negei plati

negei plati | Autor: michelle-usa

Link direct la acest mesaj

baiatul meu de vreo 2 ani i-au aparut pe picioare , la glezna mai ales, pe degetele de la picioare sar si la maini...niste punctulete mici(cat vf de la ac) dar sunt multe si la un loc.

cei de la degete nu sutn asa vizibili decat daca te uiti atent de f. de aproape. cele de la glezna sunt un pic mai albi si fiind mai multi se vad, dar fiind in interiorul piciorului iar nu se prea vad.

dr. pediatra mi-a spus in urma cu 2 ani ca sunt flat wartz adica negi plati si ca o sa-i treaca in timp 1-2 ani.
au trecut 2 ani si tot nu i-au disparut...ba i-au aparut si mai multi...ceea ce ma ingrijoreaza.

m-am dus la o alta dr. tot pediatra in urma cu cateva luni dar si asta la fel mi-a spus ca ii vor trece in timp.

eu m-am apucat dupa ce am"studiat" un pic pe net sa-i dau cu
ulei de castor si tea tree oil amestecate. ii dau 1x pe zi...ca miroase puternic.
ii mai dau pe cale bucala niste suplimenti L-Lysine, pt cresterea imunitatii si impotriva virusilor...1x zi
am inceput in urma cu 2 sapt,nu vad improvement dar continui pt o luna.

am citit ca negii sunt facuti datorita unui virus in corp...cum vine asta? cum ar fi putut lua virusul? cum putea fi combatut sa nu-l ia?
noi cum de nu luam de la el? sa fi luat de piscina?

am fost cu el 2 ani la rind pe timp de vara in mod frecvent la piscina, dar acolo apa e testata de cateva ori pe zi(eu ii vad cand fac teste). a avut si cursuri de inot.

ce sa fac mai mult de atit? sa ma duc la dermatologist? ce sfaturi imi dati?

michelle

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Este un virus; de la piscina sigur nu neaparat din apa cit de pe suprafete; dar si din apa se poate nu cred ca clorulare efect la unii virusi deveniti rezistenti;se ia prin contact pe piele nu prin aer;
de obicei negii se trateaza prin ardere mai ales aici unde nu se crede in metode babesti; este kit la farmacie din cite am inteles:
metode babesti aplicate de mine pe mine( am luat pe miini de la hainele din magazin) dar le-am aplicat la primele semne dupa 1 an nu stiu daca mai au efect: crema de galbenele alternat cu crema de tataneasa plus bile homeopatice de thuja occidentalis; rostopasca este iarasi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Este vorba de HPV, care e detinut de aproape toata populatia globului :)))
Acesta se ia prin contact direct spre exemplu, din apa nu.
Trebuie sa fie si o beresa in imunitate, ca atunci apare.

Eu am avut aceste veruci, ca asa se numesc, am fost la cauterizat, excizat chirurgical, m-am dat cu Duofilm mai multe saptamani, adica un acid care e pus pe suprafata si in timp il arde, si nimic.
De plictiseala am zis sa incerc si o metoda aletrnativa, si anume crema de Rostopasca.Intr-o singura saptamana m-am dat de 1-2 ori pe zi si mi-au disparut efectiv toate, iar de atunci nici nu mi-a mai aparut nimic.
Deci incearca si cu asa ceva, ca nu aveti de pierdut, vedeti daca merge sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

nu cred ca se pot arde pt ca sunt multi si f mici si in multe zone diferite. da, el are verugi plate.

rostopasca de unde sa iau? cum ii zice in engleza?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

http://en.wikipedia.org/wiki/Chelidonium
http://www.amazon.com/s/?ie=UTF8&keywords=chelidonium&tag=googhydr-20&index=aps&hvadid=4031742731&hvpos=1t1&hvexid=&hvnetw=g&hvrand=12244292171171241717&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=e&ref=pd_sl_18zg9r6c5g_e

personal nu am incercat nimic rostopasca de aici vad ca este si homeopat, incearca-le alea actioneaza sistemic

Edit: homeopate gasesti la vitashoppe sau wholefoods, si s-ar putea si tinctura pt ca au tot felul de chestii pe acolo
Edit din nou: homeopate chelidonuim nu este folosit pt negi este pt altceva; thuja este pt negi dupa cum am mai spus; crema eu nu am vazut dar s-ar putea sa aiba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu tinctura!!
Crema de rostopasca simpla.Trebuie sa fie si pe acolo pe la voiDaca nu, sa iti trimita cineva din tara, ca e o cutiuta de vreo 3-4 cm diametru.
Mi-a spus si mie dr mea sa incerc cu tuia, tinctura pt uz intern, dar a spus sa nu ma sperii, ca actioneaza ca si multe medic. aletrnative, te umpli de veruci si dupa aia trec.Am zis ca nu vreau sa ma umplu de nimic, asa ca am incercat crema.

Mergi la inceput

o sa caut rostopasca crema...sau poate gasesc planta la magazin si ii dau direct. imi amintesc ca in copilarie si eu am avut niste negei si imi dadea mama cu planta asta.

alte idei?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Si fica-mea a avut, unul in talpa care a crescut in timp ... nu o deranja dar totusi am fost la pediatru si mi-a dat o crema, pe care am luat-o "over the counter" ... nu-mi aduc aminte cum se numea, dar o sa ma duc acasa si o sa-ti spun.

Si eu stiam de rostopasca ca e foarte, foarte buna la negi ... nu stiam insa ca exista acum crema. Chiar imi pare rau, daca stiam luam asta vara cand am fost in Romania.

Ah ! Si cred ca se ia prin contact, ca fiu-meu a facut si el in perioada cand avea fica-mea. Tot cu crema din aia l-am rezolvat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Nu tinctura!!
Crema de rostopasca simpla.Trebuie sa fie si pe acolo pe la voiDaca nu, sa iti trimita cineva din tara, ca e o cutiuta de vreo 3-4 cm diametru.
Mi-a spus si mie dr mea sa incerc cu tuia, tinctura pt uz intern, dar a spus sa nu ma sperii, ca actioneaza ca si multe medic. aletrnative, te umpli de veruci si dupa aia trec.Am zis ca nu vreau sa ma umplu de nimic, asa ca am incercat crema.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

valeu, asta chiar ca e de speriat!!! nici eu nu as incerca.

buflea, astept sa-mi spui crema.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

acid salicilic (in solutie); le usuca in cateva zile - se gaseste si in solutiile pentru bataturi

edit - am citit pe undeva ca sunt favorizati de lipsa de magneziu -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

faimosul dr. oz sustine ca, daca aplici scotch (din acela lat, argintiu) pe zona cu negi, acestia dispar deoarece nu mai "primesc" oxigen. scotch-ul trebuie tinut cat mai mult timp lipit pe piele, cateva zile macar; evident, cand te speli il scoti, iar dupa aplici unul nou.

Mergi la inceput