Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!
Raspunsuri - Pagina 11
ankylya spune:
buna fetelor
am intrat sa va salut si sa va dau si voua vestea pe care o am testul de azi dimineata este clar pozitiv si temperatura a ramas ridicata la 37.va pup
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
ramayanaa spune:
felicitari ankylya!!!! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! ma bucur tare mult pt tine, ca de altfel pt fiecare voi!!
ramayanaa spune:
eu am un feeling ca luna asta nu am raspuns la clomi...nu simt nimic si azi sunt ziua 10...de fiecare data cand am luat am stiut pe care parte ovulez...acum liniste totala...maine o sa aflu...
Gaby, ce s-a hotarat la tine?
ankylya spune:
multumesc frumos ca m-ati trecut la titlu
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankylya buna fetelor am intrat sa va salut si sa va dau si voua vestea pe care o am testul de azi dimineata este clar pozitiv si temperatura a ramas ridicata la 37.va pup ***************** In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil. |
felicitari si sarcina usoara si la termen!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
MeAlex spune:
Salutare, fetelor!
Ankylya, felicitari! Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si la termen!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
malina30 spune:
Felicitarii sarcina usoara Fetelor va multumesc ca ati fost alaturi de mine, am sa i-mi fac un control sa vad daca nu cumva am trompele infundate , sincer sa va spun nici nu stiu cum se numeste o sa i-mi fac si un test de ovulatie sa vad daca ovulez; daca am avut utati pe 04-10 cand pot sa il fac, problema e ca e cam dereglat acum ; daci inainte era scurt de 23-27 maxim de zile vad ca luna asta a luato razna sa deleglat rau, trebuie sa incep din ce zii sa ma testez? va pwp
Dedicut spune:
Felicitari, Ankylya! O sarcina usoara si nastere la termen iti doresc!
Oxxy, mie medicul mi-a spus ca e ok sa ramai insarcinata imediat dupa conceptionale daca nu le-ai luat mult timp. Daca iei mult timp trebuie facuta pauza. Eu am luat 2 luni si am ramas insarcinata imediat dupa ce am oprit.
Mihaelafalt, si mie dupa chiuretaj mi-a spus medicul sa stau 3 luni. Si am stat oricat de mult imi doream sa nu stau. Gandul ca e posibil sa patesc iar ceva pentru ca mi-a fost greu sa mai astept o luna-doua m-a facut sa ascult totusi indicatiile. Nu spun ei medicii degeaba ca e necesara pauza, stiu ei mai multe decat noi. Daca ziceau unul-doi era ok dar majoritatea spun asta. Tu faci cum vrei, e alegerea voastra.
Dedicut spune:
Malina30, cumpara teste de ovulatie si iti scrie in prospect cum sa calculezi cand trebuie sa incepi testarea. Eu ti-as recomanda sa faca si sotul o spermograma, in multe cazuri problema de infertilitate e la barbat. Macar sa nu pierdeti timpul cautand doar intr-o parte si cauza sa fie in cealalata. Si nu iti pierde speranta, mai intai trebuie sa gasiti care e problema si apoi vine si solutia, unele fete au luptat ani de zile cu tratamente si pana la urma au reusit.
draguta spune:
'neata!
Ankylia felicitari, sarcina usoara si la termen
Ramayanna sa stii ca nu in toate lunile simti la fel, poate chiar acum ai foliculi mai frumusei, monitorizezi ecografic ovulatia?