Aspirante optimiste (809) Felicitari Isa, Ankylya!
Raspunsuri - Pagina 10
MeAlex spune:
De ce sa ma supar???
Inseamna ca nu e f sensibil, detecteaza 25 de miu de hormon HCG. Poate gasesti un test mai bun, care detecteaza 10 miu, deci mai putin, atunci ti s-ar colora mai bine. Sau poate poti merge la clinica sa faci testul de sarcina betaHCG.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
ankylya spune:
multumesc frumos pentru raspuns in cutie erau 2 teste il fac duminica si pe celalalt si luni ma duc sa umblu cu actele pentru medicul de familie si sper ca miercuri dimineata sa pot face si analize daca nu rezolv cu medicul de familie o sa ma duc sa le platesc si tot imi fac sa stiu sigur.
In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.
velvet spune:
buna seara
intru rar,pt ca nu simt ca pot spera ca o aspiranta optimista.
multe II va doresc!
emilia.m spune:
Pai de ce velvet? S-a imbunatatit situatia, va cresc sansele. Uite un pupic de molipsire
13+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
velvet spune:
emi ai dreptate,da simt ca parca ceva nu e in regula nici la mine...oricum altceva n-am ce sa fac decat sa astept.
emilia.m spune:
Pai de ce sa astepti? Monitorizeaza-te ecografic si te mai linistesti daca e totul ok sau in caz ca gasesti vreo problema atunci gasesti o solutie si pt tine. Esti o luptatoare la fel ca mine si admir asta la tine. Mai cazi tu in butoi cand si cand dar te ridici, ca esti fata desteapta si stii ca desi uneori drumul spre reusita e presarat cu lacrimi la final vor face victoria mai savuroasa. Adesea vad diferente intre copilasii foarte doriti si pentru care parintii au facut mari sacrificii si copilasii aparuti accidental sau foarte simplu in sensul ca atitudinea parintilor e diferita si de aceea si copilasii sunt diferiti, de cele mai multe ori in sensul bun.
13+
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
velvet spune:
neata
emi de ovulat cred ca ovulez.ma refeream la menstra mea schimbata,sa nu am ceva pe la endometru.desi la eco nu s-a vazut nimic.oi vedea!nu o sa renunt niciodata!
oxxy spune:
Hello, girls! Sunt cu sufletul alaturi de voi mereu.
Eu mai am luna asta de AC si sotul de Spermotrend, iar doctorul a zis ca putem sa ne apucam de treaba luna urmatoare si daca nu iese sa reluam analizele. E normal ca imediat dupa AC sa se incerce obtinerea unei sarcini? Ce ziceti? Ati mai auzit de asa ceva? Sau a innebunit dr. meu? A, va rog sa-mi spuneti-mi si mie unde putem face o spermograma relevanta, adica un laborator f. bun, sa nu mai mergem la clinica si apoi sa se transporte sperma de catre curier.
Emilia, cu ce dr. ai obtinut sarcina?Pupaceli multe si dese.
velvet spune:
neata
oxy,spermograma trebuie lucrata de un dr embriolog intr-o clinica specializata.recomand medlife grivita sau promed,logic in bucuresti.succes!
emilia.m spune:
Nu e o practica neobisnuita sa incerci pt bebe imediat dupa intreruperea contraceptivelor. Sansele sunt mai mari se pare si riscuri nu sunt. Noi spermograma am repetat-o la Gynera parca. Sau la Promed. Nu mai stiu exact. Medicul meu e Vasilika Gero de la Medicover si Bucur.
13+