Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
am intrat sa va salut si sa va dau si voua vestea pe care o am testul de azi dimineata este clar pozitiv si temperatura a ramas ridicata la 37.va pup

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

felicitari ankylya!!!! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! ma bucur tare mult pt tine, ca de altfel pt fiecare voi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

eu am un feeling ca luna asta nu am raspuns la clomi...nu simt nimic si azi sunt ziua 10...de fiecare data cand am luat am stiut pe care parte ovulez...acum liniste totala...maine o sa aflu...
Gaby, ce s-a hotarat la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

multumesc frumos ca m-ati trecut la titlu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

buna fetelor
am intrat sa va salut si sa va dau si voua vestea pe care o am testul de azi dimineata este clar pozitiv si temperatura a ramas ridicata la 37.va pup

felicitari si sarcina usoara si la termen!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Salutare, fetelor!
Ankylya, felicitari! Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si la termen!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina30 spune:

Felicitarii sarcina usoara Fetelor va multumesc ca ati fost alaturi de mine, am sa i-mi fac un control sa vad daca nu cumva am trompele infundate , sincer sa va spun nici nu stiu cum se numeste o sa i-mi fac si un test de ovulatie sa vad daca ovulez; daca am avut utati pe 04-10 cand pot sa il fac, problema e ca e cam dereglat acum ; daci inainte era scurt de 23-27 maxim de zile vad ca luna asta a luato razna sa deleglat rau, trebuie sa incep din ce zii sa ma testez? va pwp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Felicitari, Ankylya! O sarcina usoara si nastere la termen iti doresc!

Oxxy, mie medicul mi-a spus ca e ok sa ramai insarcinata imediat dupa conceptionale daca nu le-ai luat mult timp. Daca iei mult timp trebuie facuta pauza. Eu am luat 2 luni si am ramas insarcinata imediat dupa ce am oprit.

Mihaelafalt, si mie dupa chiuretaj mi-a spus medicul sa stau 3 luni. Si am stat oricat de mult imi doream sa nu stau. Gandul ca e posibil sa patesc iar ceva pentru ca mi-a fost greu sa mai astept o luna-doua m-a facut sa ascult totusi indicatiile. Nu spun ei medicii degeaba ca e necesara pauza, stiu ei mai multe decat noi. Daca ziceau unul-doi era ok dar majoritatea spun asta. Tu faci cum vrei, e alegerea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Malina30, cumpara teste de ovulatie si iti scrie in prospect cum sa calculezi cand trebuie sa incepi testarea. Eu ti-as recomanda sa faca si sotul o spermograma, in multe cazuri problema de infertilitate e la barbat. Macar sa nu pierdeti timpul cautand doar intr-o parte si cauza sa fie in cealalata. Si nu iti pierde speranta, mai intai trebuie sa gasiti care e problema si apoi vine si solutia, unele fete au luptat ani de zile cu tratamente si pana la urma au reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata!

Ankylia felicitari, sarcina usoara si la termen

Ramayanna sa stii ca nu in toate lunile simti la fel, poate chiar acum ai foliculi mai frumusei, monitorizezi ecografic ovulatia?

Mergi la inceput