie.

La primul set de analize, nr. trombocitelor a fost de 100.000 in conditiile in care minimum este de 150.000. Marimea lor insa de doua ori mai mare decat normalul, semn de afectiune autoimuna. A doua zi, am fost la Synevo pentru o numaratoare pe frotiu sanguin, numarul fiind de 139.000, plus anizocitoza. Cam mare diferenta de la o zi la alta.

Hematologii mi-au spus ca nu exista tratament la aceste valori, cand se scade sub 100.000 se poate da un derivat de cortizon, dar nu e bine sa se inceapa cu asa ceva.

La ultima vizita la dna dr. Uscatescu aveam 160.000 trombocite cu anticorpi antitrombocitari absenti, deci mi-a spus ca ii pot da drumul la proiectul bebe (asta era in martie).

Acum, abia astept sa merg la Fundeni sa repet analizele. Dar imi e teama sa nu cumva sa fiu insarcinata (si fericita) iar rezultatele sa fie aiurea si sa intru in panica.

Cred ca trebuie sa fiu mai optimista si sa imi spun ca Dumnezeu aseaza lucrurile cum stie El mai bine. Maine fac test si de luni merg la Fundeni.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Flowerbee, cortizon poti lua in sarcina...eu de exemplu voi lua prednison (fix pentru a contracara o eventuala problema autoimuna care nu ma lasa sa pastrez sarcina).
Deci, se rezolva lucrurile. Eu am facut recent o analiza de secretie si mi-a iesit infectie la Synevo, negativ la Medlife si Centrul Matei Basarab. Cu ocazia asta au scris multe fete ca au avut probleme si cu analize de genul asta (infectii) sau cu AMH care la alt laborator a avut alta valoare sau cu spermograma.
Nu spun ca Synevo nu e un laborator bun, doar ca e bine sa mai verifici.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

MeAlex, o sa ma duc direct la Fundeni, nu mai fac analize in alta parte. Doar ca nu stiu cum sa ma linistesc. Cred ca cel mai bine ar fi sa fac maine un test de sarcina si vedem apoi. Bolile astea autoimune sunt atat de parsive...acum sunt prezente, acum nu...

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Buna dragelor, va invit la o de dupa masa!

Draga ankylya, FELICITAAAAAAAAAARIIIIIII!!!!
Sa ai o sarcina usoara, sanatoasa, si un bb sanatos, vesel si cuminte!

Flowerbee - eu cred ca cel mai bine este sa iti faci analizele si sa stii unde esti si ce este de facut mai departe.
Aceasta asteptare nu este sanatoasa.

Draguta tu cand faci inseminarea? Iti tin pumnii stransi!
Doamne Doamne sa va fie alaturi sa va indepliniti visul!

Ramayana nu te lasa pacalita de aparente, monitorizeaza-ti ovulatia si da-ne de veste!

Sweetdreams tinem pumnii stransi sa fie II !

Mihaela imi place mult de tine! that's the spirit!

Emilia, tu cum esti? Mai esti in perioada de stat in pat? Ai mai fost la eco?
Sarcina usoara si sanatoasa in continuare!

Eu am ramas putin in urma la intratul pe forum pentru ca am plecat Vineri in creierii muntelui, mai exact la poalele muntilor Fagarasi, fara semnal la tel, fara net, fara tv, (aveau doar vreo 2 posturi si am preferat sa nu ne uitam).

Ne-a prins tare bine mai ales ca de vreo sapt m-au cam luat palpitatiile, adorm greu, in ciuda faptului ca ma incurajez mereu si incerc sa fiu optimista, pare-se ca inconstientul meu mai iese la suprafata din cand in cand.

Mie mi-au mai iesit o parte din analize, in principiu mi-au iesit bine, mai putin CA 125 care indica daca am endometrioza, si mi-a iesit cu 3 puncte peste maximul intervalului.

Maine dupa amiaza merg la hematolog sa vad ce imi spune sa fac mai departe, oricum imi voi face si ceilalti factori genetici, dupa analizele de sapt asta.

Mai am o tura de analize de facut la Medlife sapt asta, sper sa imi treaca mai repede vanataile de la ultima recoltare, ca sa aiba asistentele de unde sa mai imi i-a sange.

Mi-a iesit si antibiograma la secretii, a iesit toul bine cu o exceptie:
"Epitelii superficiale si intermediare
frecvente
Polimorfonucleare foarte rare
Flora Doderlein prezenta".

Aveti idee ce inseamna? Am google-uit dar nu am gasit nimic.

Sotul trebuie sa isi refaca spermograma doar daca sunt eu ok, ca daca are si el vreo infectie ceva sa nu isi faca spm de doua ori din aceasta cauza.

Maine cand merg la hematolog sper sa dau si de ginecolog sa se uite putin pe analiza ca sa stim ce facem pana terminam toate analizele, cu care trebuie sa mergem la ea.

Va cu drag! Sa aveti o dupa - amiaza frumoasa!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Flowerbee, cum ziceam, poti lua in sarcina tratament cu prednison, este folosit in schemele de tratament pentru fertilizare.
Moni, flora Doderlein este in mod normal prezenta. Daca nu sunt prezente alte infectii, este OK.

Mergi la inceput

Merci mult, MeAlex. M-am mai linistit putin. Maine fac test, in functie de rezultat fac si un BHCG si o hemograma. Apoi merg la dna dr. Uscatescu.

Cu Dumnezeu inainte!

Bee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Buna fetelor,
Revin si eu pe acest site cam dupa un an si dupa o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani.
Povestea mea nu e f complicata dar sincer pana ajung la doctor as avea nevoie de parerea voastra in legatura cu problema mea...
In aprilie 2011 am avut o sarcina oprita din evolutie,binenteles am suferit un soc emotional si abia acum cateva luni ne-am hotarat sa incepem din nou sa lucram la bebe.Inainte de asta am hotarat sa merg la doctor pentru cateva analize esentiale cum ar fi papanicolau si examen secretie.De aici incepe oful meu...Papanicolau a descoperit o leziune pe col,mai departe mi s-a recomandat sa fac o colposcopie in urma ei am aflat ca am o rana destul de uratica cu aspect de mozaic si a trebuit sa trec la pasul urmator si anume genotiparea hpv.
Azi am primit rezultatul care nu este f bun...si anume am fost diagnostificata cu hpv 42,58 si 66.
Despre gravitatea rezultatului o sa vorbesc cu doctorita mea insa nu mai am rabdare si vreau sa va intreb pe voi daca pot ramane insarcinata cu acest virus in organism si daca se poate duce o sarcina la bun sfarsit,copilul va mosteni aceasta boala de la mine?
Sunt foarte speriata de cand am aflat rezultatul si parca am impresia ca numai mie mi se pot intampla toate astea...

Mergi la inceput

Miki, imi pare rau sa citesc ca ai un asemenea rezultat. Nu stiu nimic despre aceasta problematica, insa sper sa nu fie ceva grav si sa ti se dea tratamentul potrivit.

Iti tin pumnii sa fie bine.

Bee

Mergi la inceput