Fiv la Sibiu (40)
Raspunsuri - Pagina 3
QiaoBing spune:
quantia imi pare rau de rezultat. nu dispera, o sa vina. tu ai facut beta destul de repede dupa ET si ai intrerupt tratamentul. mie mi-a venit cam la 4 zile dupa intreruperea tratamentului, dar eu l-am oprit dupa 10 zile de la ET. nu suntem ceasuri.
adijo spune:
Sper, am o intrebare pt. tine: tu ai facut histeroscopie la Sibiu? daca da cu cine? sunt ingrijorata deaorece al doilea ciclu dupa chiuretaj a fost ingrozitor de anemic - doar doua zile de scurgeri maronii- ( nu e de mirare insa, la un endo de 3,5); acest ciclu slab poate fi semn de sinechie uterina, din cate am citit, si ar trebui sa fac o histeroscopie sa vad daca totul e ok , sau nu. asta mai lipsea
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo Sper, am o intrebare pt. tine: tu ai facut histeroscopie la Sibiu? daca da cu cine? sunt ingrijorata deaorece al doilea ciclu dupa chiuretaj a fost ingrozitor de anemic - doar doua zile de scurgeri maronii- ( nu e de mirare insa, la un endo de 3,5); acest ciclu slab poate fi semn de sinechie uterina, din cate am citit, si ar trebui sa fac o histeroscopie sa vad daca totul e ok , sau nu. asta mai lipsea |
Adijo histeroscopia am facut-o la Sb cu dr I. Dc ai facut chiuretaj se impune o histeroscopie. Eu am avut sinechie pe partea dreapta , era jum de uter lipita. Mi-a facut si biopsie de endometru si a iesit ok. Costa 10mil cu trimitere de la med de fam si cu adev de salariat sau de la casa de sanatate .
marie_83 spune:
Buna fete dragi
Am fost ieri la eco dupa 10 zile de stim...dr nu era multumit de felul in care au crescut folii,aveau in jur de 15mm,lenti a zis ca sunt.Uff dupa ce mi-i laudase cu 2 zile in urma ca sunt multi si buni si endo bun...Acum mai continuam cateva zile cu stimularea,sper sa fie bine.
Voi ce mai faceti?
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo SPER, mersi!Am sa-i scriu dr. Chicea, eu cu el am facut FIV-ul. Tu cum mai esti? |
Multumesc de intrebare, sunt bine, ma pregatesc de o noua incercare dar nu stiu exact cand va fi aceasta. Dr va decide in fct de antralii din zi 2-3.
carla_cluj spune:
Marie, cati foliculi ai avut?
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano
carla_cluj spune:
Pai daca toti erau de aprox 15mm e bine!!! Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano